Crowdfundpanel – De portefeuille voor serieuze beleggers in crowdfunding

Uw crowdfundingportefeuille financieel op orde

In hoeveel projecten heb ik geïnvesteerd? Om welke bedragen gaat het in totaal? Wat is het rendement op mijn complete portefeuille? Hoeveel krijg ik volgende maand uitbetaald aan rente en aflossing? Dit zijn de vragen waar Crowdfundpanel.com een investeerder antwoord op biedt. In één duidelijk overzicht worden alle belangrijkste financiële parameters gepresenteerd.

Crowdfundpanel.com introductie - dashboard

Crowdfundpanel.com introductie – dashboard

Crowdfundpanel.com geeft zowel de investeringshistorie van een gebruiker als de totale verwachte uitbetalingen van rente en aflossing per maand in detail weer.

Crowdfundpanel.com introductie - bar charts

Crowdfundpanel.com introductie – bar charts

Zodra een project in default raakt (faillissement van een ondernemer) stopt de uitbetaling van rente en aflossing aan de investeerders. Met Crowdfundpanel.com wordt het effect van een default op het totale rendement van de investeerder direct duidelijk zichtbaar.

Crowdfundpanel.com introductie - cashflow line chart

Crowdfundpanel.com introductie – cashflow line chart

 

Verantwoord investeren door inzicht in spreiding risico’s

Crowdfundpanel.com biedt tevens inzicht in de opbouw van een portefeuille verdeelt per crowdfundingplatform, ontwikkelfase, investeringsdoel, aflossingsschema, organisatievorm, branche en locatie. Een investeerder kan met Crowdfundpanel.com een afgewogen crowdfundingportefeuille samenstellen, passend bij zijn of haar de risico-bereidheid.

Crowdfundpanel.com introductie - portfolio pie charts

Crowdfundpanel.com introductie – portfolio pie charts

Verder ontwikkelen, samen met investeerders

Met de introductie van Crowdfundpanel.com biedt Crowdfundmarkt serieuze investeerders via crowdfunding het broodnodige inzicht. Op basis van gebruikerservaringen wordt Crowdfundpanel.com verder ontwikkeld samen met actieve investeerders in crowdfunding. Doet u mee? Crowdfundpanel.com

 

Crowdfundmarkt richt zich op investeerders via crowdfinance. Bekijk het actuele aanbod van alle crowdfundingprojecten in Nederland hier.