Blog

Het Grote Crowdfinance Investeerders Onderzoek 2017 – Doe mee!Crowdfundmarkt.nl richt zich op investeerders via crowdfunding op zoek naar financieel rendement (crowdfinance). Bekijk het actuele aanbod van alle crowdfundingprojecten in Nederland hier. Met Crowdfundpanel.com kunt u eenvoudig al uw investeringen beheren, ongeacht het crowdfundingplatform.

Crowdfundmarkt.nl organiseert Het Grote Crowdfinance Investeerders Onderzoek 2017

Februari 2017

Al meer dan twee jaar biedt Crowdfundmarkt.nl investeerders in crowdfinance, crowdfunding met financieel rendement, het actuele aanbod projecten in Nederland. Op basis van periodieke rapporten met marktdetails maakt Crowdfundmarkt.nl de crowdfinancemarkt toegankelijker en transparanter.

In 2017 gaat Crowdfundmarkt.nl nog een stap verder. Het organiseert namelijk voor het eerst een landelijk onderzoek naar de investeerders in crowdfinance. Via een korte anonieme vragenlijst probeert Crowdfundmarkt.nl dit jaar de details van de investeerders in kaart te brengen.

Hoe groot is een gemiddelde portefeuille? Hoeveel investeert men gemiddeld per project? Vinden investeringen lokaal plaats? Hoe beheert men een complete investeringsportefeuille? Dit zijn vragen waar Crowdfundmarkt.nl antwoord op hoopt te vinden. De resultaten zullen verwerkt worden in een openbaar rapport.

Bent u een investeerder via crowdfinance en wilt u Crowdfundmarkt.nl helpen? Doe direct mee!


22 februari 2017