Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?
  

Logo

Cashback actie voor investeerders Funding Circle image
Details

Cashback actie voor investeerders Funding Circle

Momenteel heeft Funding Circle een cashback actie voor investeerders. Deze actie geldt alleen voor investeringen in kredietprojecten die hiervoor geselecteerd zijn. De geselecteerde kredietprojecten worden gekenmerkt door [1%CB] in de titel. Investeert u in een kredietproject met [1%CB] in de titel, dan ontvangt u naast uw maandelijkse rente en aflossing ook eenmalig 1% van het door u geïnvesteerde bedrag terug. U ontvangt de cashback bonus alleen wanneer uw investering succesvol is uitbetaald aan de kredietnemer. Belangrijk: De AFM raadt consumenten aan een verantwoord deel van hun vermogen in crowdfunding te investeren en dit te spreiden over meerdere projecten. Als richtlijn hanteert zij maximaal 10% van het vrij belegbaar vermogen. Ga direct naar de website van Funding Circle

Hoe lang zal deze actie gelden?

De actie is geldig tot nader order.

Voor welke kredietprojecten geldt deze actie?

De bonus geldt voor elk kredietproject met [1%CB] in de titel. Funding Circle zal dit alleen op geselecteerde kredietprojecten toepassen. Er is geen garantie dat de actie altijd van toepassing zal zijn op gelijkwaardige kredietprojecten.

Wanneer en hoe zal ik de cashback ontvangen?

Investeringen in kredietprojecten die geselecteerd zijn voor de cashback actie worden maandelijks verwerkt. Al uw investeringen van de laatste maand worden aan het begin van de volgende maand opgeteld, waarna uw cashback bonus wordt berekend. Uw investering wordt pas meegerekend wanneer deze succesvol uitbetaald is aan de kredietnemer. Houdt u er alstublieft rekening mee dat er altijd ten minste een aantal dagen vertraging zit tussen de door u geplaatste investering en de uitbetaling aan de kredietnemer. Mogelijk wordt uw investering hierdoor pas met een volgende maand meegerekend. U ontvangt maandelijks uw cashback bonus zodra deze door ons is berekend en bevestigd. Dit bedrag zal maandelijks worden overgemaakt op de bankrekening die gekoppeld is aan uw investeerders account bij Funding Circle. U ontvangt altijd bevestiging per e-mailbericht zodra wij de bonus hebben overgemaakt.

Voorwaarden cashback actie

1. De cashback bonus geldt alleen voor gekwalificeerde investeringen. 2. Een investeringen is gekwalificeerd wanneer deze plaats heeft gevonden op het crowdfunding platform van www.fundingcircle.com/nl. Tevens moet het kredietproject waarin geïnvesteerd is voldoen aan de volgende eisen: a. Het kredietpoject heeft [1%CB] in de titel vermeld staan. Deze [1%CB] vermelding kan zowel tijdens de aankondigingsfase van 48 uur (onder het kopje aankomende projecten) als de financieringsfase worden toegevoegd aan het kredietproject. b. Het kredietproject is gefinancierd tijdens de actieperiode. c. De financiering is uitbetaald aan de kredietnemer. 3. Voor iedere gekwalificeerde investering ontvangt de investeerder naast de maandelijkse rente en aflossing ook eenmalig een extra bonus van 1% van het geïnvesteerde bedrag. 4. De bonussen worden maandelijks opgeteld en overgemaakt op de bankrekening die gekoppeld is aan de Funding Circle account van de investeerder. De bonus wordt pas berekend en overgemaakt zodra de investering succesvol is uitbetaald aan de kredietnemer. 5. Actieperiode: a. Deze actie geldt voor een beperkte periode. De einddatum van deze actie zal via e-mailbericht worden medegedeeld aan alle investeerders. b. Funding Circle behoudt zich het recht voor om een of alle elementen van deze aanbieding op elk moment te wijzigen, in te trekken of uit te breiden. 6. Alle algemene voorwaarden zijn nog steeds van toepassing op elke investering op het Funding Circle-platform. Als er enige tegenstrijdigheid bestaat tussen de Algemene Voorwaarden voor investeerders en de voorwaarden van deze aanbieding, prevaleren de Algemene Voorwaarden.
Ondernemer?
Financieringvinden.nl vindt de meest geschikte adviseur voor uw financiering.
Investeerder?
Ontdek hier alle actuele crowdfundingprojecten in Nederland van de AFM-geregistreerde crowdfundingplatformen. Met Crowdfundpanel beheert uw totale crowdfundingportefeuille ongeacht het crowdfundingplatform.


Lening - 8,00%

€0 / €140.000

Horecacrowdfunding

Lening - 6,50%

€344.214 / €435.714

Kapitaalopmaat

Lening - 3,00%

€22.120 / €27.650

Lendahand

Lening - 6,50%

€0 / €695.000

Geldvoorelkaar

Lening - 6,00%

€790.000 / €1.000.000

Geldvoorelkaar

Lening - 4,00%

€160.000 / €200.000

Lendahand

Lening - 5,00%

€89.652 / €298.841

Kapitaalopmaat

Lening - 3,00%

€32.800 / €41.000

Lendahand