Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?
  

Logo

Crowdfunding VanMoof onder Business Angels groot succes image
Details

Crowdfunding VanMoof onder Business Angels groot succes

Na de publieke crowdfundingcampagne waar afgelopen juni €2,5 miljoen in 12 uur is opgehaald, weet VanMoof nu ook Business Angels aan zich te binden via crowdfunding. VanMoof biedt via Oneplanetcrowd aan beleggers de mogelijkheid €100.000 of meer te investeren. Met bijna 30 Business Angels staat de teller op het Oneplanetcrowd platform nu op € 3,1 miljoen. In totaal is nu dus €5,6 miljoen opgehaald en er kan nog geïnvesteerd worden tot 31 juli. Als investeerder verwerf je aandelen door middel van een converteerbare lening. Investeerders die besluiten mee te doen krijgen daarnaast een limited edition elektrische VanMoof. “Crowdfunding voor Business Angels is nieuw in Nederland. Het geeft vermogende investeerders een laagdrempelige mogelijkheid in te stappen in een snelgroeiende scale-up zoals VanMoof. Omdat de onderneming reeds een professionele investeerder en een bank aan boord heeft, profiteert de investeerder mee van de kwaliteitsbeoordeling die deze partijen al eerder uitvoerden.” aldus Maarten de Jong Oneplanetcrowd. “Het is geweldig om te zien dat ook de grotere particuliere beleggers vertrouwen hebben in ons bedrijf en meedoen met onze missie om mensen uit de auto op de fiets te krijgen” zegt Taco Carlier. De financiering die opgehaald wordt met deze crowdfundingcampagnes, wordt gebruikt voor verdere productontwikkeling, het opschalen van de productie om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen en verdere internationale expansie.

Over Oneplanetcrowd

Oneplanetcrowd is een crowdfundingplatform waarop toekomstgerichte beleggers investeren in innovatieve duurzame en maatschappelijke ondernemingen. Naast een aantrekkelijk financieel rendement draagt crowdfunding via Oneplanetcrowd bij aan een positieve impact op mens en milieu. Met dit ‘dubbele rendement’ versnelt Oneplanetcrowd de transitie naar een duurzame economie. Sinds de start in 2012 hebben op Oneplanetcrowd ruim 30.000 actieve investeerders in meer dan 230 ondernemingen geïnvesteerd.

Over VanMoof

VanMoof is opgericht door Taco en Ties Carlier, twee broers uit Nederland die de perfecte stadsfiets wilden ontwikkelen. In haar tienjarig bestaan heeft VanMoof de internationale fietswereld regelmatig op zijn kop gezet met snelle innovaties en ongebruikelijke oplossingen. De Electrified S was de eerste smart-connected e-bike op de markt en zijn next-gen opvolgers gaan nog steeds aan kop, met awards voor hun geïntegreerde design. Ze zijn ook het eerste fietsenmerk met een compleet nieuw bedrijfsmodel en werken met een abonnementssysteem zodat iedereen kennis kan maken met onze Electrified en Smart Bikes. En dan is er ook nog het team van deskundige Bike Hunters, die over de hele wereld reizen om gestolen VanMoofs op te sporen en terug naar hun eigenaar te brengen. Bron: Oneplanetcrowd.com
Ondernemer?
Financieringvinden.nl vindt de meest geschikte adviseur voor uw financiering.
Investeerder?
Ontdek hier alle actuele crowdfundingprojecten in Nederland van de AFM-geregistreerde crowdfundingplatformen. Met Crowdfundpanel beheert uw totale crowdfundingportefeuille ongeacht het crowdfundingplatform.


Lening - 5,00%

€89.652 / €298.841

Kapitaalopmaat

Lening - 3,00%

€320.000 / €400.000

Lendahand

Lening - 6,00%

€790.000 / €1.000.000

Geldvoorelkaar

Lening - 5,00%

€315.900 / €390.000

Geldvoorelkaar

Lening - 3,00%

€24.520 / €30.650

Lendahand

Lening - 6,50%

€344.214 / €435.714

Kapitaalopmaat

Lening - 6,50%

€507.350 / €695.000

Geldvoorelkaar

Lening - 7,00%

€81.416 / €246.716

Kapitaalopmaat