Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?
  

Logo

Frisse start voor Kapitaal op Maat met nieuwe aandeelhouders image
Details

Frisse start voor Kapitaal op Maat met nieuwe aandeelhouders

Vandaag is bekend geworden dat crowdfundingplatform Kapitaal Op Maat overgenomen is door zittend management en consortium investeerders. Nadat eerder dit jaar Pim van de Velde aankondigde Kapitaal Op Maat te verlaten krijgt het zesde platform van Nederland (op basis van aantal projecten in 2017) nu nieuwe aandeelhouders. Onderstaand het volledige bericht op de website van Kapitaal Op Maat.

Frisse start voor Kapitaal Op Maat met nieuwe aandeelhouders

Het is bijna te toevallig dat het lustrum van Kapitaal Op Maat opgericht op 30 augustus 2013 exact samenvalt met de officiële overname door het zittende management en een consortium van investeerders onder leiding van Lambert Kassing. De nieuwe aandeelhouders willen Kapitaal op Maat weer op volle kracht brengen en laten uitgroeien tot de beste crowdfunder van Nederland. Door de overname kan Kapitaal Op Maat zijn platform verder ontwikkelen en het aantal investeringsprojecten verhogen. Kapitaal Op Maat wil binnen 2 jaar het dubbele aantal financieringsprojecten per jaar realiseren.

Nu investeren in groei!

Tot nu toe hebben bijna vijfduizend investeerders €23,5 miljoen geïnvesteerd in meer dan 250 projecten. Peter-Paul van Dijk, aandeelhouder en algemeen directeur Kapitaal Op Maat: “We zijn zeer verheugd met deze overname, omdat we kunnen investeren in expansie in Nederland en mogelijk daarbuiten. De komende jaren zal crowdfunding steeds belangrijker worden als financieringsvorm en met deze stap kunnen we goed inspelen op die trend.” Nieuw aangesteld directielid van Kapitaal Op Maat Wilbert Knol zegt: “We zijn onder de indruk van de hoge mate van automatisering. Het platform van Kapitaal Op Maat is daardoor erg schaalbaar en dat is belangrijk als je wilt groeien. Bovendien kennen nieuwe financieringstrajecten door de geautomatiseerde processen een erg korte doorlooptijd van enkele weken, terwijl enkele maanden in de branche gebruikelijk is. Ook onze investeerders waarderen ons platform, omdat er snel en transparant gecommuniceerd kan worden over de voortgang van projecten en rentebetalingen.” Bron: KapitaalOpMaat.nl
Ondernemer?
Financieringvinden.nl vindt de meest geschikte adviseur voor uw financiering.
Investeerder?
Ontdek hier alle actuele crowdfundingprojecten in Nederland van de AFM-geregistreerde crowdfundingplatformen. Met Crowdfundpanel beheert uw totale crowdfundingportefeuille ongeacht het crowdfundingplatform.


Lening - 8,00%

€0 / €140.000

Horecacrowdfunding

Lening - 5,00%

€89.652 / €298.841

Kapitaalopmaat

Lening - 5,00%

€400.000 / €500.000

Lendahand

Lening - 3,00%

€320.000 / €400.000

Lendahand

Lening - 6,00%

€790.000 / €1.000.000

Geldvoorelkaar

Lening - 6,50%

€0 / €695.000

Geldvoorelkaar