Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?
  

Logo

Eerste PSD2 koppelingen Crowdfundpanel succesvol image
Details

Eerste PSD2 koppelingen Crowdfundpanel succesvol

Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver. Een twintigtal geïnteresseerde gebruikers kreeg toegang tot Crowdfundpanel met PSD2 functionaliteit. Wat houdt dit in? Handmatig bijhouden van een crowdfundingportefeuille is vanaf nu verleden tijd. De PSD2 koppeling zorgt dat het online dashboard automatisch gevuld wordt op basis van een directe link met de bank. Het vernieuwde dashboad van Crowdfundpanel werkt snel en eenvoudig. Na inloggen komt de koppeling met een bank naar keuze tot stand en wordt de benodigde data ingeladen. Crowdfundpanel herkent de verschillende bij- en afschriften per crowdfundingplatform en geeft deze weer in de persoonlijke portefeuille. Met één druk op de knop blijft de data actueel. Inloggen op de dashboards van de verschillende crowdfundingplatformen is vanaf nu verleden tijd.

Complete historie en slimme prognose

"De eerste stap is nu gezet en we zijn hier erg trots op", aldus Jeroen van der Beek van Crowdfundpanel. "Maar dit is pas het begin. Op dit moment werken we op de achtergrond hard aan een algoritme dat op basis van de beschikbare gegevens een prognose maakt van de toekomstige uitbetalingen. Hiermee kunnen we een accurate voorspelling doen van het rendement op een portefeuille."

Schaalbaar concept

De PSD2 regelgeving geldt voor heel Europa en onze partner Tink.se heeft inmiddels koppelingen gerealiseerd met 159 banken. "Dit maakt ons concept zeer schaalbaar", vervolgt Jeroen. "Onze nieuwe applicatie is geschikt investeerders in alle landen waar de PSD2 regelgeving van toepassing is. En niet alleen voor investeerders via crowdfunding maar voor alle vormen van direct lending."

Even rondkijken?

Speciaal voor geïnteresseeren hebben wij een demo account ingericht om op je gemak rond te kijken en de mogelijkheden te ontdekken. Inloggen kan via https://www.crowdfundpanelupgrade.com/nl/login met gebruikersnaam: demo@bintho.com en wachtwoord: demo.

Benieuwd naar jouw persoonlijke portefeuille?

Je kan zelf ook direct aan de slag. Met een je bestaande account van Crowdfundpanel (of registreer gratis) log je hier in en de rest wijst zich vanzelf. Wij zijn benieuwd naar je feedback via info@crowdfundpanel.com. Ontdenk het zelf op Crowdfundpanelupgrade.com.
Ondernemer?
Financieringvinden.nl vindt de meest geschikte adviseur voor uw financiering.
Investeerder?
Ontdek hier alle actuele crowdfundingprojecten in Nederland van de AFM-geregistreerde crowdfundingplatformen. Met Crowdfundpanel beheert uw totale crowdfundingportefeuille ongeacht het crowdfundingplatform.


Lening - 8,00%

€0 / €800.000

Max Crowdfund

Lening - 3,00%

€24.520 / €30.650

Lendahand

Lening - 3,00%

€0 / €355.000

Waardevoorjegeld

Lening - 5,00%

€344.000 / €400.000

Geldvoorelkaar

Lening - 3,00%

€320.000 / €400.000

Lendahand