Zelf geld lenen?
< vorige

Onze aangesloten adviseurs kunnen u persoonlijk helpen met het bepalen van de beste manier voor uw financiering (intake is gratis).

Gratis intake Liever digitale hulp
Zelf geld lenen via crowdfunding?
  

Logo

Lening - 8,00%

€105.000 / €3.500.000

NPEX

Lening - 6,61%

€21.350 / €35.000

Crowdaboutnow

Lening - 8,00%

€0 / €120.000

Crowdpartners
Crowdfunding Industrie

Crowdfundmarkt biedt u het actuele aanbod crowdfunding in Nederland in diverse categorieën, waaronder Industrie. Als bezoeker van Crowdfundmarkt heeft u de mogelijkheid een objectief en onafhankelijk vergelijk te maken tussen de verschillende industrieprojecten die op dit moment beschikbaar zijn.

Sectoren binnen Crowdfunding Industrie

Crowdfunding in de categorie Industrie bestaat uit een groot aantal uiteenlopende initiatieven. Deze projecten worden aangeboden door innovatieve ondernemers op zoek naar financiering om hun plannen te kunnen realiseren. Een ondernemer in deze categorie is eigenaar van een bedrijf in één van de onderstaande sectoren:
  • voedingsmiddelen
  • tabak
  • textiel
  • kleding
  • chemisch
  • farmaceutisch
  • metaal
Crowdfundingprojecten in de branche Industrie worden door verschillende crowdfundingplatformen aangeboden, zowel in de vorm van een lening als in de vorm van aandelen.

Voorbeelden van Crowdfunding Industrie

Er zijn veel voorbeelden van crowdfunding in de categorie Industrie te benoemen. Een kleermaker op zoek naar financiering voor aanleg van voorraden kan crowdfunding gebruiken om dit te realiseren. Voor de financiering van een landelijke reclamecampagne kan een bierbrouwerij via een crowdfundinglening geld ophalen. Maar ook een farmaceut dat de 'crowd' gebruikt voor de ontwikkeling van een nieuw medicijn is exemplarisch voor crowdfunding in de categorie Industrie.

Vinden en vergelijken Crowdfunding Industrie

Door alle proposities in de categorie Industrie overzichtelijk op een rij te zetten hoopt Crowdfundmarkt u zo goed mogelijk te helpen met uw keuzes bij het investeren door middel van crowdfunding. Aan de linkerkant van het scherm is het mogelijk meerdere zoekcriteria te gebruiken om een bierbrouwerij, slachterij, farmaceut, fabrikant, visverwerker, kleermaken, schoenmaker of metaalbewerker te vinden binnen uw voorkeuren. Het vergelijken van crowdfundingprojecten binnen de categorie Industrie is vervolgens heel eenvoudig mogelijk door middel van knop ‘Vergelijk’ bovenaan de zoekresultaten.

Updates van Crowdfunding Industrie ontvangen?

Om op de hoogte te blijven van nieuwe crowdfundingprojecten binnen de categorie Industrie heeft Crowdfundmarkt een updatefunctie ontwikkeld. U kunt eenvoudig een gratis account aanmaken via Mijn Account. Als u Industrie als één van uw voorkeurcategorieën instelt ontvangt u direct, dagelijks of wekelijk van ons een bericht zodra een fabrikant in Nederland een project aanbiedt via crowdfunding, ongeacht het crowdfundingplatform!