Ons verhaal Hi. Wij zijn Havendorp: toko-bar & take-away. Een smakelijke ontmoetingsplek voor locals en forenzen, waar de Molukse keuken centraal staat. Je vindt ons in de historische stationsrestauratie van NS-station Vlissingen: een iconische plek waar al sinds de jaren ’50 verschillende culturen samenkomen om de aardbol over te trekken. Dé plek waar je anno 2018 niet meer op de trein hoeft te stappen om de wereld te ontdekken, maar waar de wereld gewoon op je bord ligt. Schuif aan voor een snelle soep tussen je lessen door of blijf hangen voor een rijke rijsttafel. Haven-hoe? Haven-hoe? Havendorp. Dat moeten we even uitleggen, want dat klinkt nogal Hollands. Klopt, maar minstens zo Moluks. Toen in de jaren ’60 de Molukse gemeenschap voet op Zeeuwse bodem zette, vroeg dat om extra woonruimte. Die kwam er in de vorm van een nooddorp, genaamd Havendorp. Op steenworp afstand van waar het huidige Havendorp nu de Molukse keuken in een modern jasje stopt, pruttelden de pannen van de moeder van eigenaar Dicky Wattimena, ruim 50 jaar eerder met dezelfde gerechten. Na al die tijd hangt de geur van soto, saté en verse spekkoek hier opnieuw in de lucht en blaast Havendorp niet alleen de stationsrestauratie nieuw leven in, maar ook de Moluks-Zeeuwse geschiedenis, want Havendorp wordt het eerste Molukse restaurant in Zeeland!

Ondernemer en overweegt u crowdfunding in te zetten? Laat ons u adviseren of dat voor uw financiering de beste route is.
Projectnaam Havendorp
Projectlink Ga naar project
Plaatsingsdatum 18-09-2018
Type financiering Lening
Streefbedrag € 80.000
Rente 8,00%
Looptijd (in maanden) 60 maanden
Branche Horeca
Organisatievorm Eenmanszaak
Ontwikkelfase Volwassen
Doel van investering Bedrijfsovername

Ons verhaal Hi. Wij zijn Havendorp: toko-bar & take-away. Een smakelijke ontmoetingsplek voor locals en forenzen, waar de Molukse keuken centraal staat. Je vindt ons in de historische stationsrestauratie van NS-station Vlissingen: een iconische plek waar al sinds de jaren ’50 verschillende culturen samenkomen om de aardbol over te trekken. Dé plek waar je anno 2018 niet meer op de trein hoeft te stappen om de wereld te ontdekken, maar waar de wereld gewoon op je bord ligt. Schuif aan voor een snelle soep tussen je lessen door of blijf hangen voor een rijke rijsttafel. Haven-hoe? Haven-hoe? Havendorp. Dat moeten we even uitleggen, want dat klinkt nogal Hollands. Klopt, maar minstens zo Moluks. Toen in de jaren ’60 de Molukse gemeenschap voet op Zeeuwse bodem zette, vroeg dat om extra woonruimte. Die kwam er in de vorm van een nooddorp, genaamd Havendorp. Op steenworp afstand van waar het huidige Havendorp nu de Molukse keuken in een modern jasje stopt, pruttelden de pannen van de moeder van eigenaar Dicky Wattimena, ruim 50 jaar eerder met dezelfde gerechten. Na al die tijd hangt de geur van soto, saté en verse spekkoek hier opnieuw in de lucht en blaast Havendorp niet alleen de stationsrestauratie nieuw leven in, maar ook de Moluks-Zeeuwse geschiedenis, want Havendorp wordt het eerste Molukse restaurant in Zeeland!

Bron: Geldvoorelkaar d.d. 18-09-2018 Disclaimer: De beschrijving is letterlijk overgenomen van bovenstaande Bron en (eventueel) gecorrigeerd voor Persoonsgevens. Beek & Linden B.V. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Platform Geldvoorelkaar
Platformlink Ga naar Geldvoorelkaar
Oprichtingsjaar platform 2010
Minimum investeringsbedrag € 100 per project
Investeringskosten Jaarlijkse succesfee 0,4% van uw investering

Lening - 8,00%

€227.200 / €320.000

Geldvoorelkaar

Lening - 5,50%

€860.000 / €1.000.000

Geldvoorelkaar

Lening - 8,00%

€227.200 / €320.000

Geldvoorelkaar

Lening - 5,50%

€0 / €750.000

Geldvoorelkaar

Lening - 6,50%

€71.500 / €110.000

Geldvoorelkaar

Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?