Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?
  

Logo

Wat zijn de kenmerken van uw onderneming? Het betreft een Aziatisch specialiteiten restaurant (met functie) met een 3 in 1 formule. Het betreft hier de Hong Kong keuken. Vegetarische en niet vegetarische maaltijden en delicatessen met een Cantonese stijl. Voor een artist impression verwijzen wij u graag naar de website. De naam 3.in.1 Hong Kong staat voor : kwaliteit, goedkoop en snel. 1. kwaliteit: verse ingrediënten, specerijen, smaakvol en gezond; 2. goedkoop: lage prijzen; 3. snel: kleine en grote hoeveelheden kunnen snel worden verstrekt; De to go producten worden in een moderne, bijzondere verpakking gepresenteerd. Wat is uw ervaring in de branche? De oprichter de heer W.K. Lam (Tommy) draagt zijn kennis, ervaring en innovatie van de Chinese Hong Kong keuken mee vanuit zijn jonge jaren in Hong Kong in de tijd dat zijn ouders een bakkerij en restaurant hadden. Sinds zijn aankomst in Nederland in de jaren zeventig in China Town te Amsterdam heeft hij bij diversen horeca bedrijven gewerkt als chef kok en ook eigen restaurants geexploiteerd o.a. Lotus te Bakel, Poon in Wijchen en als eerste de Chinese Quick Fast Food Service in Arnhem. De heer R. Jagbandhan wordt de zakenpartner van de heer Lam. De heer Jagbandhan heeft een accountantskantoor en al 20 jaar ervaring in het bedienen van de Chinese restaurantsector. Hiermee wordt ook het financieel management geborgd. Wat is uw ambitie? De heer Lam wordt geïnspireerd door o.a. de kookkunsten van de masterchef Alvin Leung met 3 Michelin sterren restaurants in Hong Kong en London. De ambitie is meerdere 3.in1 vestigingen te openen op locaties waar veel passanten zijn. De heer Lam heeft weinig vierkante meters ruimte nodig om zowel, kwalitatief, kwantitatief en in financieel opzicht een winstgevende onderneming te maken en uit te breiden. Er wordt nu reeds gekeken naar nieuwe locaties op Schiphol, NS stations en op centrum locaties in grote steden. De huidige locatie betreft de Bloemstraat in Arnhem. Dit is een hoekligging van de drukke hoofdwinkel winkelstraat van de Steenstraat in het centrum van Arnhem. De catering zal deels via een productielijn plaatsvinden op een industrie terrein voor de grote afnemers o.a. luchtvaart maatschappijen, groothandel, retail, kantoren en events. Waar heeft u de financiering voor nodig? De financiering van €85.000 wordt aangewend voor de opstart van de onderneming o.a. de inrichting, de verbouwing en een deel van de opstartkapitaal. De totale financieringsbehoefte is € 116.000. De eigen inbreng bedraagt € 31.000. Een solvabiliteit van afgerond 26%. Vanwege de bovengemiddelde kasstromen in dit segment en het feit dat wij via Qredits ook ruim 9% rente zouden moeten betalen, bieden wij dezelfde rente aan onze ambassadeurs. Wat zijn de vooruitzichten voor de te financieren onderneming? De minimale verwachte omzet is begroot op 300.000 euro in het startende jaar. Er is geen directe concurrentie binnen dit specifieke Aziatische segment. Wij zijn de eerste die inspelen op de verdere globalisering van de wereld. Door de bovengemiddelde brutomarges op Aziatische ingrediënten is de winstgevendheid hoger dan gemiddeld. Ook onze arbeidsethos maakt dat de personeelskosten relatief laag liggen. Hierdoor weten wij de belangrijkste kostenposten in de horeca te optimaliseren. Op basis van de geprognosticeerde omzetten en kosten resteert een winst van 57.000 op jaarbasis. Mocht er sprake zijn van onverhoopte tegenvallers, dan worden deze uit eigen middelen opgevangen. Waarom een lening via crowdfunding? Gelet op de afgelopen jaren van economische bancaire crisis was het geen doen om een lening aan te vragen. Een lening aanvragen bij een leverancier was mogelijk maar bracht veel verplichtingen met zich mee waardoor de bedrijfsuitvoering en het produkt er volledig onder te lijden zouden hebben. Wij zijn van mening dat wij met crowdfunding veel dichterbij onze investeerders kunnen staan en hier tegenover staat een aantrekkelijke vergoeding. Investeerders kunnen ook met added value komen voor de toekomst. Voor wat hoort wat en 3.in.1 Hong Kong Fresh Food wil graag iedereen hierin respecteren. Ruim nationaal denken is het motto!

Ondernemer en overweegt u crowdfunding in te zetten? Laat ons u adviseren of dat voor uw financiering de beste route is.
Projectnaam Hong Kong Fresh Food
Projectlink Ga naar project
Plaatsingsdatum 03-03-2015
Type financiering Lening
Streefbedrag € 85.000
Rente 9,50%
Looptijd (in maanden) 48 maanden
Branche Horeca
Organisatievorm Vennootschap onder firma
Ontwikkelfase Start-up
Doel van investering Objectfinanciering

Wat zijn de kenmerken van uw onderneming? Het betreft een Aziatisch specialiteiten restaurant (met functie) met een 3 in 1 formule. Het betreft hier de Hong Kong keuken. Vegetarische en niet vegetarische maaltijden en delicatessen met een Cantonese stijl. Voor een artist impression verwijzen wij u graag naar de website. De naam 3.in.1 Hong Kong staat voor : kwaliteit, goedkoop en snel. 1. kwaliteit: verse ingrediënten, specerijen, smaakvol en gezond; 2. goedkoop: lage prijzen; 3. snel: kleine en grote hoeveelheden kunnen snel worden verstrekt; De to go producten worden in een moderne, bijzondere verpakking gepresenteerd. Wat is uw ervaring in de branche? De oprichter de heer W.K. Lam (Tommy) draagt zijn kennis, ervaring en innovatie van de Chinese Hong Kong keuken mee vanuit zijn jonge jaren in Hong Kong in de tijd dat zijn ouders een bakkerij en restaurant hadden. Sinds zijn aankomst in Nederland in de jaren zeventig in China Town te Amsterdam heeft hij bij diversen horeca bedrijven gewerkt als chef kok en ook eigen restaurants geexploiteerd o.a. Lotus te Bakel, Poon in Wijchen en als eerste de Chinese Quick Fast Food Service in Arnhem. De heer R. Jagbandhan wordt de zakenpartner van de heer Lam. De heer Jagbandhan heeft een accountantskantoor en al 20 jaar ervaring in het bedienen van de Chinese restaurantsector. Hiermee wordt ook het financieel management geborgd. Wat is uw ambitie? De heer Lam wordt geïnspireerd door o.a. de kookkunsten van de masterchef Alvin Leung met 3 Michelin sterren restaurants in Hong Kong en London. De ambitie is meerdere 3.in1 vestigingen te openen op locaties waar veel passanten zijn. De heer Lam heeft weinig vierkante meters ruimte nodig om zowel, kwalitatief, kwantitatief en in financieel opzicht een winstgevende onderneming te maken en uit te breiden. Er wordt nu reeds gekeken naar nieuwe locaties op Schiphol, NS stations en op centrum locaties in grote steden. De huidige locatie betreft de Bloemstraat in Arnhem. Dit is een hoekligging van de drukke hoofdwinkel winkelstraat van de Steenstraat in het centrum van Arnhem. De catering zal deels via een productielijn plaatsvinden op een industrie terrein voor de grote afnemers o.a. luchtvaart maatschappijen, groothandel, retail, kantoren en events. Waar heeft u de financiering voor nodig? De financiering van €85.000 wordt aangewend voor de opstart van de onderneming o.a. de inrichting, de verbouwing en een deel van de opstartkapitaal. De totale financieringsbehoefte is € 116.000. De eigen inbreng bedraagt € 31.000. Een solvabiliteit van afgerond 26%. Vanwege de bovengemiddelde kasstromen in dit segment en het feit dat wij via Qredits ook ruim 9% rente zouden moeten betalen, bieden wij dezelfde rente aan onze ambassadeurs. Wat zijn de vooruitzichten voor de te financieren onderneming? De minimale verwachte omzet is begroot op 300.000 euro in het startende jaar. Er is geen directe concurrentie binnen dit specifieke Aziatische segment. Wij zijn de eerste die inspelen op de verdere globalisering van de wereld. Door de bovengemiddelde brutomarges op Aziatische ingrediënten is de winstgevendheid hoger dan gemiddeld. Ook onze arbeidsethos maakt dat de personeelskosten relatief laag liggen. Hierdoor weten wij de belangrijkste kostenposten in de horeca te optimaliseren. Op basis van de geprognosticeerde omzetten en kosten resteert een winst van 57.000 op jaarbasis. Mocht er sprake zijn van onverhoopte tegenvallers, dan worden deze uit eigen middelen opgevangen. Waarom een lening via crowdfunding? Gelet op de afgelopen jaren van economische bancaire crisis was het geen doen om een lening aan te vragen. Een lening aanvragen bij een leverancier was mogelijk maar bracht veel verplichtingen met zich mee waardoor de bedrijfsuitvoering en het produkt er volledig onder te lijden zouden hebben. Wij zijn van mening dat wij met crowdfunding veel dichterbij onze investeerders kunnen staan en hier tegenover staat een aantrekkelijke vergoeding. Investeerders kunnen ook met added value komen voor de toekomst. Voor wat hoort wat en 3.in.1 Hong Kong Fresh Food wil graag iedereen hierin respecteren. Ruim nationaal denken is het motto!

Bron: Horecacrowdfunding d.d. 03-03-2015 Disclaimer: De beschrijving is letterlijk overgenomen van bovenstaande Bron en (eventueel) gecorrigeerd voor Persoonsgevens. Beek & Linden B.V. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Platform Horecacrowdfunding
Platformlink Ga naar Horecacrowdfunding
Oprichtingsjaar platform 2013
Minimum investeringsbedrag € 250 per project
Investeringskosten Eenmalige bemiddelingsfee 1,0% van uw investering

Lening - 8,00%

€0 / €800.000

Max Crowdfund

Lening - 3,00%

€312.400 / €355.000

Waardevoorjegeld

Lening - 3,00%

€320.000 / €400.000

Lendahand

Lening - 3,00%

€24.520 / €30.650

Lendahand