Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?
  

Logo

Rodeo American Grill Rotterdam franchiseinvesteer


Recensie HCN: de ondernemers hebben ruime (relevante) ervaring in de horeca opgebouwd en beschikken over een relevante vooropleiding. De beschikbare competenties beoordelen wij als zeer goed. Er is sprake van positief geprognotiseerde liquiditeiten. Een viersterrenclassificatie is naar onze mening, ondanks het feit dat het startende ondernemers zijn, te rechtvaardigen mede door de ondersteuning van een harde franchiseformule. De ondernemers tekenen voor hoofdelijke aansprakelijkheid en HCN heeft verpanding op de inventaris. De (franchise) formule Rodeo Latin American Grill Restaurants is een Latijns-Amerikaanse franchiseformule die zeer toegankelijk en laagdrempelig is. Kwalitatief hoogwaardige producten en service in combinatie met een uiterst uitgebreide entourage vormen het onderscheidend vermogen van deze formule. Het design en de ambiance van de Rodeo restaurants zijn uniek en maken deze formule onderscheidend. De prijsstelling sluit aan bij de brede toegankelijkheid, zo zijn er gerechten van €13,- en loopt de prijs op tot €45,- per gerecht. De gerechten variëren van Argentijns vlees, Mexicaanse fajitas, tapas en een aantal westerse klassiekers. Via deze link kunt u onze website bekijken, waar u een uitgebreide impressie van het concept kunt vinden alsmede de menukaart met al onze gerechten. Momenteel heeft Rodeo 3 vestigingen. Haar hoofdvestiging in Eindhoven, daarnaast zijn er vestigingen in Tilburg en Breda. Vanwege het succes van de formule neemt het aantal vestigingen snel toe. Rodeo s’-Hertogenbosch opent haar deuren in mei 2016 en Rodeo Rotterdam opent in september 2016. Vestiging Rotterdam Rodeo Rotterdam wordt gevestigd op de Otto Reuchlinweg 1002, op de Wilhelminakade. Het moderne pand met deels glazen wanden is perfect ingedeeld voor het Rodeo concept. Op de begane grond zal een moderne keuken opvallen tussen het rustiek aangeklede restaurant. Hier zal een commercieel oppervlakte van 100 m² gerealiseerd worden met ruimte voor 60 couverts. De entresol met ruim 80 m² biedt ruimte voor 40 couverts met prachtig uitzicht op de Maas (totaal 100 couverts binnen). Een terras met plaats voor 48 couverts heeft uitzicht op de Maas en Katendrecht. De ondernemers Wij zijn Raymond Mertens en Luca Vello, een gedreven duo hotellos met ondernemersambities. Beiden hebben we veel ervaring in de horeca als leidinggevenden en streven wij naar constante excellentie in ons werk. Luca Mijn naam is Luca Vello, ik ben een jonge zelfstandig ondernemer en kom uit Aken, Duitsland. De horeca is sinds ik de middelbare school heb verlaten mijn grote passie geworden. Mijn eerste ervaring was in een klein pizzarestaurant, dat behoorde tot de Hallo Pizza franchise. Hier leerde ik het maken van alle gerechten en de bijbehorende mise-en-place, HACCP-regels voor opslag van voedselwaren en het bijhouden van stocklijsten. Sinds die tijd heb ik in een luxe resort in Thailand gewerkt als supervisor f&b, operationeel leidinggevende bij Maison van den Boer en als Rooms Division executive in een hotel in het gouden hart van Kuala Lumpur. Momenteel werk ik iets langer dan een jaar voor de Rodeo franchise als allround medewerker in de hoofdvestiging Eindhoven en als consult voor franchisegever in zake marktonderzoek, marketing en e-commerce. Raymond Mijn naam is Raymond Mertens, al op zeer jonge leeftijd ben ik begonnen in de horeca. Dit vanwege mijn familie die ook een succesvolle horecaonderneming bezit. Voor mij was er geen twijfel welke studierichting ik op zou gaan, de Hoge Hotelschool Maastricht was voor mij de enige goede keuze. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt voor Arabella Sheraton, waar ik ervaring heb opgedaan als F&B- manager, Rooms Division manager en Front-Office manager. Tevens heb ik gewerkt als operationeel manager bij La Caverne de Geulhem, een groot partij- en congrescentrum in het zuiden van het land. De horecabranche heeft mij altijd enorm aangetrokken vanwege het sociale aspect, nieuwe mensen leren kennen, een unieke beleving creëren, goede producten aanbieden en de gast een onvergetelijke tijd bezorgen. Het concept Rodeo heb ik leren kennen tijdens mijn baan bij Heineken als horeca-accountmanager. Ik ben er zo geënthousiasmeerd en overtuigd van het succes dat ik mijn baan heb opgezegd en inmiddels bijna een jaar werkzaam ben als bedrijfsleider bij Rodeo Eindhoven. De financiering De financiering is bedoeld voor de verbouwing van de huidige Montevideo Brasserie tot een spectaculaire Rodeo vestiging in het hart van Rotterdam. De totale financieringsbehoefte bedraagt € 470.000,- die gesplitst kan worden in overname en verbouwing. Zelf brengen wij € 100.000,- eigen vermogen in. Het resterende bedrag wordt gefinancierd door de Europese Horeca Financieringsmaatschappij / Heineken (€ 125.000,- ), crowdfunding (€ 210.000,- ) en leveranciers (€ 35.000,- ). De vestiging bevindt zich op de Wilhelminakade, een locatie waar tientallen grote bedrijven zijn gevestigd en jaarlijks tienduizenden toeristen naar toe trekken, de vele parkeergelegenheden bieden hier dan ook mogelijkheid toe. Meerdere kredietbeoordelaars hebben de locatie een A1 rating gegeven. De locatie, de formule en de unieke ambiance van deze vestiging zorgen voor een uiterst positieve marketingmix. Het gehele financieringsbedrag is hoog omwille de investering in de entourage van Rodeo. De ambiance en design van de restaurants is de handtekening van de franchise. Natuurstenen en houten balken bekleden de restaurants van de formule. Het design en de verbouwing wordt uitgevoerd door het exclusieve bouwteam van de franchisegever. Ook zal de keuken worden voorzien van hoogwaardige materialen om de hoogste kwaliteit te waarborgen en keukencapaciteit te realiseren. De vooruitzichten De vooruitzichten voor de korte en lange termijn voor Rodeo Rotterdam zijn goed. Er is sprake van een zeer stabiel omzetniveau bij andere vestigingen. Andere vestigingen draaien sterke omzetten vanaf de eerste maand en hebben een constante groei in aantal bezoekers. In Rotterdam is uitvoerig marktonderzoek gehouden en de gekozen locatie is door franchisegever en meerdere kredietbeoordelaars als uiterst kansrijk beoordeeld. De omzet voor het eerste boekjaar is gebudgetteerd op ongeveer € 1.000.000,- Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze producten en service concurrerend is voor het huidig aanbod en de vraag van de markt reeds groter is als het huidig aanbod. Beiden leven we bescheiden en ons doel is een toprestaurant met de hoogste kwaliteit producten en service in de Rotterdamse markt te zetten. Ons primaire doel is zo snel mogelijk de lening af te lossen. Crowdfunding Horeca Crowdfunding Nederland biedt een alternatief aan de conventionele bancaire leningen. De trajecten van banken duren veel langer en snel schakelen is cruciaal voor een snelgroeiende franchise. Het idee dat wij onze trouwe gasten de kans kunnen bieden om in de formule te investeren met leuk rendement heeft voor ons en onze gasten natuurlijk ook veel voordeel. Ook is crowdfunding marketingtechnisch gezien erg attractief, er is geen betere manier om ambassadeurs voor onze vestiging en formule te werven. Deze ambassadeurs kunnen dan meeprofiteren van het succes van de vestiging te Rotterdam en mogelijk ook volgende vestigingen. Incentive Als blijk van onze waardering voor het vertrouwen in onze formule en in ons willen wij onze investeerders het volgende bieden: - Investeringen van € 500,- tot € 1.000,- worden beloond met een waardebon t.w.v. € 50,- - Investeringen van € 1.000,- tot € 2.000,- worden beloond met een waardebon t.w.v. € 100,- - Investeringen van € 2.000,- tot € 5.000,- worden beloond met een waardebon t.w.v. € 250,- - Investeringen vanaf € 5.000,- worden beloond met een waardebon t.w.v. € 350,-

Al geïnvesteerd via crowdfunding? Beheer uw investeringen eenvoudig via Crowdfundpanel.
Projectnaam Rodeo American Grill Rotterdam franchise
Projectlink Ga naar project
Plaatsingsdatum 25-04-2016
Type financiering Lening
Streefbedrag € 210.000
Rente 7,50%
Looptijd (in maanden) 48 maanden
Branche Horeca
Organisatievorm Vennootschap onder firma
Ontwikkelfase Start-up
Doel van investering Objectfinanciering

Recensie HCN: de ondernemers hebben ruime (relevante) ervaring in de horeca opgebouwd en beschikken over een relevante vooropleiding. De beschikbare competenties beoordelen wij als zeer goed. Er is sprake van positief geprognotiseerde liquiditeiten. Een viersterrenclassificatie is naar onze mening, ondanks het feit dat het startende ondernemers zijn, te rechtvaardigen mede door de ondersteuning van een harde franchiseformule. De ondernemers tekenen voor hoofdelijke aansprakelijkheid en HCN heeft verpanding op de inventaris. De (franchise) formule Rodeo Latin American Grill Restaurants is een Latijns-Amerikaanse franchiseformule die zeer toegankelijk en laagdrempelig is. Kwalitatief hoogwaardige producten en service in combinatie met een uiterst uitgebreide entourage vormen het onderscheidend vermogen van deze formule. Het design en de ambiance van de Rodeo restaurants zijn uniek en maken deze formule onderscheidend. De prijsstelling sluit aan bij de brede toegankelijkheid, zo zijn er gerechten van €13,- en loopt de prijs op tot €45,- per gerecht. De gerechten variëren van Argentijns vlees, Mexicaanse fajitas, tapas en een aantal westerse klassiekers. Via deze link kunt u onze website bekijken, waar u een uitgebreide impressie van het concept kunt vinden alsmede de menukaart met al onze gerechten. Momenteel heeft Rodeo 3 vestigingen. Haar hoofdvestiging in Eindhoven, daarnaast zijn er vestigingen in Tilburg en Breda. Vanwege het succes van de formule neemt het aantal vestigingen snel toe. Rodeo s’-Hertogenbosch opent haar deuren in mei 2016 en Rodeo Rotterdam opent in september 2016. Vestiging Rotterdam Rodeo Rotterdam wordt gevestigd op de Otto Reuchlinweg 1002, op de Wilhelminakade. Het moderne pand met deels glazen wanden is perfect ingedeeld voor het Rodeo concept. Op de begane grond zal een moderne keuken opvallen tussen het rustiek aangeklede restaurant. Hier zal een commercieel oppervlakte van 100 m² gerealiseerd worden met ruimte voor 60 couverts. De entresol met ruim 80 m² biedt ruimte voor 40 couverts met prachtig uitzicht op de Maas (totaal 100 couverts binnen). Een terras met plaats voor 48 couverts heeft uitzicht op de Maas en Katendrecht. De ondernemers Wij zijn Raymond Mertens en Luca Vello, een gedreven duo hotellos met ondernemersambities. Beiden hebben we veel ervaring in de horeca als leidinggevenden en streven wij naar constante excellentie in ons werk. Luca Mijn naam is Luca Vello, ik ben een jonge zelfstandig ondernemer en kom uit Aken, Duitsland. De horeca is sinds ik de middelbare school heb verlaten mijn grote passie geworden. Mijn eerste ervaring was in een klein pizzarestaurant, dat behoorde tot de Hallo Pizza franchise. Hier leerde ik het maken van alle gerechten en de bijbehorende mise-en-place, HACCP-regels voor opslag van voedselwaren en het bijhouden van stocklijsten. Sinds die tijd heb ik in een luxe resort in Thailand gewerkt als supervisor f&b, operationeel leidinggevende bij Maison van den Boer en als Rooms Division executive in een hotel in het gouden hart van Kuala Lumpur. Momenteel werk ik iets langer dan een jaar voor de Rodeo franchise als allround medewerker in de hoofdvestiging Eindhoven en als consult voor franchisegever in zake marktonderzoek, marketing en e-commerce. Raymond Mijn naam is Raymond Mertens, al op zeer jonge leeftijd ben ik begonnen in de horeca. Dit vanwege mijn familie die ook een succesvolle horecaonderneming bezit. Voor mij was er geen twijfel welke studierichting ik op zou gaan, de Hoge Hotelschool Maastricht was voor mij de enige goede keuze. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt voor Arabella Sheraton, waar ik ervaring heb opgedaan als F&B- manager, Rooms Division manager en Front-Office manager. Tevens heb ik gewerkt als operationeel manager bij La Caverne de Geulhem, een groot partij- en congrescentrum in het zuiden van het land. De horecabranche heeft mij altijd enorm aangetrokken vanwege het sociale aspect, nieuwe mensen leren kennen, een unieke beleving creëren, goede producten aanbieden en de gast een onvergetelijke tijd bezorgen. Het concept Rodeo heb ik leren kennen tijdens mijn baan bij Heineken als horeca-accountmanager. Ik ben er zo geënthousiasmeerd en overtuigd van het succes dat ik mijn baan heb opgezegd en inmiddels bijna een jaar werkzaam ben als bedrijfsleider bij Rodeo Eindhoven. De financiering De financiering is bedoeld voor de verbouwing van de huidige Montevideo Brasserie tot een spectaculaire Rodeo vestiging in het hart van Rotterdam. De totale financieringsbehoefte bedraagt € 470.000,- die gesplitst kan worden in overname en verbouwing. Zelf brengen wij € 100.000,- eigen vermogen in. Het resterende bedrag wordt gefinancierd door de Europese Horeca Financieringsmaatschappij / Heineken (€ 125.000,- ), crowdfunding (€ 210.000,- ) en leveranciers (€ 35.000,- ). De vestiging bevindt zich op de Wilhelminakade, een locatie waar tientallen grote bedrijven zijn gevestigd en jaarlijks tienduizenden toeristen naar toe trekken, de vele parkeergelegenheden bieden hier dan ook mogelijkheid toe. Meerdere kredietbeoordelaars hebben de locatie een A1 rating gegeven. De locatie, de formule en de unieke ambiance van deze vestiging zorgen voor een uiterst positieve marketingmix. Het gehele financieringsbedrag is hoog omwille de investering in de entourage van Rodeo. De ambiance en design van de restaurants is de handtekening van de franchise. Natuurstenen en houten balken bekleden de restaurants van de formule. Het design en de verbouwing wordt uitgevoerd door het exclusieve bouwteam van de franchisegever. Ook zal de keuken worden voorzien van hoogwaardige materialen om de hoogste kwaliteit te waarborgen en keukencapaciteit te realiseren. De vooruitzichten De vooruitzichten voor de korte en lange termijn voor Rodeo Rotterdam zijn goed. Er is sprake van een zeer stabiel omzetniveau bij andere vestigingen. Andere vestigingen draaien sterke omzetten vanaf de eerste maand en hebben een constante groei in aantal bezoekers. In Rotterdam is uitvoerig marktonderzoek gehouden en de gekozen locatie is door franchisegever en meerdere kredietbeoordelaars als uiterst kansrijk beoordeeld. De omzet voor het eerste boekjaar is gebudgetteerd op ongeveer € 1.000.000,- Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze producten en service concurrerend is voor het huidig aanbod en de vraag van de markt reeds groter is als het huidig aanbod. Beiden leven we bescheiden en ons doel is een toprestaurant met de hoogste kwaliteit producten en service in de Rotterdamse markt te zetten. Ons primaire doel is zo snel mogelijk de lening af te lossen. Crowdfunding Horeca Crowdfunding Nederland biedt een alternatief aan de conventionele bancaire leningen. De trajecten van banken duren veel langer en snel schakelen is cruciaal voor een snelgroeiende franchise. Het idee dat wij onze trouwe gasten de kans kunnen bieden om in de formule te investeren met leuk rendement heeft voor ons en onze gasten natuurlijk ook veel voordeel. Ook is crowdfunding marketingtechnisch gezien erg attractief, er is geen betere manier om ambassadeurs voor onze vestiging en formule te werven. Deze ambassadeurs kunnen dan meeprofiteren van het succes van de vestiging te Rotterdam en mogelijk ook volgende vestigingen. Incentive Als blijk van onze waardering voor het vertrouwen in onze formule en in ons willen wij onze investeerders het volgende bieden: - Investeringen van € 500,- tot € 1.000,- worden beloond met een waardebon t.w.v. € 50,- - Investeringen van € 1.000,- tot € 2.000,- worden beloond met een waardebon t.w.v. € 100,- - Investeringen van € 2.000,- tot € 5.000,- worden beloond met een waardebon t.w.v. € 250,- - Investeringen vanaf € 5.000,- worden beloond met een waardebon t.w.v. € 350,-

Bron: Horecacrowdfunding d.d. 25-04-2016 Disclaimer: De beschrijving is letterlijk overgenomen van bovenstaande Bron en (eventueel) gecorrigeerd voor Persoonsgevens. Beek & Linden B.V. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Platform Horecacrowdfunding
Platformlink Ga naar Horecacrowdfunding
Oprichtingsjaar platform 2013
Minimum investeringsbedrag € 250 per project
Investeringskosten Eenmalige bemiddelingsfee 1,0% van uw investering

Lening - 8,00%

€0 / €140.000

Horecacrowdfunding

Lening - 3,00%

€32.800 / €41.000

Lendahand

Lening - 6,00%

€790.000 / €1.000.000

Geldvoorelkaar

Lening - 3,00%

€320.000 / €400.000

Lendahand

Lening - 6,50%

€344.214 / €435.714

Kapitaalopmaat

Lening - 5,00%

€89.652 / €298.841

Kapitaalopmaat

Lening - 4,00%

€160.000 / €200.000

Lendahand