Zelf op zoek naar financiering?
  

Logo

De (franchise) formule Talamini-gelato kent zijn oorsprong in Dordrecht. In 2005 startte Riccardo Talamini hier zijn eerste ijssalon. In 2008 opende hij een tweede ijssalon in Zwijndrecht, in 2011 in Papendrecht, Ridderkerk en Alphen aan den Rijn, in 2013 in Gorinchem en in 2014 in Rotterdam Hillegersberg. Riccardo Talamini, bedenker van het concept en ondernemer, behoort tot de bekende Italiaanse ijsbereidersfamilie Talamini. Talamini-gelato onderscheidt zich door de moderne uitstraling en de kwaliteit van de producten. Dagelijks wordt er in de vestigingen ambachtelijk Italiaans ijs volgens traditionele Talamini receptuur bereid. Talamini-gelato gebruikt hierbij de modernste machines en de beste, natuurlijke grondstoffen. De huidie tijd vroeg om aanpassingen van het concept. Onderscheidend vermogen op de aspecten kwaliteit, uitstraling, assortiment en beleving zijn de nieuwe speerpunten van de formule om het verschil te maken tussen de toenemende concurrentie. Alle vestigingen, met uitzondering van Alphen aan den Rijn zijn inmiddels verbouwd. Nu is Alphen aan den Rijn aan de beurt.

Al geïnvesteerd via crowdfunding? Beheer uw investeringen eenvoudig via Crowdfundpanel.
Projectnaam Talamini franchise
Projectlink Ga naar project
Plaatsingsdatum 10-10-2014
Type financiering Lening
Streefbedrag € 50.000
Rente 8,50%
Looptijd (in maanden) 48 maanden
Branche Horeca
Organisatievorm Eenmanszaak
Ontwikkelfase Groei
Doel van investering Objectfinanciering

De (franchise) formule Talamini-gelato kent zijn oorsprong in Dordrecht. In 2005 startte Riccardo Talamini hier zijn eerste ijssalon. In 2008 opende hij een tweede ijssalon in Zwijndrecht, in 2011 in Papendrecht, Ridderkerk en Alphen aan den Rijn, in 2013 in Gorinchem en in 2014 in Rotterdam Hillegersberg. Riccardo Talamini, bedenker van het concept en ondernemer, behoort tot de bekende Italiaanse ijsbereidersfamilie Talamini. Talamini-gelato onderscheidt zich door de moderne uitstraling en de kwaliteit van de producten. Dagelijks wordt er in de vestigingen ambachtelijk Italiaans ijs volgens traditionele Talamini receptuur bereid. Talamini-gelato gebruikt hierbij de modernste machines en de beste, natuurlijke grondstoffen. De huidie tijd vroeg om aanpassingen van het concept. Onderscheidend vermogen op de aspecten kwaliteit, uitstraling, assortiment en beleving zijn de nieuwe speerpunten van de formule om het verschil te maken tussen de toenemende concurrentie. Alle vestigingen, met uitzondering van Alphen aan den Rijn zijn inmiddels verbouwd. Nu is Alphen aan den Rijn aan de beurt.

Bron: Horecacrowdfunding d.d. 10-10-2014 Disclaimer: De beschrijving is letterlijk overgenomen van bovenstaande Bron en (eventueel) gecorrigeerd voor Persoonsgevens. Beek & Linden B.V. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Platform Horecacrowdfunding
Platformlink Ga naar Horecacrowdfunding
Oprichtingsjaar platform 2013
Minimum investeringsbedrag € 250 per project
Investeringskosten Eenmalige bemiddelingsfee 1,0% van uw investering

Lening - 7,50%

€141.000 / €150.000

Capital Circle

Lening - 5,10%

€7.000 / €35.000

Lenderspender

Converteerbare lening

€133.400 / €290.000

Symbid

Lening - 8,50%

€73.428 / €174.828

Kapitaalopmaat

Aandelen

€142.500 / €150.000

Symbid

Aandelen

€59.400 / €60.000

Symbid

Lening - 7,50%

€53.888 / €149.688

Kapitaalopmaat

Lening - 8,00%

€41.820 / €82.000

Geldvoorelkaar