Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?
  

Logo

Let op: dit project wordt, op verzoek van de ondernemers, eerst aangeboden aan de inwoners van Uden. Pas nadat het eigen netwerk de kans heeft gekregen om te investeren, dan zal het project aangeboden worden aan het investeerdersnetwerk van HCN. Vanaf dat moment is het project ook online zichtbaar. Recensie HCN: de ondernemers hebben voldoende ervaring opgebouwd in dit specifieke segment. Er is sprake van een goede locatie met voldoende parkeervoorzieningen. De concurrentiepositie is sterk en er wordt een wezenlijk deel aan eigen vermogen ingebracht. In dit kader is naar onze mening een vier sterrenclassificatie te rechtvaardigen. Het concept Umaizo wordt een Japans All You Can Eat Sushi & Grill Restaurant. De inrichting zal door de geplande verbouwing een eigentijdse moderne, gezellige en trendy uitstraling krijgen. Het All You Can Eat Sushi concept bestaat uit diverse sushi en grill gerechten tegen één vaste prijs (ma t/m do: € 23 p.p. en vrij t/m zo: € 27 p.p.), waarbij de gasten onbeperkt kunnen genieten van de overheerlijke Japanse keuken. Het concept is toegankelijk voor een breder publiek om te genieten van de culinaire keuken uit Japan. Gedurende ca. twee uur kan men onbeperkt sushi’s, tempura, sashimi, teppanyaki, salades, kushi’s, noodles en side-dishes en grill gerechten bestellen. In combinatie met vriendelijke en kundige bediening maakt een bezoek aan restaurant Umaizo een avondje uit dat voor veel mensen voor herhaling vatbaar zal zijn. Het All You Can Eat Sushi concept is praktisch in geheel Nederland bekend bij het publiek en heeft zich bewezen als concept binnen de Aziatische keuken en in het algemeen in de horecabranche. Umaizo is gelegen aan de Mr. van Coothstraat 3-7 in het centrum van Uden. De totale vloeroppervlakte is 663 m2, waardoor circa 200 zitplaatsen gerealiseerd kunnen gaan worden. Er is sprake van ruime gratis parkeervoorzieningen. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 12.00 uur tot circa 22.30 uur. De ondernemer(s) Kay Tsar (11-09-1986) heeft van jongs af aan in de horeca gewerkt. O.a. bij Fusion Wok en bij All-in Wok te Lommel (BE) als manager. Momenteel werkt Kay als manager bij het Wereld Paleis in Rhenen. Lina Li (17-7-1980) heeft in 1999 haar horeca opleiding in Den Bosch afgerond en is eveneens van jongs af aan werkzaam in de horeca geweest. O.a. als zelfstandig werkend kok bij Mercure en medewerker bediening bij The Yellow River en Oriental Flower in Den Bosch. Momenteel is ze bedrijfsleider bij Chinotaria De Waard. Kay en Lina zijn familie van elkaar. Ze hebben reeds jaren de ambitie om een eigen moderne en eigentijdse all you can eat restaurant op te gaan starten. De locatie in Uden voldeed aan de eisen. De financiering De financiering is bedoeld voor de volledige verbouwing en inrichting van het cascopand, voorfinanciering btw, huurwaarborg etc. De totale financieringsbehoefte bedraagt afgerond € 427.000. De eigen inbreng bedraagt € 160.000. De voorfinanciering van de btw geschiedt via de leveranciers. De resterende langlopende financieringsbehoefte komt uit op € 220.000. De verwachtingen De omzet voor het 1e exploitatiejaar is begroot op €950.000. De daarop volgende jaren is een omzetgroei geprognosticeerd van respectievelijk 5% en 3%. De omzet zal daarmee conform verwachting in 2020 groeien naar een niveau van afgerond €1.03 mln. De geprognosticeerde netto winst is het eerste exploitatiejaar begroot op afgerond € 124.000 en zal naar verwachting groeien naar een niveau van afgerond € 173.000 in 2020. De geprognosticeerde kasstroom bedraagt afgerond € 156.000 voor het eerste exploitatiejaar en zal conform verwachting stijgen naar een niveau van afgerond € 204.000 in 2020. De kasstroom is voldoende om aan de aflossingsverplichtingen jegens de langlopende financiering te kunnen voldoen en te kunnen voorzien in de privé-uitgaven van beide firmanten. Incentives Investeringen tot € 2.500 worden beloond met een éénmalig korting van 10% korting op de rekening bij een bezoek aan Umaizo. Investeringen vanaf € 2.500 euro worden beloond met een gratis all you can eat diner voor twee personen (exclusief drank).

Al geïnvesteerd via crowdfunding? Beheer uw investeringen eenvoudig via Crowdfundpanel.
Projectnaam Umaizo Sushi & Grill Uden
Projectlink Ga naar project
Plaatsingsdatum 24-11-2017
Type financiering Lening
Streefbedrag € 220.000
Rente 8,00%
Looptijd (in maanden) 48 maanden
Branche Horeca
Organisatievorm Eenmanszaak
Ontwikkelfase Start-up
Doel van investering Werkkapitaal

Let op: dit project wordt, op verzoek van de ondernemers, eerst aangeboden aan de inwoners van Uden. Pas nadat het eigen netwerk de kans heeft gekregen om te investeren, dan zal het project aangeboden worden aan het investeerdersnetwerk van HCN. Vanaf dat moment is het project ook online zichtbaar. Recensie HCN: de ondernemers hebben voldoende ervaring opgebouwd in dit specifieke segment. Er is sprake van een goede locatie met voldoende parkeervoorzieningen. De concurrentiepositie is sterk en er wordt een wezenlijk deel aan eigen vermogen ingebracht. In dit kader is naar onze mening een vier sterrenclassificatie te rechtvaardigen. Het concept Umaizo wordt een Japans All You Can Eat Sushi & Grill Restaurant. De inrichting zal door de geplande verbouwing een eigentijdse moderne, gezellige en trendy uitstraling krijgen. Het All You Can Eat Sushi concept bestaat uit diverse sushi en grill gerechten tegen één vaste prijs (ma t/m do: € 23 p.p. en vrij t/m zo: € 27 p.p.), waarbij de gasten onbeperkt kunnen genieten van de overheerlijke Japanse keuken. Het concept is toegankelijk voor een breder publiek om te genieten van de culinaire keuken uit Japan. Gedurende ca. twee uur kan men onbeperkt sushi’s, tempura, sashimi, teppanyaki, salades, kushi’s, noodles en side-dishes en grill gerechten bestellen. In combinatie met vriendelijke en kundige bediening maakt een bezoek aan restaurant Umaizo een avondje uit dat voor veel mensen voor herhaling vatbaar zal zijn. Het All You Can Eat Sushi concept is praktisch in geheel Nederland bekend bij het publiek en heeft zich bewezen als concept binnen de Aziatische keuken en in het algemeen in de horecabranche. Umaizo is gelegen aan de Mr. van Coothstraat 3-7 in het centrum van Uden. De totale vloeroppervlakte is 663 m2, waardoor circa 200 zitplaatsen gerealiseerd kunnen gaan worden. Er is sprake van ruime gratis parkeervoorzieningen. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 12.00 uur tot circa 22.30 uur. De ondernemer(s) Kay Tsar (11-09-1986) heeft van jongs af aan in de horeca gewerkt. O.a. bij Fusion Wok en bij All-in Wok te Lommel (BE) als manager. Momenteel werkt Kay als manager bij het Wereld Paleis in Rhenen. Lina Li (17-7-1980) heeft in 1999 haar horeca opleiding in Den Bosch afgerond en is eveneens van jongs af aan werkzaam in de horeca geweest. O.a. als zelfstandig werkend kok bij Mercure en medewerker bediening bij The Yellow River en Oriental Flower in Den Bosch. Momenteel is ze bedrijfsleider bij Chinotaria De Waard. Kay en Lina zijn familie van elkaar. Ze hebben reeds jaren de ambitie om een eigen moderne en eigentijdse all you can eat restaurant op te gaan starten. De locatie in Uden voldeed aan de eisen. De financiering De financiering is bedoeld voor de volledige verbouwing en inrichting van het cascopand, voorfinanciering btw, huurwaarborg etc. De totale financieringsbehoefte bedraagt afgerond € 427.000. De eigen inbreng bedraagt € 160.000. De voorfinanciering van de btw geschiedt via de leveranciers. De resterende langlopende financieringsbehoefte komt uit op € 220.000. De verwachtingen De omzet voor het 1e exploitatiejaar is begroot op €950.000. De daarop volgende jaren is een omzetgroei geprognosticeerd van respectievelijk 5% en 3%. De omzet zal daarmee conform verwachting in 2020 groeien naar een niveau van afgerond €1.03 mln. De geprognosticeerde netto winst is het eerste exploitatiejaar begroot op afgerond € 124.000 en zal naar verwachting groeien naar een niveau van afgerond € 173.000 in 2020. De geprognosticeerde kasstroom bedraagt afgerond € 156.000 voor het eerste exploitatiejaar en zal conform verwachting stijgen naar een niveau van afgerond € 204.000 in 2020. De kasstroom is voldoende om aan de aflossingsverplichtingen jegens de langlopende financiering te kunnen voldoen en te kunnen voorzien in de privé-uitgaven van beide firmanten. Incentives Investeringen tot € 2.500 worden beloond met een éénmalig korting van 10% korting op de rekening bij een bezoek aan Umaizo. Investeringen vanaf € 2.500 euro worden beloond met een gratis all you can eat diner voor twee personen (exclusief drank).

Bron: Horecacrowdfunding d.d. 24-11-2017 Disclaimer: De beschrijving is letterlijk overgenomen van bovenstaande Bron en (eventueel) gecorrigeerd voor Persoonsgevens. Beek & Linden B.V. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Platform Horecacrowdfunding
Platformlink Ga naar Horecacrowdfunding
Oprichtingsjaar platform 2013
Minimum investeringsbedrag € 250 per project
Investeringskosten Eenmalige bemiddelingsfee 1,0% van uw investering

Lening - 7,00%

€94.816 / €249.516

Kapitaalopmaat

Lening - 6,00%

€790.000 / €1.000.000

Geldvoorelkaar

Lening - 6,50%

€344.214 / €435.714

Kapitaalopmaat

Lening - 6,50%

€507.350 / €695.000

Geldvoorelkaar

Lening - 5,00%

€89.652 / €298.841

Kapitaalopmaat

Lening - 5,00%

€315.900 / €390.000

Geldvoorelkaar

Lening - 4,00%

€160.000 / €200.000

Lendahand