Zelf geld lenen via crowdfunding?
  

Logo

Restaurant Festijn Culinairinvesteer


Het ervaren ondernemersechtpaar Yuk-ha Tang (47 jaar) en Freek Schaefers (56 jaar) gaan onder de naam Restaurant Festijn Culinair een nieuw, grootschalig all-you-can-eat restaurant in Almere opzetten en zelfstandig exploiteren. Als investeerder in dit project verkrijgt u onder andere een 2e hypotheek ter hoogte van € 900.000,- op de eigen woning van de ondernemers met een ruime zekerheidswaarde. Brug tussen Oost en West “Naast ons succesvolle Aziatische restaurant Tang Dynastie richten we ons met ons nieuwe Restaurant Festijn Culinair vooral op de westerse keuken. Zo willen we een brug slaan tussen Oost en West.”, aldus Yuk-ha Tang en Freek Schaefers.In het restaurant komen diverse wereldkeukens samen, waaronder Italiaans, Amerikaans en Nederlands-Frans. Daarnaast is er een beperkt aantal Chinese en Japanse gerechten verkrijgbaar en is een deel van het assortiment halal. Intieme sfeer Het restaurant zal gevestigd worden op een zichtlocatie in het buitengebied van Almere, vlakbij de A6. Bij Restaurant Festijn Culinair kunnen gasten 7 dagen per week voor een vaste prijs onbeperkt eten en drinken en genieten van onder meer steaks, spareribs, hotdogs en pannenkoeken. Centraal in het restaurant staat een enorme keuken met verschillende kookeilanden, waardoor de gasten zicht hebben op de koks die het eten ter plekke bereiden; het zogenaamde ‘show cooking’. Het restaurant wordt ingedeeld in compartimenten zodat er een intieme sfeer ontstaat. Rondom het pand komen diverse terrassen waar de gasten kunnen genieten van een uniek uitzicht op de bosrijke omgeving. Oog voor de omgeving, zorg voor het milieu Bij het samenstellen van de menukaart is duurzaamheid een belangrijk uitgangpunt. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische, lokaal geteelde producten en er komen gezonde alternatieven voor bijvoorbeeld suikerhoudende dranken. Mocht er onverhoopt eten overblijven, dan wordt dit naar het Voedselloket Almere of het Leger des Heils gebracht. Ook het pand zelf wordt gebouwd vanuit een duurzaamheidsgedachte. Zo komen er zonnepanelen op het dak, wordt het restaurant verlicht door middel van LED-verlichting en komen er in de parkeergarage oplaadpunten voor elektrische auto’s. De ondernemers bewijzen met hun bestaande restaurant Tang Dynastie dat zij in staat zijn om succesvol een grootschalige restaurantexploitatie in Almere op te zetten. De groeiplannen van de ondernemers worden ondersteund door een positief haalbaarheidsonderzoek, opgesteld door een gerenommeerd horeca-adviesbureau, en de getekende offerte van de Rabobank. Financieringsbehoefte De totale investeringsbehoefte is € 7.625.000,-. Uit eigen middelen wordt er € 300.000,- gefinancierd. De Rabobank financiert € 6.525.000,-. De gevraagde financiering via Collin Crowdfund bedraagt € 800.000,-, met een ondergrens van € 600.000,-. De looptijd is 72 maanden, waarvan de eerste 12 maanden aflossingsvrij, en daarna een lineaire maandelijkse aflossing van € 6.250,-. De restantschuld zal na de 72 maanden worden afgelost door herfinanciering of uit eigen middelen. De rente bedraagt 7,5% gedurende de gehele looptijd. Risico De Collin Credit Score is Ruim voldoende. Dun & Bradstreet kwalificeert de onderneming als Verhoogd risico. De debiteuren voor de financieringen zijn Restaurant Festijn Culinair B.V., Restaurant Tang-Dynastie B.V., Festijn Culinair Onroerend Goed B.V., Tang-Dynastie Onroerend Goed B.V. en Tang-Dynastie Holding B.V. De ondernemers geven een persoonlijke, gezamenlijke borgstelling ter hoogte van maximaal € 300.000,- welke op dit moment materieel is. Verder worden de inventaris en voorraad van Restaurant Festijn Culinair B.V. en Restaurant Tang-Dynastie B.V. verpand in eerste verband aan de investeerders van Collin Crowdfund. Er wordt een 2de hypotheek gevestigd ter hoogte van € 900.000,- op de eigen woning van de ondernemers en op het nieuw te bouwen horecapand waar het restaurant zal worden geëxploiteerd. Deze hypothecaire inschrijving heeft een ruime zekerheidswaarde voor de Collin investeerders. Leendoel De financiering is benodigd om een nieuw all-you-can-eat restaurant op te gaan zetten in Almere en deze in eigen beheer te gaan exploiteren. Ondernemer Yuk-ha Tang (47 jaar), universitair geschoold, is sinds 2010 actief als zelfstandig ondernemer in de horeca. Samen met Freek, haar man, exploiteert zij sinds 2010 het Aziatische all-you-can-eat restaurant Tang Dynastie wat zij zelf hebben opgezet. Yuk-ha is hoofdverantwoordelijk voor het restaurant. Hiervoor was Yuk-ha werkzaam in het bankwezen. In het bankwezen heeft zij diverse functies bekleed, waarvan laatstelijk die van credit risk manager. Daarnaast heeft zij in deze periode in de avonduren een universitaire opleiding gevolgd en positief afgerond. Yuk-ha komt uit een echt ondernemingsgezin. Haar ouders en grootouders hebben diverse Chinese restaurants in Nederland geëxploiteerd. Yuk-ha is hiermee de 3de generatie. Naast de werkzaamheden voor Tang Dynastie verricht Yuk-ha ook nevenactiviteiten voor de VCHO (Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers) die ruim 1.000 leden kent. Freek Schaefers (56 jaar) is bouwkundig ingenieur en is meer vanaf de zijlijn betrokken tot de exploitatie van het restaurant. Freek heeft het bestaande restaurant Tang Dynastie in eigen beheer ontwikkeld. Ook voor de bouw van Festijn Culinair zal Freek verantwoordelijkheid zijn voor de bouw, inrichting en het interieur van het restaurant. Freek heeft de afgelopen periode volop marktonderzoek gedaan om zo met nieuwe en onderscheidende elementen invulling te kunnen geven aan het nieuwe restaurantconcept. Onderneming Concept Restaurant Festijn Culinair is een grootschalig all-you-can-eat restaurant waar gasten voor een vaste prijs onbeperkt kunnen eten en drinken. In het restaurant komen diverse wereldkeukens samen waaronder Italiaans, Amerikaans en Nederlands-Frans. Daarnaast is er een beperkt aantal Chinese en Japanse gerechten verkrijgbaar en is een deel van het assortiment halal. gerechten worden vers bereid achter de buffetten, waardoor je als gast zicht hebt op de bereiding; het zogenaamde show cooking. Duurzaamheid Vers en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten bij de samenstelling van de menukaart. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische, lokaal geteelde producten door samenwerking met biologische kwekers in Almere en omgeving. Als alternatief voor suikerhoudende dranken komt er in het restaurant een uitgebreide waterbar, waar gasten zelf de heerlijkste huisgemaakte limonades kunnen samenstellen. Bovendien wordt de vervoersstroom van flessen water van en naar het restaurant hierdoor aanzienlijk beperkt. Eten dat onverhoopt overblijft, wordt naar het Voedselloket Almere of het Leger des Heils gebracht. Locatie Het restaurant zal zich gaan vestigen in Almere aan de Trekweg, dit is dichtbij de afrit van de A6 bij knooppunt Almere en nabij Almere Stad. Er is sprake van een goede zichtlocatie en voldoende gratis parkeergelegenheid. In de nabije omgeving bevinden zich momenteel een manege, een bowlingcentrum, een indoor speelparadijs en een 2-tal fitnesscentra. Door deze leisure concentratie is er sprake van traffic van een groot publiek. De omgeving van de locatie is volop in ontwikkeling, zo zal er binnenkort een partycentrum geopend worden en zal een hockeyvereniging zich in de buurt gaan vestigen. Pand Het pand wordt gebouwd vanuit een duurzaamheidsgedachte. Zo komen er op het dak zonnepanelen en een windmolen. Bij de ventilatie wordt de lucht elektronisch gereinigd en voor de airconditioning wordt CO2 als koelmiddel gebruikt. Het restaurant wordt verlicht door middel van LED-verlichting en in de parkeergarage komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Bovendien worden bij de bouw van het pand elementen gebruikt die bij eventuele sloop kunnen worden hergebruikt. De totale vloeroppervlakte bedraagt ruim 3.000m2, waarvan de helft voor de ondergrondse parkeergarage en magazijnen. Centraal in het restaurant staat een enorme keuken met de verschillende kookeilanden, waar een team van koks het eten live bereidt. Het restaurant zal worden ingedeeld in compartimenten zodat er, ondanks de grootte, een intieme sfeer gecreëerd kan worden. Elke zaal krijgt eigen sfeerbeelden en een eigen stijl van inrichting met verschil in materiaalgebruik en inventaris. In totaal gaat het restaurant 600 zitplaatsen tellen. Voor kinderen worden speciale belevingselementen toegevoegd, zoals de mogelijkheid om zelf pannenkoeken te versieren en te bakken in een soort carrousel. Uiteraard komt er ook een grote speelhoek met onder andere een ballenbak en computergames. Rondom het pand komen diverse terrassen, zodat groepen ook hun eigen buitenruimte kunnen gebruiken. Doelgroep Door het ruime aanbod richt Restaurant Festijn Culinair zich op een breed publiek. Het concept zal zich specifiek gaan richten op gezinnen met kinderen, families en andere grote gezelschappen. Het restaurant zal niet enkel publiek uit Almere trekken, maar ook uit de omliggende gemeenten. Concurrentie en onderscheidend vermogen Restaurant Festijn Culinair heeft een sterke concurrentiepositie binnen de markt van overige all-you-can-eat concepten in Almere en omgeving. In Almere zijn 3 andere restaurant met een soortgelijk concept welke gemiddeld op een gelijk prijsniveau zitten als de prijs van Restaurant Festijn Culinair. Het onderscheidend vermogen van Restaurant Festijn Culinair ligt onder andere op: •Goede zichtlocatie en goede bereikbaarheid; •Gratis parkeervoorziening; •Duurzaamheid; •Eigentijds restaurantconcept met een aantrekkelijke uitstraling; •Door de grootte richt men zich op een bredere doelgroep dan enkel Almere; Prijs De prijs voor onbeperkt eten en drinken (non- en zwak alcoholische dranken) bedraagt € 29,- voor een periode van 2 uur. Indien bezoekers een extra uur wensen is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 4,- per uur. Het restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 12:00 uur. Personeel Door dat er sprake is van zelfbediening is er minder personeel nodig dan bijvoorbeeld bij Restaurant Tang Dynastie. Momenteel gaat men uit van 25fte, inclusief keukenmedewerkers en ervaren bedrijfsleiders. Interne organisatie Yuk-ha is hoofdverantwoordelijke voor het restaurant en zal dagelijks op de vloer aanwezig zijn in Restaurant Festijn Culinair. Dit is mogelijk, omdat het bestaande restaurant Tang Dynastie ook zonder haar aanwezigheid goed draait en waar nodig kan Freek aanwezig zijn in het bestaande restaurant. De ondernemers werken momenteel met een beperkt management informatie systeem en hebben aangegeven, mede op advies van externe partijen, gebruik te gaan maken van een kwalitatief management informatie systeem. Hierdoor worden marges per wereldkeuken inzichtelijk en is tijdige bij- en/of aansturing mogelijk. Ook heeft men besloten om een externe adviseur in de hand te nemen die veel kennis en ervaring heeft in de horeca op het gebied van groeiversnelling en prestatieverbetering. Bestaande restaurant: Tang Dynastie In 2010 hebben Yuk-ha en Freek het multiculinaire Aziatische restaurant Tang Dynastie opgezet. Men heeft hier een gezonde en winstgevende onderneming van weten te maken en bewijzen hiermee dat zij in staat zijn om succesvol een grootschalige restaurantexploitatie op te zetten en aan te sturen.

Haal het maximale rendement uit uw crowdfundingportefeuille met Crowdfundpanel.
Projectnaam Restaurant Festijn Culinair
Projectlink Ga naar project
Plaatsingsdatum 14-11-2017
Type financiering Lening
Streefbedrag € 800.000
Rente 7,50%
Looptijd (in maanden) 72 maanden
Branche Horeca
Organisatievorm Besloten vennootschap
Ontwikkelfase Start-up
Doel van investering Werkkapitaal

Het ervaren ondernemersechtpaar Yuk-ha Tang (47 jaar) en Freek Schaefers (56 jaar) gaan onder de naam Restaurant Festijn Culinair een nieuw, grootschalig all-you-can-eat restaurant in Almere opzetten en zelfstandig exploiteren. Als investeerder in dit project verkrijgt u onder andere een 2e hypotheek ter hoogte van € 900.000,- op de eigen woning van de ondernemers met een ruime zekerheidswaarde. Brug tussen Oost en West “Naast ons succesvolle Aziatische restaurant Tang Dynastie richten we ons met ons nieuwe Restaurant Festijn Culinair vooral op de westerse keuken. Zo willen we een brug slaan tussen Oost en West.”, aldus Yuk-ha Tang en Freek Schaefers.In het restaurant komen diverse wereldkeukens samen, waaronder Italiaans, Amerikaans en Nederlands-Frans. Daarnaast is er een beperkt aantal Chinese en Japanse gerechten verkrijgbaar en is een deel van het assortiment halal. Intieme sfeer Het restaurant zal gevestigd worden op een zichtlocatie in het buitengebied van Almere, vlakbij de A6. Bij Restaurant Festijn Culinair kunnen gasten 7 dagen per week voor een vaste prijs onbeperkt eten en drinken en genieten van onder meer steaks, spareribs, hotdogs en pannenkoeken. Centraal in het restaurant staat een enorme keuken met verschillende kookeilanden, waardoor de gasten zicht hebben op de koks die het eten ter plekke bereiden; het zogenaamde ‘show cooking’. Het restaurant wordt ingedeeld in compartimenten zodat er een intieme sfeer ontstaat. Rondom het pand komen diverse terrassen waar de gasten kunnen genieten van een uniek uitzicht op de bosrijke omgeving. Oog voor de omgeving, zorg voor het milieu Bij het samenstellen van de menukaart is duurzaamheid een belangrijk uitgangpunt. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische, lokaal geteelde producten en er komen gezonde alternatieven voor bijvoorbeeld suikerhoudende dranken. Mocht er onverhoopt eten overblijven, dan wordt dit naar het Voedselloket Almere of het Leger des Heils gebracht. Ook het pand zelf wordt gebouwd vanuit een duurzaamheidsgedachte. Zo komen er zonnepanelen op het dak, wordt het restaurant verlicht door middel van LED-verlichting en komen er in de parkeergarage oplaadpunten voor elektrische auto’s. De ondernemers bewijzen met hun bestaande restaurant Tang Dynastie dat zij in staat zijn om succesvol een grootschalige restaurantexploitatie in Almere op te zetten. De groeiplannen van de ondernemers worden ondersteund door een positief haalbaarheidsonderzoek, opgesteld door een gerenommeerd horeca-adviesbureau, en de getekende offerte van de Rabobank. Financieringsbehoefte De totale investeringsbehoefte is € 7.625.000,-. Uit eigen middelen wordt er € 300.000,- gefinancierd. De Rabobank financiert € 6.525.000,-. De gevraagde financiering via Collin Crowdfund bedraagt € 800.000,-, met een ondergrens van € 600.000,-. De looptijd is 72 maanden, waarvan de eerste 12 maanden aflossingsvrij, en daarna een lineaire maandelijkse aflossing van € 6.250,-. De restantschuld zal na de 72 maanden worden afgelost door herfinanciering of uit eigen middelen. De rente bedraagt 7,5% gedurende de gehele looptijd. Risico De Collin Credit Score is Ruim voldoende. Dun & Bradstreet kwalificeert de onderneming als Verhoogd risico. De debiteuren voor de financieringen zijn Restaurant Festijn Culinair B.V., Restaurant Tang-Dynastie B.V., Festijn Culinair Onroerend Goed B.V., Tang-Dynastie Onroerend Goed B.V. en Tang-Dynastie Holding B.V. De ondernemers geven een persoonlijke, gezamenlijke borgstelling ter hoogte van maximaal € 300.000,- welke op dit moment materieel is. Verder worden de inventaris en voorraad van Restaurant Festijn Culinair B.V. en Restaurant Tang-Dynastie B.V. verpand in eerste verband aan de investeerders van Collin Crowdfund. Er wordt een 2de hypotheek gevestigd ter hoogte van € 900.000,- op de eigen woning van de ondernemers en op het nieuw te bouwen horecapand waar het restaurant zal worden geëxploiteerd. Deze hypothecaire inschrijving heeft een ruime zekerheidswaarde voor de Collin investeerders. Leendoel De financiering is benodigd om een nieuw all-you-can-eat restaurant op te gaan zetten in Almere en deze in eigen beheer te gaan exploiteren. Ondernemer Yuk-ha Tang (47 jaar), universitair geschoold, is sinds 2010 actief als zelfstandig ondernemer in de horeca. Samen met Freek, haar man, exploiteert zij sinds 2010 het Aziatische all-you-can-eat restaurant Tang Dynastie wat zij zelf hebben opgezet. Yuk-ha is hoofdverantwoordelijk voor het restaurant. Hiervoor was Yuk-ha werkzaam in het bankwezen. In het bankwezen heeft zij diverse functies bekleed, waarvan laatstelijk die van credit risk manager. Daarnaast heeft zij in deze periode in de avonduren een universitaire opleiding gevolgd en positief afgerond. Yuk-ha komt uit een echt ondernemingsgezin. Haar ouders en grootouders hebben diverse Chinese restaurants in Nederland geëxploiteerd. Yuk-ha is hiermee de 3de generatie. Naast de werkzaamheden voor Tang Dynastie verricht Yuk-ha ook nevenactiviteiten voor de VCHO (Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers) die ruim 1.000 leden kent. Freek Schaefers (56 jaar) is bouwkundig ingenieur en is meer vanaf de zijlijn betrokken tot de exploitatie van het restaurant. Freek heeft het bestaande restaurant Tang Dynastie in eigen beheer ontwikkeld. Ook voor de bouw van Festijn Culinair zal Freek verantwoordelijkheid zijn voor de bouw, inrichting en het interieur van het restaurant. Freek heeft de afgelopen periode volop marktonderzoek gedaan om zo met nieuwe en onderscheidende elementen invulling te kunnen geven aan het nieuwe restaurantconcept. Onderneming Concept Restaurant Festijn Culinair is een grootschalig all-you-can-eat restaurant waar gasten voor een vaste prijs onbeperkt kunnen eten en drinken. In het restaurant komen diverse wereldkeukens samen waaronder Italiaans, Amerikaans en Nederlands-Frans. Daarnaast is er een beperkt aantal Chinese en Japanse gerechten verkrijgbaar en is een deel van het assortiment halal. gerechten worden vers bereid achter de buffetten, waardoor je als gast zicht hebt op de bereiding; het zogenaamde show cooking. Duurzaamheid Vers en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten bij de samenstelling van de menukaart. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische, lokaal geteelde producten door samenwerking met biologische kwekers in Almere en omgeving. Als alternatief voor suikerhoudende dranken komt er in het restaurant een uitgebreide waterbar, waar gasten zelf de heerlijkste huisgemaakte limonades kunnen samenstellen. Bovendien wordt de vervoersstroom van flessen water van en naar het restaurant hierdoor aanzienlijk beperkt. Eten dat onverhoopt overblijft, wordt naar het Voedselloket Almere of het Leger des Heils gebracht. Locatie Het restaurant zal zich gaan vestigen in Almere aan de Trekweg, dit is dichtbij de afrit van de A6 bij knooppunt Almere en nabij Almere Stad. Er is sprake van een goede zichtlocatie en voldoende gratis parkeergelegenheid. In de nabije omgeving bevinden zich momenteel een manege, een bowlingcentrum, een indoor speelparadijs en een 2-tal fitnesscentra. Door deze leisure concentratie is er sprake van traffic van een groot publiek. De omgeving van de locatie is volop in ontwikkeling, zo zal er binnenkort een partycentrum geopend worden en zal een hockeyvereniging zich in de buurt gaan vestigen. Pand Het pand wordt gebouwd vanuit een duurzaamheidsgedachte. Zo komen er op het dak zonnepanelen en een windmolen. Bij de ventilatie wordt de lucht elektronisch gereinigd en voor de airconditioning wordt CO2 als koelmiddel gebruikt. Het restaurant wordt verlicht door middel van LED-verlichting en in de parkeergarage komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Bovendien worden bij de bouw van het pand elementen gebruikt die bij eventuele sloop kunnen worden hergebruikt. De totale vloeroppervlakte bedraagt ruim 3.000m2, waarvan de helft voor de ondergrondse parkeergarage en magazijnen. Centraal in het restaurant staat een enorme keuken met de verschillende kookeilanden, waar een team van koks het eten live bereidt. Het restaurant zal worden ingedeeld in compartimenten zodat er, ondanks de grootte, een intieme sfeer gecreëerd kan worden. Elke zaal krijgt eigen sfeerbeelden en een eigen stijl van inrichting met verschil in materiaalgebruik en inventaris. In totaal gaat het restaurant 600 zitplaatsen tellen. Voor kinderen worden speciale belevingselementen toegevoegd, zoals de mogelijkheid om zelf pannenkoeken te versieren en te bakken in een soort carrousel. Uiteraard komt er ook een grote speelhoek met onder andere een ballenbak en computergames. Rondom het pand komen diverse terrassen, zodat groepen ook hun eigen buitenruimte kunnen gebruiken. Doelgroep Door het ruime aanbod richt Restaurant Festijn Culinair zich op een breed publiek. Het concept zal zich specifiek gaan richten op gezinnen met kinderen, families en andere grote gezelschappen. Het restaurant zal niet enkel publiek uit Almere trekken, maar ook uit de omliggende gemeenten. Concurrentie en onderscheidend vermogen Restaurant Festijn Culinair heeft een sterke concurrentiepositie binnen de markt van overige all-you-can-eat concepten in Almere en omgeving. In Almere zijn 3 andere restaurant met een soortgelijk concept welke gemiddeld op een gelijk prijsniveau zitten als de prijs van Restaurant Festijn Culinair. Het onderscheidend vermogen van Restaurant Festijn Culinair ligt onder andere op: •Goede zichtlocatie en goede bereikbaarheid; •Gratis parkeervoorziening; •Duurzaamheid; •Eigentijds restaurantconcept met een aantrekkelijke uitstraling; •Door de grootte richt men zich op een bredere doelgroep dan enkel Almere; Prijs De prijs voor onbeperkt eten en drinken (non- en zwak alcoholische dranken) bedraagt € 29,- voor een periode van 2 uur. Indien bezoekers een extra uur wensen is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 4,- per uur. Het restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 12:00 uur. Personeel Door dat er sprake is van zelfbediening is er minder personeel nodig dan bijvoorbeeld bij Restaurant Tang Dynastie. Momenteel gaat men uit van 25fte, inclusief keukenmedewerkers en ervaren bedrijfsleiders. Interne organisatie Yuk-ha is hoofdverantwoordelijke voor het restaurant en zal dagelijks op de vloer aanwezig zijn in Restaurant Festijn Culinair. Dit is mogelijk, omdat het bestaande restaurant Tang Dynastie ook zonder haar aanwezigheid goed draait en waar nodig kan Freek aanwezig zijn in het bestaande restaurant. De ondernemers werken momenteel met een beperkt management informatie systeem en hebben aangegeven, mede op advies van externe partijen, gebruik te gaan maken van een kwalitatief management informatie systeem. Hierdoor worden marges per wereldkeuken inzichtelijk en is tijdige bij- en/of aansturing mogelijk. Ook heeft men besloten om een externe adviseur in de hand te nemen die veel kennis en ervaring heeft in de horeca op het gebied van groeiversnelling en prestatieverbetering. Bestaande restaurant: Tang Dynastie In 2010 hebben Yuk-ha en Freek het multiculinaire Aziatische restaurant Tang Dynastie opgezet. Men heeft hier een gezonde en winstgevende onderneming van weten te maken en bewijzen hiermee dat zij in staat zijn om succesvol een grootschalige restaurantexploitatie op te zetten en aan te sturen.

Platform Collin Crowdfund
Platformlink Ga naar Collin Crowdfund
Oprichtingsjaar platform 2014
Minimum investeringsbedrag € 500 per project
Investeringskosten Jaarlijkse beheersvergoeding 0,85% over uw uitstaande bedrag * loyaliteitsprogramma vanaf 10 investeringen / € 15.000 met speciale kortingen