Crowdpartners

Crowdpartners

Via Crowdpartners kun je investeren in mkb-bedrijven en onroerend goed. De crowdfunding-lening kan een op zichzelf staande financiering zijn, maar het kan ook onderdeel zijn van een stapelfinanciering door samenwerking met andere partijen. Alle projecten worden uitgevoerd samen met een partner, die duidelijk wordt vermeld bij de omschrijving van de campagne.

Samenwerking partners

Crowdpartners werkt met een groot aantal platforms samen, waaronder Crowdbricks, Weforsea en Yes-man.nl. Sommigen zijn dochterondernemingen terwijl andere platforms in handen zijn van derden. Waar Crowdbricks zich richt op onroerend goed, is Weforsea gespecialiseerd in de maritieme sector en is Yes-man.nl gespecialiseerd in crowdlease.

Investeren via Crowdpartners

De minimale investering in een project is 250 euro. Je mag maximaal 49 procent van het doelbedrag investeren. Bij sommige platforms kan er meer geld worden opgehaald dan het doelbedrag, maar bij Crowdpartners stopt de inschrijving zodra dit bedrag is behaald. De meeste projecten hebben een doelbedrag van één of enkele tonnen.

Wie in totaal minder dan 50.000 euro heeft geïnvesteerd betaalt één procent over het geïnvesteerde bedrag. Bij bedragen boven de 50.000 euro ligt de beheervergoeding op 0,9 procent over het geïnvesteerde bedrag. De rekeningkosten worden maandelijks geïncasseerd en worden berekend aan de hand van de bedragen van de maand ervoor.

Platform details

Adres
Olympisch Stadion 24, 1076 DE Amsterdam, Nederland
Telefoonnummer
+31 20 800 6149
Aantal projecten
46 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 9 miljoen
Minimale investering
€ 250
Investeringskosten
0,9 tot 1 procent over het geïnvesteerde bedrag
Ga naar Crowdpartners