Geldvoorelkaar

Geldvoorelkaar

4.2

Geldvoorelkaar

Geldvoorelkaar ging in 2011 als eerste crowdfunding-platform in Nederland live, met als doel het bieden van een alternatief voor reguliere financieringsmethoden. Het is nog altijd één van de grootste platforms van ons land. Het bedrijf richt zich op mkb-ondernemers en vastgoedbeleggers. Het gemiddelde kredietbedrag ligt op ruim 150.000 euro.

Vroege aankondigingen via investeringsalerts

Een gemiddelde belegger doet via Geldvoorelkaar ongeveer negentien verschillende investeringen. Investeren kan bij Geldvoorelkaar vanaf 100 euro. Investeerders die als eerste op de hoogte willen zijn van nieuwe projecten kunnen zich aanmelden voor een aankondiging via WhatsApp en/of een investeringsalert via e-mail. Zij ontvangen 48 uur voordat de crowd het project kan inzien een voorpublicatie. Ook krijgen ze een bericht zodra het project opengaat voor investeringen.

Voorpublicatie voor het warme netwerk

Geldnemers kunnen voor publicatie hun project eerst 14 dagen openzetten voor hun warme netwerk. Gemiddeld wordt er dan vijf tot tien project van het doelbedrag opgehaald. Het is niet de bedoeling dat het eigen netwerk het project (bijna) volledig volschrijft.

Platform details

Aantal projecten
2.061 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 409 miljoen
Minimale investering
€ 100
Investeringskosten
Jaarlijkse succesfee 0,425% van de investering
Ga naar Geldvoorelkaar

Ervaringen met Geldvoorelkaar

4.2

op basis van 59 reviews via Google Maps

annekescherff

annekescherff

3 maanden geleden

Helaas niet doorheen te komen als je wilt investeren. Al vanaf eerste moment loopt website vast door de enorme run die er is. Extra capaciteit zou heel wenselijk zijn.

G-J Gmail

G-J Gmail

4 maanden geleden

Tot nu toe geen problemen, ik investeer dan alleen in vertrouwde projecten.

Bas Jennissen

Bas Jennissen

een jaar geleden

Een prettige partij om mee te werken, met name door de persoonlijke ondersteuning en heldere communicatie!

Jessica Zuurmond

Jessica Zuurmond

9 maanden geleden

Persoonlijk team die je goed helpt in het verkrijgen van een succesvolle crowdfundingactie

Lange Lex

Lange Lex

9 maanden geleden

Er worden teveel projecten aangenomen waarbij het rendement te laag is, en daardoor het risico te hoog is voor de lener.. Het ziet er allemaal leuk en gelikt uit, maar na 10 investeringen gingen er binnen een paar jaar 3 failliet! Denk goed na voordat je geld leent, aandelen en obligaties zijn veiliger omdat je daar direct afstand kan doen van je posities.

Bekijk alle 59 reviews op Google Maps

Laatste projecten van Geldvoorelkaar

Alle projecten