Look & Fin

4.3

Look & Fin

Look and Fin bestaat sinds 2012 en was een van de eerste crowdfunding-platforms in België. Het platform focust zich op kredietverstrekking in het midden- en kleinbedrijf en vastgoedontwikkelaars. Ondernemers kunnen leningen aanvragen tussen de 100.000 en 5 miljoen euro. Het maakt niet uit in welke sector de onderneming opereert, als het minstens 3 jaar oud is en een omzet heeft van 250.000 euro.

Investeren via Look & Fin

Investeren kan bij dit platform vanaf 100 euro voor particulieren. Investeerders die niet manueel een portefeuille willen opbouwen, kunnen ook een premium-account kiezen. Het platform bouwt de portefeuille dan automatisch op.

Het rendement hangt af van de risicoklasse van een project en loopt uiteen van 2,5 tot 10 procent per jaar. Beleggers betalen geen instap- of beheerskosten.

Lenen via Look & Fin

Het platform biedt twee financieringsoplossingen. Ondernemers kunnen een lening aanvragen voor hun midden- of kleinbedrijf. Daarnaast heeft het platform een specifieke oplossing voor vastgoedontwikkelaars. Vastgoedontwikkelaars die dit willen aanvragen moeten 10 jaar ervaring hebben, minimaal 5 projecten voltooid hebben, waaronder 1 project met een omzet van meer dan 2.5 miljoen euro.

Platform details

Adres
Louizalaan 475, 1050 Brussel, België
Telefoonnummer
+32 2 529 59 69
Totaal gefinancierd
+/- € 207 miljoen
Minimale investering
€ 100
Ga naar Look & Fin

Ervaringen met Look & Fin

4.3

op basis van 43 reviews via Google Maps

Bert Bekaert

Bert Bekaert

een jaar geleden

Naar mijn persoonlijke mening integer platform. De analyses van Look&Fin van de dossiers zijn van hoge kwaliteit, en laten de belegger toe de risico's goed in te schatten. Goede voorselectie van de dossiers, te riskante dossiers zullen zij weigeren aan te bieden, vermoed ik. Zijn zeer klantgericht met goede communicatie. Aanrader!

Dirk Meire

Dirk Meire

5 jaar geleden

Dank voor de prima communicatie, zeker voor de eerste keer. Succes met jullie volgende projecten, en hopelijk kan ik in de toekomst terug deelnemen. Vriendelijke groeten, Dirk

Pascal Schepers

Pascal Schepers

een jaar geleden

Zeer goed, proficiat.

Firdaouss El Amaoui

Firdaouss El Amaoui

6 maanden geleden

Heel erg bedankt voor je reactievermogen en professionaliteit, je hebt een succesvol en serieus team, ze zijn erg klantgericht met goede communicatie. , Ik raad ten zeerste aan.

Gerard Nahon

Gerard Nahon

2 jaar geleden

Bedankt Louise Gefeliciteerd met je snelle en efficiënte reactie. Als voormalig salesmanager waardeer ik een klantgerichte organisatie en medewerkers die aansluiten bij het bedrijfsbeleid. Aan de kant van de klant, kan ik je verzekeren dat het prachtig is om te zien.

Bekijk alle 43 reviews op Google Maps