Geldvoorelkaar

Max Crowdfund

Max Crowdfund

Max Crowdfund is gelanceerd in 2020 en is een internationaal crowdfunding-platform van Nederlandse bodem. Vanaf honderd euro kunnen beleggers investeren in kortlopende leningen van verschillende (inter)nationale vastgoedprojecten. Het platform draait op blockchain-technologie, waardoor alle transacties worden geregistreerd en altijd terug te halen zijn.

Werkwijze Max Crowdfund

Max Crowdfund is onderdeel van Max Property Group, een Rotterdamse vastgoedinvesteringsgroep die internationaal opereert. Het platform is ontwikkeld door een groep vastgoedprofessionals, die hierdoor hun kennis kunnen inzetten tijdens het beoordelen van de projecten.

Het bedrijf maakt in alle processen gebruik van de blockchain-technologie, waardoor elke activiteit terug te halen is. De reden hierachter is dat het bedrijf een transparant en overzichtelijk beleggingsplatform wil presenteren.

Investeren via Max Crowdfund

Via Max Crowdfund kunnen beleggers investeren in internationale vastgoedprojecten. De leningen zijn kort en het rendement loopt uiteen van vijf tot vijftien procent. Investeren gaat volledig automatisch. Vanaf het aanmaken van een account tot en met het uitbetalen van het rendement gebeurt alles zonder tussenkomst van medewerkers.

Om te investeren rekent het platform een maandelijkse vergoeding van 0,1 procent over het uitstaande investeringsbedrag. Voor incidentele vergoedingen, zoals een winstdeling, wordt 0,5 procent aan kosten berekend. Beleggers die in minimaal 25 leningen investeren of voor tenminste 25.000 euro hebben geïnvesteerd krijgen korting.

Platform details

Aantal projecten
30 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 12 miljoen
Minimale investering
€ 100
Investeringskosten
Maandelijkse administratiekosten 0,1% incl. btw van het uitstaande investeringsbedrag
Ga naar Max Crowdfund

Laatste projecten van Max Crowdfund

Alle projecten