Max Crowdfund

4

Max Crowdfund

Max Crowdfund is gelanceerd in 2020 en is een internationaal crowdfunding-platform van Nederlandse bodem. Vanaf honderd euro kunnen beleggers investeren in kortlopende leningen van verschillende (inter)nationale vastgoedprojecten. Het platform draait op blockchain-technologie, waardoor alle transacties worden geregistreerd en altijd terug te halen zijn.

Werkwijze Max Crowdfund

Max Crowdfund is onderdeel van Max Property Group, een Rotterdamse vastgoedinvesteringsgroep die internationaal opereert. Het platform is ontwikkeld door een groep vastgoedprofessionals, die hierdoor hun kennis kunnen inzetten tijdens het beoordelen van de projecten.

Het bedrijf maakt in alle processen gebruik van de blockchain-technologie, waardoor elke activiteit terug te halen is. De reden hierachter is dat het bedrijf een transparant en overzichtelijk beleggingsplatform wil presenteren.

Investeren via Max Crowdfund

Via Max Crowdfund kunnen beleggers investeren in internationale vastgoedprojecten. De leningen zijn kort en het rendement loopt uiteen van vijf tot vijftien procent. Investeren gaat volledig automatisch. Vanaf het aanmaken van een account tot en met het uitbetalen van het rendement gebeurt alles zonder tussenkomst van medewerkers.

Om te investeren rekent het platform een maandelijkse vergoeding van 0,1 procent over het uitstaande investeringsbedrag. Voor incidentele vergoedingen, zoals een winstdeling, wordt 0,5 procent aan kosten berekend. Beleggers die in minimaal 25 leningen investeren of voor tenminste 25.000 euro hebben geïnvesteerd krijgen korting.

Platform details

Adres
Brielselaan 85, 3081 AB Rotterdam, Nederland
Telefoonnummer
+31 10 307 0948
Aantal projecten
80 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 34 miljoen
Minimale investering
€ 100
Investeringskosten
Maandelijkse administratiekosten 0,1% incl. btw van het uitstaande investeringsbedrag
Ga naar Max Crowdfund

Ervaringen met Max Crowdfund

4

op basis van 41 reviews via Google Maps

René A.

René A.

een maand geleden

Helaas is het administratief een rommeltje bij deze club. Het ging bij mij fout vanaf het aanvragen van het account. Daarnaast worden o.a. terugbetalingsafspraken niet nagekomen en ontbreekt hierover communicatie naar de investeerders. Pas na zelf doorvragen komen er wat sporadische antwoorden. Als terugbetalingen later dan afgesproken gaan plaatsvinden mag je als investeerder toch op zijn minste verwachten dat je hier proactief over geïnformeerd zou worden. Helaas kun je dat bij deze club wel vergeten.lees meer

bij dehand

bij dehand

3 maanden geleden

Het rentepercentage is goed. Door een run op de projecten loopt de site echter vaak vast waardoor je niet kunt investeren. Dat is jammer. Update 21-06-2022: ze hebben wat problemen ondervonden na het installeren van de nieuwe IT. Dit is duidelijk uitgelegd via een filmpje en heeft mij weer vertrouwen geschonken dat het goed komt. Overigens loopt de site niet meer vast, zoals voorheen. Dat is positief.

Bert Frans

Bert Frans

5 maanden geleden

Absoluut de moeite waard om deel te nemen in MaxCrowdFund. Zeer transparant en open platform. Heb tot nu 1 x een vraag gesteld over een late rentebetaling en in no time vriendelijk beantwoord en opgelost. Ben zeer tevreden over de transparantie en communicatie.

rutger otten

rutger otten

5 maanden geleden

Goede rentepercentages. De kleine investeringen zijn zo vol geschreven en daarom mis je soms een investering. Er wordt geschreven dat er geen rente wordt betaald. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Wel dat het verlaat is, maximaal 1 a 2 dagen. Soms wordt er van te voren een stemming gedaan om de terugbetaling te verlengen. Ik blijf zeker gebruik maken van het platform. Zeikerds heb je overal.

Andjeni.m M

Andjeni.m M

een jaar geleden

Echt een super bedrijf! Ze zijn heel behulpzaam, je kan ze bellen voor elke vraag die je hebt. Ze geven je echt vertrouwen in dit onderwerp, want als je hier niet bekend mee bent is het best wel spannend. Max Property Group gaat heel persoonlijk met je om, waardoor je echt gerust wordt gesteld. Daarbij heeft Max Property Group veel investeringsmogelijkheden. Als ik nogmaals wil investeren in vastgoed, kom ik als eerst bij deze organisatielees meer

Bekijk alle 41 reviews op Google Maps

Laatste projecten van Max Crowdfund

Alle projecten