Max Crowdfund

3.1

Max Crowdfund

Max Crowdfund is gelanceerd in 2020 en is een internationaal crowdfunding-platform van Nederlandse bodem. Vanaf honderd euro kunnen beleggers investeren in kortlopende leningen van verschillende (inter)nationale vastgoedprojecten. Het platform draait op blockchain-technologie, waardoor alle transacties worden geregistreerd en altijd terug te halen zijn.

Werkwijze Max Crowdfund

Max Crowdfund is onderdeel van Max Property Group, een Rotterdamse vastgoedinvesteringsgroep die internationaal opereert. Het platform is ontwikkeld door een groep vastgoedprofessionals, die hierdoor hun kennis kunnen inzetten tijdens het beoordelen van de projecten.

Het bedrijf maakt in alle processen gebruik van de blockchain-technologie, waardoor elke activiteit terug te halen is. De reden hierachter is dat het bedrijf een transparant en overzichtelijk beleggingsplatform wil presenteren.

Investeren via Max Crowdfund

Via Max Crowdfund kunnen beleggers investeren in internationale vastgoedprojecten. De leningen zijn kort en het rendement loopt uiteen van vijf tot vijftien procent. Investeren gaat volledig automatisch. Vanaf het aanmaken van een account tot en met het uitbetalen van het rendement gebeurt alles zonder tussenkomst van medewerkers.

Om te investeren rekent het platform een maandelijkse vergoeding van 0,1 procent over het uitstaande investeringsbedrag. Voor incidentele vergoedingen, zoals een winstdeling, wordt 0,5 procent aan kosten berekend. Beleggers die in minimaal 25 leningen investeren of voor tenminste 25.000 euro hebben geïnvesteerd krijgen korting.

Platform details

Adres
Brielselaan 85, 3081 AB Rotterdam, Nederland
Aantal projecten
80 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 42 miljoen
Minimale investering
€ 100
Investeringskosten
Maandelijkse administratiekosten 0,1% incl. btw van het uitstaande investeringsbedrag
Ga naar Max Crowdfund

Ervaringen met Max Crowdfund

3.1

op basis van 63 reviews via Google Maps

Raymond

Raymond

3 weken geleden

Ik schrijf niet graag reviews, en helemaal niet als het slechte reviews zijn. Maar ik ontkom er niet aan. Max is goed in het binnenhalen van nieuwe opdrachten en investeerders, maar naarmate je eenmaal projecten hebt lopen is het echt geen aanrader. Wees gewaarschuwd, er zijn echt een hoop betere platforms met een fractie minder rendement, maar wel veel minder gedoe. Van de 14 projecten zijn er slechts vier op tijd en de rest looptlees meer

Usenet Dude

Usenet Dude

een week geleden

Het zijn oplichters! Dit zegt genoeg, Afhankelijk van de stemming zal MCF een betaalmogelijkheid opzetten waar beleggers een bedrag kunnen inleggen waarmee de juridische procedure wordt opgestart. Maar ondertussen is die dikke wel op RTLZ aan het vertellen dat het allemaal zo geweldig gaat op MAX. Je betaald toch beheers kosten of niet? Als lening nemer zou ik wel weten wat ik nu zou doen. Ik betaal helemaal niks want er zitten toch geenlees meer

Frank Meis

Frank Meis

een maand geleden

Precies wat ik hieronder lezen. Ik heb geld in 11 projecten. Daarvan lopen er maar liefst 9 niet goed. Je ontvang EN geen rente EN maanden laten reageren ze op je mail om je doodleuk te vertellen dat het niet goed gaat en je moet hopen dat je je geld terug krijgt. Voor andere 3 andere projecten zou er een zogenaamde stemming geweest.. Nooit een mail ontvangen, geen notificatie op de website.. En ja komt er dan op neer datlees meer

Theo van Zoest

Theo van Zoest

een maand geleden

Super trage website. Delen van de site werken niet of geven foute info. Al meer dan een jaar is een nieuwe site aangekondigd. Zeer veel problemen met investeringen. Uitgeleende bedragen komen niet terug of ontdek je diep in de site dat er uitstel van aflossing is. Ik ga voorlopig niet meer via MAX investeren. Er zijn voldoende alternatieven. Jammer.

Ivan Zoomski

Ivan Zoomski

4 maanden geleden

Investeer hier niet! Het platform is dusdanig slecht en wordt alleen maar slechter. Al meer dan een jaar worden verbeteringen beloofd, maar daar is niets van terug te zien. Een slecht platform betekent dat je altijd achter de feiten aanloopt en geen duidelijk of up-to-date overzicht hebt van je investeringen. Daarbij zijn de enorme lange wachttijden en trage performance enorm frustrerend en kosten ze veel tijd. Er zijn veel buitenlandse leningen bijgekomen de afgelopen jaren. Helaaslees meer

Bekijk alle 63 reviews op Google Maps