Max Crowdfund

3.6

Max Crowdfund

Max Crowdfund is gelanceerd in 2020 en is een internationaal crowdfunding-platform van Nederlandse bodem. Vanaf honderd euro kunnen beleggers investeren in kortlopende leningen van verschillende (inter)nationale vastgoedprojecten. Het platform draait op blockchain-technologie, waardoor alle transacties worden geregistreerd en altijd terug te halen zijn.

Werkwijze Max Crowdfund

Max Crowdfund is onderdeel van Max Property Group, een Rotterdamse vastgoedinvesteringsgroep die internationaal opereert. Het platform is ontwikkeld door een groep vastgoedprofessionals, die hierdoor hun kennis kunnen inzetten tijdens het beoordelen van de projecten.

Het bedrijf maakt in alle processen gebruik van de blockchain-technologie, waardoor elke activiteit terug te halen is. De reden hierachter is dat het bedrijf een transparant en overzichtelijk beleggingsplatform wil presenteren.

Investeren via Max Crowdfund

Via Max Crowdfund kunnen beleggers investeren in internationale vastgoedprojecten. De leningen zijn kort en het rendement loopt uiteen van vijf tot vijftien procent. Investeren gaat volledig automatisch. Vanaf het aanmaken van een account tot en met het uitbetalen van het rendement gebeurt alles zonder tussenkomst van medewerkers.

Om te investeren rekent het platform een maandelijkse vergoeding van 0,1 procent over het uitstaande investeringsbedrag. Voor incidentele vergoedingen, zoals een winstdeling, wordt 0,5 procent aan kosten berekend. Beleggers die in minimaal 25 leningen investeren of voor tenminste 25.000 euro hebben geïnvesteerd krijgen korting.

Platform details

Adres
Brielselaan 85, 3081 AB Rotterdam, Nederland
Telefoonnummer
+31 10 307 0948
Aantal projecten
80 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 42 miljoen
Minimale investering
€ 100
Investeringskosten
Maandelijkse administratiekosten 0,1% incl. btw van het uitstaande investeringsbedrag
Ga naar Max Crowdfund

Ervaringen met Max Crowdfund

3.6

op basis van 47 reviews via Google Maps

Luc Scheppers

Luc Scheppers

5 maanden geleden

Leuke projecten om te investeren. Maar de site is een drama. Een andere site laden met een 56k modem gaat nog sneller. Advies aan Max Crowdfund is om toch eens naar een anders hosting provider te kijken of als er veel traffice is naar een load balancer. Update: vandaag 27-oktober-2022. Na een klacht naar Max Crowdfund te hebben gestuurd vanwege de slecht bereikbare site werd mij gezegd dat het komt door de hoge belangstelling van een bepaaldlees meer

Hans Leider

Hans Leider

een maand geleden

28-02-2023 Wat een zootje hier. Ik heb geprobeerd me te registreren. Dan krijg je een melding dat er een e-mail is gestuurd ter verificatie. Daar heb ik een printscreen van gemaakt. Die printscreen heb ik gemaild en gevraagd waarom ze die e-mail nooit gestuurd hebben. Nooit een antwoord ontvangen. Wel zojuist een mailtje ontvangen dat er weer geïnvesteerd kan worden. Hierop heb ik gereageerd dat ze dan wel moeten doen wat ze zeggen en die e-mail sturen. En warempellees meer

Stefan S

Stefan S

een maand geleden

Wat een drama dit, geïnvesteerd in meerdere leningen en ik ontvang alleen maar verzoeken om de leningen te laten verlengen en of er is iets anders mee. Maxcrowdfund vraagt de investeerders wel netjes of je akkoord gaat met aangepaste voorwaarden in geval van een verlening maar eigenlijk kan je ook niet anders want zoals Maxcrowdfund het zelf aangeeft: anders wordt het een lang juridisch traject waarbij het risico op kapitaalverlies voor de investeerder hoog is. Ik kanlees meer

Ronald van Berkel

Ronald van Berkel

3 maanden geleden

WAAR-DE-LOOS!!!!! Financiële administratie is één grote puinhoop, diverse leningen worden verlengd zonder dat je daarover wordt geïnformeerd. Op e-mails wordt niet gereageerd.

Elysia T

Elysia T

4 weken geleden

Heb 3 panden gefinancierd en geen van de 3 wordt uitbetaald. Allemaal zogenaamd problemen met de ontwikkelaar, kom je pas te weten na meermaals te mailen met de vraag waar je geld blijft. Alle 3. Dat is heel toevallig. Je bent gewaarschuwd, je investering en rente krijg je niet terug.

Bekijk alle 47 reviews op Google Maps

Laatste projecten van Max Crowdfund

Alle projecten