OPCduurzamegroei

Max Crowdfund

4.1

Max Crowdfund

Max Crowdfund is gelanceerd in 2020 en is een internationaal crowdfunding-platform van Nederlandse bodem. Vanaf honderd euro kunnen beleggers investeren in kortlopende leningen van verschillende (inter)nationale vastgoedprojecten. Het platform draait op blockchain-technologie, waardoor alle transacties worden geregistreerd en altijd terug te halen zijn.

Werkwijze Max Crowdfund

Max Crowdfund is onderdeel van Max Property Group, een Rotterdamse vastgoedinvesteringsgroep die internationaal opereert. Het platform is ontwikkeld door een groep vastgoedprofessionals, die hierdoor hun kennis kunnen inzetten tijdens het beoordelen van de projecten.

Het bedrijf maakt in alle processen gebruik van de blockchain-technologie, waardoor elke activiteit terug te halen is. De reden hierachter is dat het bedrijf een transparant en overzichtelijk beleggingsplatform wil presenteren.

Investeren via Max Crowdfund

Via Max Crowdfund kunnen beleggers investeren in internationale vastgoedprojecten. De leningen zijn kort en het rendement loopt uiteen van vijf tot vijftien procent. Investeren gaat volledig automatisch. Vanaf het aanmaken van een account tot en met het uitbetalen van het rendement gebeurt alles zonder tussenkomst van medewerkers.

Om te investeren rekent het platform een maandelijkse vergoeding van 0,1 procent over het uitstaande investeringsbedrag. Voor incidentele vergoedingen, zoals een winstdeling, wordt 0,5 procent aan kosten berekend. Beleggers die in minimaal 25 leningen investeren of voor tenminste 25.000 euro hebben geïnvesteerd krijgen korting.

Platform details

Aantal projecten
80 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 25 miljoen
Minimale investering
€ 100
Investeringskosten
Maandelijkse administratiekosten 0,1% incl. btw van het uitstaande investeringsbedrag
Ga naar Max Crowdfund

Ervaringen met Max Crowdfund

4.1

op basis van 37 reviews via Google Maps

rutger otten

rutger otten

een maand geleden

Goede rentepercentages. De kleine investeringen zijn zo vol geschreven en daarom mis je soms een investering. Er wordt geschreven dat er geen rente wordt betaald. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Wel dat het verlaat is, maximaal 1 a 2 dagen. Soms wordt er van te voren een stemming gedaan om de terugbetaling te verlengen. Ik blijf zeker gebruik maken van het platform. Zeikerds heb je overal.

Bert Frans

Bert Frans

een maand geleden

Absoluut de moeite waard om deel te nemen in MaxCrowdFund. Zeer transparant en open platform. Heb tot nu 1 x een vraag gesteld over een late rentebetaling en in no time vriendelijk beantwoord en opgelost. Ben zeer tevreden over de transparantie en communicatie.

bij dehand

bij dehand

3 maanden geleden

Het rentepercentage is goed. Door een run op de projecten loopt de site echter vaak vast waardoor je niet kunt investeren. Dat is jammer.

willem de Vrij

willem de Vrij

4 maanden geleden

met deze "beleggers" kan je geen afspraken maken, verkopen panden 2 of 3 keer aan verschillende partijen. met een grote cirkel omheen lopen.

Koos

Koos

een maand geleden

Ik zit nu geruime tijd bij Max Crowdfund, maar moet keihard constateren dat de organisatie een puinhoop is! Je moet steeds achter betalingen aan en ook de rentebetaling door investeerders wordt te laat overgemaakt! Informatie door Max Crowdfund leverde het bizarre nieuws op dat men een termijn van 30 dagen hanteert, waarin het overgemaakt dient te worden. Te bizar voor woorden! Ook de IT, wijzigen site, is verbeneden te maat. Steeds mooie woorden, dat alleslees meer

Bekijk alle 37 reviews op Google Maps

Laatste projecten van Max Crowdfund

Alle projecten