Geldvoorelkaar

Seedrs

4.1

Seedrs

Seedrs is opgericht in 2012 en is een Engels crowdfunding-platform gericht op aandelen. Naast de investering in reguliere crowdfunding-campagnes kan er op de secondary market worden gehandeld in aandelen. De bedrijven die funding ophalen via Seedrs komen uit verschillende sectoren.

Mogelijkheden Seedrs

Via Seedrs kun je op meerdere manieren investeren. Het meest gebruikelijke is het beleggen in equity, waarmee je als investeerder aandelen in handen krijgt. Maar je kunt ook investeren in fondsen en in converteerbare campagnes, waarbij de investering op een later moment wordt omgezet in aandelen.

Vanaf tien euro kun je investeren in (converteerbare) aandelen. Om te beleggen in fondsen heb je minimaal honderd euro nodig. De investment fee bedraagt één procent, met een minimum van 0,50 cent en een maximum van 250 euro. Op de secondary market betaal je onder meer transactiekosten.

Investeren via de afgeschermde dealroom

Sinds eind 2021 kunnen vermogende investeerders terecht in een afgeschermde dealroom. In tegenstelling tot de reguliere campagnes zijn deze projecten niet publiekelijk zichtbaar. De dealroom richt zich op beleggers die graag grotere bedragen investeren. Om hier te kunnen beleggen moet je eerst worden goedgekeurd.

Platform details

Adres
Churchill House, 142-146 Old St, London EC1V 9BW, Verenigd Koninkrijk
Aantal projecten
16 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 12 miljoen
Minimale investering
€ 10
Investeringskosten
Verschillend per project
Ga naar Seedrs

Ervaringen met Seedrs

4.1

op basis van 14 reviews via Google Maps

Dan

Dan

7 maanden geleden

Niet alleen zeer illiquide beleggingen, maar 100% illiquide beleggingen. Ze kunnen weigeren secundaire markten aan te bieden, dus u kunt niet verkopen. Investeer alleen als u uw geld nooit meer wilt zien!

Platinum Music Lounge

Platinum Music Lounge

een maand geleden

Super goed!

Ian Johnston

Ian Johnston

2 jaar geleden

Ik probeerde £ 6k te investeren. Website zou mijn geldoverboeking niet verwerken, maar gaf geen reden. Nergens nummer om contact op te nemen met Seedrs via de zo gemailde klantenservice. 5 uur later geen reactie. Maak uw eigen oordeel Bijwerken. Problemen snel opgelost na escalatie

Philipp Ertl

Philipp Ertl

3 jaar geleden

Ik heb mijn beoordeling enigszins aangepast omdat iemand van Seedrs contact met me opnam en het voelde alsof mijn zorgen werden gehoord. Ik heb eindelijk mijn geld, maar het had eigenlijk eenvoudiger moeten zijn. Hoe dan ook, ik heb het een beetje verbeterd. Ik hoop dat ze in de toekomst blijven werken aan hun klantenservice. Hieronder mijn oorspronkelijke beoordeling: Super traag en zal niet meer met hen investeren. Hun systeem werkt niet goed en ze reagerenlees meer

Alex Wood

Alex Wood

3 jaar geleden

Koste wat het kost vermijden. In godsnaam, als je je geld bij Seedrs stopt, krijg je het niet terug. Ze letten niet op jou als investeerder. Het enige wat ze doen is de commissie van uw nieuwe investering ontvangen. Het kan ze niets anders schelen dan dat. Dit doen zij door achterin iets te regelen met het fondsenwervende bedrijf, zonder voldoende ijver voor u te doen. Uw geld is op nadat ze hebben getekend watlees meer

Bekijk alle 14 reviews op Google Maps