OPC

Seedrs

3.9

Seedrs

Seedrs is opgericht in 2012 en is een Engels crowdfunding-platform gericht op aandelen. Naast de investering in reguliere crowdfunding-campagnes kan er op de secondary market worden gehandeld in aandelen. De bedrijven die funding ophalen via Seedrs komen uit verschillende sectoren.

Mogelijkheden Seedrs

Via Seedrs kun je op meerdere manieren investeren. Het meest gebruikelijke is het beleggen in equity, waarmee je als investeerder aandelen in handen krijgt. Maar je kunt ook investeren in fondsen en in converteerbare campagnes, waarbij de investering op een later moment wordt omgezet in aandelen.

Vanaf tien euro kun je investeren in (converteerbare) aandelen. Om te beleggen in fondsen heb je minimaal honderd euro nodig. De investment fee bedraagt één procent, met een minimum van 0,50 cent en een maximum van 250 euro. Op de secondary market betaal je onder meer transactiekosten.

Investeren via de afgeschermde dealroom

Sinds eind 2021 kunnen vermogende investeerders terecht in een afgeschermde dealroom. In tegenstelling tot de reguliere campagnes zijn deze projecten niet publiekelijk zichtbaar. De dealroom richt zich op beleggers die graag grotere bedragen investeren. Om hier te kunnen beleggen moet je eerst worden goedgekeurd.

Platform details

Adres
142-146 Old St, London EC1V 9BW, Verenigd Koninkrijk
Aantal projecten
28 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 23 miljoen
Minimale investering
€ 10
Investeringskosten
Verschillend per project
Ga naar Seedrs

Ervaringen met Seedrs

3.9

op basis van 15 reviews via Google Maps

Thomas H

Thomas H

4 maanden geleden

Ik heb een week geleden een overboeking aangevraagd. Tot nu toe was de overdracht niet eens gestart. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, zij wijten het aan het hoge aantal inkomende opnames. Ik kreeg ook te horen dat het tot 2 weken kan duren. Iedereen die maar weinig financiële ervaring heeft, weet dat dit absoluut onaanvaardbaar is. Je moet letterlijk smeken om je geld terug te krijgen. Pak je spullen bij elkaar. De Britselees meer

Lukas Tarvydas

Lukas Tarvydas

4 maanden geleden

Ik heb daar meer dan 3 jaar geld geïnvesteerd. Tot nu toe nog geen enkele £ verdiend. Ik kan geen van de aandelen verkopen omdat ze voornamelijk niet beschikbaar zijn om op de secundaire markt te worden geplaatst. Wond niet aanbevelen.

Philipp Ertl

Philipp Ertl

4 jaar geleden

Ik heb mijn beoordeling iets aangepast omdat iemand van Seedrs contact met mij heeft opgenomen en ik het gevoel had dat er naar mijn zorgen werd geluisterd. Ik heb eindelijk mijn geld, maar het had eigenlijk eenvoudiger moeten zijn. Heb het in ieder geval wat verbeterd. Ik hoop dat ze in de toekomst blijven werken aan hun klantenservice. Hieronder mijn oorspronkelijke beoordeling: Super traag en zal er niet meer mee investeren. Hun systeem werkt niet goedlees meer

Dan

Dan

een jaar geleden

Niet alleen zeer illiquide beleggingen, maar 100% illiquide beleggingen. Ze kunnen weigeren secundaire markten aan te bieden, dus u kunt niet verkopen. Investeer alleen als u uw geld nooit meer wilt zien!

Ian Johnston

Ian Johnston

3 jaar geleden

Ik probeerde £ 6k te investeren. Website wilde mijn geldoverboeking niet verwerken, maar gaf geen reden. Nergens een nummer om contact op te nemen met Seedrs, dus klantenservice gemaild. 5 uur later nog geen reactie. Maak uw eigen oordeel Bijwerken. Problemen snel opgelost na escalatie

Bekijk alle 15 reviews op Google Maps