VastgoedInvesteren.nl

VastgoedInvesteren.nl

VastgoedInvesteren.nl is eind 2018 opgericht en heeft als doel de vastgoedmarkt toegankelijk te maken voor iedereen die rechtstreeks wil beleggen in vastgoed. Het bedrijf richt zich hierbij op toekomstbestendig en duurzaam vastgoed. VastgoedInvesteren.nl is een handelsnaam van Crowdinvesting, dat ook het moederbedrijf is van DuurzaamInvesteren.nl.

Werkwijze VastgoedInvesteren.nl

VastgoedInvesteren.nl focust zich op duurzaamheid, transformatie en innovatie. Maar het bedrijf biedt ook meer traditionele vastgoedproposities aan. Denk bijvoorbeeld aan een renovatieproject, een nieuwbouwproject of de financiering van maatregelen om een pand te verduurzamen. Dit doet het bedrijf voor bijvoorbeeld woningen, studentenpanden, kantoren, winkelpanden en bedrijfsruimtes. VastgoedInvesteren.nl werkt niet met minimale of maximale leenbedragen.

Beleggen via VastgoedInvesteren.nl

Via VastgoedInvesteren.nl kun je zowel obligaties als certificaten van aandelen kopen. Het bedrijf richt zich op beleggers die niet alleen op zoek zijn naar een financieel rendement, maar ook een bijdrage willen leveren aan een duurzamere en toekomstbestendige omgeving. Als vergoeding rekent het platform eenmalig een commissie tot maximaal drie procent over het geïnvesteerde bedrag.

Platform details

Aantal projecten
7 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 11 miljoen
Minimale investering
€ 100
Investeringskosten
Verschillend per project
Ga naar VastgoedInvesteren.nl