Weforsea

Weforsea

Weforsea is gespecialiseerd in maritieme crowdfunding-projecten. Het platform is opgericht door administratie- en advieskantoor Post Consultancy, dat zich samen met Weforsea richt op het financieren en financieel begeleiden van maritieme bedrijven. Voor de uitvoering van de crowdfunding-projecten werkt Weforsea samen met Crowdpartners.

Doel(groep) Weforsea

Weforsea heeft als doel om duurzame ideeën snel te kunnen funden. Traditionele financieringsmogelijkheden, zoals de banken, sluiten hier naar eigen zeggen niet meer aan bij de behoeften van maritieme ondernemingen. Veel projecten zijn gericht op de binnenvaart, maar je vindt er ook campagnes in de offshore-industrie of levensmiddelensector.

Investeren via Weforsea

De projecten lopen uiteen in doelbedragen, looptijden en rentepercentages. Veel projecten hebben een doelbedrag van minimaal 100.000 euro en een looptijd van zo’n vijf jaar. De minimale investering in een project is 250 euro. Je mag niet meer dan 49 procent van het doelbedrag inleggen. Om te kunnen investeren heb je een investeringsrekening nodig bij Crowdpartners.

Investeer je in totaal voor minder dan 50.000 euro, dan betaal je een vergoeding van één procent over het geïnvesteerde bedrag. Investeer je meer, dan bedraagt de beheervergoeding op 0,9 procent van het geïnvesteerde totaalbedrag.

Platform details

Aantal projecten
29 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 4 miljoen
Minimale investering
€ 250
Investeringskosten
0,9 tot 1 procent over het geïnvesteerde bedrag
Ga naar Weforsea