ZIB Crowdfunding

ZIB Crowdfunding

ZIB Crowdfunding is het crowdfunding-platform van Zeeland Investments Beheer (ZIB Investments Beheer). Naast crowdfunding houdt het bedrijf zich bezig met vastgoedfondsen en obligaties. De minimale inleg verschilt per crowdfunding-project, maar is minstens 2.500 euro. Het gros van de projecten heeft een doelbedrag van minimaal 10 miljoen euro.

Soorten vastgoedprojecten

ZIB Crowdfunding richt zich op verschillende soorten vastgoed, zoals zorgvastgoed, recreatief vastgoed, commercieel vastgoed of ander maatschappelijk vastgoed. De projecten beginnen bij een financieringsbehoefte van 1 miljoen euro, maar op het platform vind je hoofdzakelijk campagnes van een (veel) grotere omvang. Projecten van tientallen miljoenen euro’s zijn bij ZIB Crowdfunding geen uitzondering.

Investeren via ZIB Crowdfunding

De looptijd van de projecten is minimaal vijf jaar, maar gemiddeld ligt duurt een project zeven tot tien jaar. Investeerders betalen eenmalig twee tot procent emissiekosten over hun inleg. Er is geen sprake van jaarlijkse kosten. De minimale inleg voor de campagnes begint bij 2500 euro. Er zijn echter ook projecten waarbij je een veelvoud hiervan moet inleggen.

Platform details

Adres
Poelendaelesingel 12, 4335 JA Middelburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 118 652 270
Aantal projecten
30 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 93 miljoen
Minimale investering
€ 2.500
Investeringskosten
Eenmalige emissiekosten 2,0% van uw investering
Ga naar ZIB Crowdfunding