Geldvoorelkaar

Lening - 7% rente

2ndLOF #2

2ndLOF #2

Beschrijving van het bedrijf

2Ndlof B.V. werd opgericht in 2012 en is actief in de terugwinning van gesorteerde materialen. Het bedrijf, gevestigd in Utrecht, heeft 25 werknemers. Sinds 2012 wordt het geleid door Rudolf Kortink die meer dan 10 jaar ervaring heeft in de sector.
Hoofdactiviteiten:
Inzameling, vervoer en recycling van matrassen
Verhuur van speciale matrassen verzameleenheden
Beschrijving van het project

Het bedrijf leent €775.000 met een looptijd van 60 maanden voor een waterstraalsnijmachine. Dit is een machine die de efficiëntie van het bedrijf verhoogt, de verwerkingstijd per matras verkort en het mogelijk maakt meer materialen uit de matrassen te halen. Dit project wordt in de aankomende maanden gerealiseerd. Het bedrag dat op het platform wordt aangeboden is beperkt tot €379.740 wat overeenkomt met de wettelijke limieten.
Het bedrijf heeft 1 keer eerder via October geleend. Dit wordt op dit moment afgelost. Het huidige uitstaande kapitaal is €624.347 en wordt volgens schema terugbetaald.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
7% rente
Streefbedrag
€ 379.740
Looptijd
5 jaar
Publicatie datum
15 september 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Energie en duurzaamheid
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

132 projecten, +/- € 32 miljoen gefinancierd

October is het platform voor MKB-financiering in continentaal Europa. Het bedrijf is actief in Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland.
October stelt kleine en middelgrote ondernemingen in…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van October en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten