Geldvoorelkaar

Lening - 6,5% rente

A Weijs en E. van Dijk (BOX-III) deel 2

A Weijs en E. van Dijk (BOX-III) deel 2

Arnold Weijs is al jaren verantwoordelijk voor diverse gemeentes als gebiedsontwikkelaar en vastgoedconsultant. Ewoud van Dijk is fiscaal jurist en na een aantal jaren gewerkt te hebben voor diverse belastingadvies- en accountantskantoren heeft hij sinds zes jaar zijn eigen kantoor.

Arnold en Ewoud besloten een aantal jaar geleden hun vermogen, kennis en kunde samen te brengen en een gezamenlijke commercieel verhuurde vastgoedportefeuille in BOX-III op te bouwen. Via de Comfort Plus Wonen Groep, zijn Arnold en Ewoud actief als projectontwikkelaar. Eén van deze projecten staat momenteel te koop op Funda.

Arnold en Ewoud willen graag de aankoop van twee panden financieren via Collin Crowdfund. De verkoopopbrengsten van projecten in de Comfort Plus Wonen Groep worden na 12 tot 24 maanden aangewend voor de (gedeeltelijke) aflossing van de financieringen bij Collin Crowdfund.

Wil je mee-investeren?

Middels Crowdfundmarkt/Investeerders.nl krijg je nu al de kans om mee te investeren, vooruitlopend op de publieke livegang op het platform van Collin. Bekijk de pitch en investeer mee via onderstaande link.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
6,5% rente
Streefbedrag
€ 2.500.000
Looptijd
2 jaar
Publicatie datum
11 oktober 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Vastgoed
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via Collin Crowdfund
Collin Crowdfund

Over Collin Crowdfund

1.376 projecten, +/- € 323 miljoen gefinancierd

Collin Crowdfund – dat verwijst naar collectief investeren – is opgericht in 2014 en focust zich op leningsaanvragen uit het midden- en kleinbedrijf. Met een…

Meer over Collin Crowdfund

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van Collin Crowdfund en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten