Geldvoorelkaar

Lening - 4,5% rente

Almere Poort

Almere Poort

Stijlvolle tussenwoning Almere Poort
De exploitatie van een stijlvolle tussenwoning in Almere Poort gaat Tom Hegeman met € 200.000 financieren via crowdfunding naast inbreng van eigen middelen van €160.000. Met de financiering worden de grond en de bouw van het pand mede gefinancierd. Het project is klaar voor verhuur kort na januari 2018.

Investeerders ontvangen een rente van 4,5% per jaar met zekerheid van een eerste recht van hypotheek en verpanding huurcontracten en verzekeringen. De looptijd van de lening is 60 maanden. U ontvangt tijdens de hele looptijd per maand een bedrag dat bestaat uit rente en aflossing.

De leningnemer is Tom Hegeman eo, zijn leeftijd is 63 jaar. Sinds 1987 is hij mede eigenaar van het IT bedrijf Piramide groep te Almere. En sinds 2015 ook actief in vastgoed. Onroerend goed heeft altijd zijn interesse gehad als zoon van een aannemer. Op dit moment heeft Tom 3 panden in zijn portefeuille. En de basis waarop hij de panden verhuurd is complete ingerichte verhuur.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
4,5% rente
Streefbedrag
€ 200.000
Looptijd
5 jaar
Publicatie datum
8 november 2017
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Objectfinanciering
Branche
Vastgoed
Ontwikkelfase
Startend
Investeer via Crowdbricks
Crowdbricks

Over Crowdbricks

5 projecten, +/- € 355 duizend gefinancierd

Crowdbricks word het crowdfunding platform voor financiering van alle vormen van vastgoed. Of het nu deelfinanciering is of financiering in zijn geheel. De selectie van…

Meer over Crowdbricks

Disclaimer: De beschrijving en project-details zijn opgesteld op basis van de plaatsing op Crowdbricks. Ben jij eigenaar van dit project en wil je het aanpassen of verwijderen? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten