Max Crowdfund

Lening - 6,5% rente

Autentico Paint Nederland

Autentico Paint Nederland

Beschrijving van het bedrijf
Autentico Paint Nederland B.V. werd opgericht in 2013 en is actief in de vervaardiging van verf, vernis, drukinkt en hars. Het bedrijf, gevestigd in Nieuwvliet, heeft 4 werknemers. Sinds 2009 wordt het geleid door Eric Adams die meer dan 11 jaar ervaring heeft in de sector.

Hoofdactiviteiten:

Productie en verkoop van verf
Beschrijving van het project
Het bedrijf leent €75.000 euro met een looptijd van 36 maanden voor werkkapitaal. De onderneming moet de middelen voor de verf voorfinancieren. Indien de vennootschap de lening niet kan terugbetalen, zal de aandeelhouder persoonlijk aansprakelijk zijn. Het op het platform aangeboden bedrag is beperkt tot €36.750 euro, hetgeen in overeenstemming is met de reglementaire limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
6,5% rente
Streefbedrag
€ 36.750
Looptijd
3 jaar
Publicatie datum
23 oktober 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Industrie
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

144 projecten, +/- € 34 miljoen gefinancierd

October is in 2015 opgericht in Frankrijk onder de naam Lendix. Vanwege de internationale ambities veranderde het bedrijf haar naam eind 2018 in October. Ook…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project-details zijn opgesteld op basis van de plaatsing op October. Ben jij eigenaar van dit project en wil je het aanpassen of verwijderen? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten