Lening - 8% rente

BackWERK Zoetermeer

BackWERK Zoetermeer

BackWERK Zoetermeer wordt een franchisevestiging binnen de BackWERK-formule. BackWERK is een bakery-café waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. BackWERK is een internationale succesformule en opent steeds meer vestigingen in Nederland, nu ook in Zoetermeer. De city store wordt in oktober turn-key (sleutelklaar) overgedragen aan Monique van Leeuwen en Alex Abdennader, die met hun V.O.F. de franchisepartners worden van de 36ste vestiging in Nederland. De franchisegever is hoofdhuurder van het pand.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
8% rente
Streefbedrag
€ 415.000
Looptijd
5 jaar, 6 maanden
Publicatie datum
11 oktober 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Horeca
Ontwikkelfase
Startend
Investeer via Collin Crowdfund
Collin Crowdfund

Over Collin Crowdfund

1.376 projecten, +/- € 323 miljoen gefinancierd

Collin Crowdfund – dat verwijst naar collectief investeren – is opgericht in 2014 en focust zich op leningsaanvragen uit het midden- en kleinbedrijf. Met een…

Meer over Collin Crowdfund

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van Collin Crowdfund en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten