Lening - 5,6% rente

Dimass Group

Dimass Group

Beschrijving van het bedrijf

Dimass Group B.V. werd opgericht in 2012 en is actief op het gebied van orderverwerking. Het bedrijf, gevestigd in Haelen, heeft 60 werknemers. Sinds 2012 wordt het geleid door Peter Walraven die meer dan 13 jaar ervaring heeft in de sector.
Hoofdactiviteiten:
Opslagdiensten voor derden
Orderafhandeling en verzending voor e-commercebedrijven
Beschrijving van het project

Het bedrijf leent €1.350.000 met een looptijd van 60 maanden voor werving van nieuwe werknemers en (her)inrichting van het magazijn. Dit project wordt vóór het einde van het jaar gerealiseerd. Het bedrag dat op het platform wordt aangeboden is beperkt tot €661.500 wat overeenkomt met de wettelijke limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
5,6% rente
Streefbedrag
€ 661.500
Looptijd
5 jaar
Publicatie datum
7 september 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Transport
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

132 projecten, +/- € 32 miljoen gefinancierd

October is het platform voor MKB-financiering in continentaal Europa. Het bedrijf is actief in Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland.
October stelt kleine en middelgrote ondernemingen in…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van October en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten