Lening - 6,5% rente

El Caballo

El Caballo

Beschrijving van het bedrijf

El Caballo B.V. werd opgericht in 1993 en is actief in de verkoop, onderhoud en reparatie van motorfietsen en bijbehorende onderdelen en accessoires. Het bedrijf, gevestigd in Alphen Aan Den Rijn, heeft 12 werknemers. Sinds 2013 wordt het geleid door Derck Postema die meer dan 10 jaar ervaring heeft in de sector.
Hoofdactiviteiten:
Verkoop van scooters, accessoires
Onderhoud van scooters
Beschrijving van het project

Het bedrijf leent €100.000 met een looptijd van 36 maanden voor werkkapitaal. Met extra liquiditeit kan de inventaris beter worden voorgefinancierd. Indien de vennootschap de lening niet kan terugbetalen, zal de aandeelhouder persoonlijk aansprakelijk zijn. Het op het platform aangeboden bedrag is beperkt tot €49.000 euro, hetgeen in overeenstemming is met de reglementaire limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
6,5% rente
Streefbedrag
€ 49.000
Looptijd
3 jaar
Publicatie datum
29 september 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Dienstverlening
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

144 projecten, +/- € 34 miljoen gefinancierd

October is in 2015 opgericht in Frankrijk onder de naam Lendix. Vanwege de internationale ambities veranderde het bedrijf haar naam eind 2018 in October. Ook…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project-details zijn opgesteld op basis van de plaatsing op October. Ben jij eigenaar van dit project en wil je het aanpassen of verwijderen? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten