Lening - 6,5% rente

FitSoft

FitSoft

Beschrijving van het bedrijf

Fitsoft B.V. werd opgericht in 2015 en is actief in de overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie en computers. Het bedrijf, gevestigd in Bergambacht, heeft 5 werknemers. Sinds 2015 wordt het geleid door Ron Kramer die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de sector.
Hoofdactiviteiten:
Ontwikkeling en verkoop van software voor de transportsector
Beschrijving van het project

Het bedrijf leent €140.000 met een looptijd van 36 maanden om de werving van nieuw personeel te financieren. Indien de vennootschap de lening niet kan terugbetalen, zal de aandeelhouder persoonlijk aansprakelijk zijn. Het op het platform aangeboden bedrag is beperkt tot €68.600 euro, wat in overeenstemming is met de reglementaire limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
6,5% rente
Streefbedrag
€ 68.600
Looptijd
3 jaar
Publicatie datum
15 augustus 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
ICT
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

132 projecten, +/- € 32 miljoen gefinancierd

October is het platform voor MKB-financiering in continentaal Europa. Het bedrijf is actief in Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland.
October stelt kleine en middelgrote ondernemingen in…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van October en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten