Lening - 5,3% rente

Holland Gebouw Onderhoudsgroep

Holland Gebouw Onderhoudsgroep

Beschrijving van het bedrijf

Holland Gebouw Onderhoudsgroep B.V. werd opgericht in 2015 en is actief in de overige reiniging van gebouwen en industriële reiniging. Het bedrijf, gevestigd in Barendrecht, heeft 12 werknemers. Sinds 2015 wordt het geleid door Pierre de Mooij die meer dan 10 jaar ervaring heeft in de sector.
Hoofdactiviteiten:
Gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor bedrijven en particulieren
Vloer-/ tapijtreiniging, gevelreiniging, meubelreiniging, wand-/plafondreiniging, zachte en harde glasbewassing en computerreiniging.
Beschrijving van het project

De aandeelhouders van Speedclean Mobile B.V. en Speedclean Mobile Ultrasoon B.V. willen hun aandeel in de bedrijven verkopen. De verkoopwaarde is gebaseerd op de marktstandaard. Holland Gebouw Onderhoudsgroep B.V. leent €825.000 met een looptijd van 48 maanden om een gedeelte van de overname te financieren. Het overige deel wordt gefinancierd met een verkoperslening. Dit project wordt in de aankomende maanden gerealiseerd Het bedrag dat op het platform wordt aangeboden is beperkt tot €404.240 wat overeenkomt met de wettelijke limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
5,3% rente
Streefbedrag
€ 404.240
Looptijd
4 jaar
Publicatie datum
25 november 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Bedrijfsovername
Branche
Dienstverlening
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

144 projecten, +/- € 34 miljoen gefinancierd

October is in 2015 opgericht in Frankrijk onder de naam Lendix. Vanwege de internationale ambities veranderde het bedrijf haar naam eind 2018 in October. Ook…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project-details zijn opgesteld op basis van de plaatsing op October. Ben jij eigenaar van dit project en wil je het aanpassen of verwijderen? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten