Lening - 7,5% rente

Hypotheek Consultancy Gelderland

Hypotheek Consultancy Gelderland

Theo van Uem is sinds 2005 actief als hypotheek adviseur en intermediair op het gebied van verzekeringen. Om zijn aanbod beter te spreiden wil hij nu 2 schadeverzekering portefeuilles overnemen.

Theo van Uem is al sinds 2005 zelfstandig hypotheek adviseur onder de naam Hypotheek Consultancy Gelderland. Nu het verdienmodel van hypotheek advies veranderd is door de nieuwe provisieregelgeving is Theo van Uem op zoek naar aanvullende verdienmodellen. Naast hypotheek adviseur werkt Theo ook als adviseur en bemiddelaar op het gebied van verzekeringen. Er doet zich nu een kans voor om 2 schadeverzekeringsportefeuilles over te nemen en deze wil Theo van Uem nu graag pakken. Om dit mogelijk te maken is hij nu op zoek naar een lening van € 80.000,-. In ruil biedt hij investeerders een rentepercentage aan van 7,5% gedurende 60 maanden.

Het bedrijf
Hypotheek Consultancy Gelderland helpt particulieren bij het vinden van een passende hypotheek om hun droomhuis te kunnen kopen. Theo van Uem is de oprichter en eigenaar van Hypotheek Consultancy Gelderland en hij adviseert particulieren over de hoogte van de hypotheek en welk type meest geschikt is. Naast adviseren over hypotheken helpt Theo van Uem particulieren ook op het gebied van verzekeringen, kredieten, sparen en beleggen. Theo van Uem is een intermediair en bemiddelt tussen de vraag en het aanbod.

Hypotheek Consultancy Gelderland is gevestigd in Zevenaar en hier kunnen klanten ook terecht voor een face to face advies sessie. Theo van Uem reist zelf ook het land door om klanten te adviseren en updates te geven. Een goede hypotheek vinden vraagt om studie en dit is wat Hypotheek Consultancy Gelderland voor haar klanten doet. Theo van Uem adviseert over de hypotheekvorm die het beste bij u past en zoekt de bank met het beste aanbod. Hij geeft onafhankelijk advies en doet dit op een voor iedereen begrijpelijke manier.

Organisatie
Hypotheek Consultancy Gelderland is een eenmanszaak opgericht in 2005. Theo van Uem werkt zelfstandig en heeft geen personeel in dienst. Op termijn wil hij graag zijn zoon in zijn bedrijf laten werken.

Omzet en groei
Er is een hoop veranderd in de wereld van het hypotheekadvies. Banken buitelen over elkaar heen om klanten te lokken met de laagste rente, maar een lage rente betekent niet dat er sprake is van een voordelige hypotheek. Theo van Uem is een onafhankelijke adviseur en werkt op basis van een vast adviestarief.

Naast het geven van hypotheekadvies bemiddelt Theo ook in verzekeringen en ondersteunt particulieren hierbij. Om zijn verdienmodel uit te breiden wil hij graag twee schadeverzekeringsportefeuilles overnemen. Dit zou erg goed in zijn portfolio van diensten passen en zorgt meteen voor een vaste inkomstenstroom.

Financieringsbehoefte
Ondernemer Theo van Uem wil 2 schadeverzekeringsportefeuilles aanschaffen. De totale financieringsbehoefte bedraagt €80.000,-. In ruil biedt hij investeerders een rente percentage aan van 7,5% gedurende 60 maanden.

Waarom crowdfunding via Kapitaal Op Maat?
Voor een dergelijk klein bedrag is het niet mogelijk om bij een bank aan te kloppen. Crowdfunding is een geweldig alternatief en ik ben blij om dit nu zelf te ervaren nadat ik het als geïnteresseerde gevolgd heb. Ik hoop, om als ervaringsdeskundige ook anderen hierover te kunnen adviseren. Uiteraard beantwoord ik alle vragen van investeerders graag en zo snel mogelijk.

Meer informatie? Bezoek mijn website http://hcge.nl/

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
7,5% rente
Streefbedrag
€ 80.000
Looptijd
5 jaar
Publicatie datum
30 maart 2018
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Dienstverlening
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via Kapitaal op Maat
Kapitaal op Maat

Over Kapitaal op Maat

271 projecten, +/- € 48 miljoen gefinancierd

Kapitaal op Maat is in 2013 opgericht door zeven ondernemers en focust zich op kredietverstrekking in het midden- en kleinbedrijf. Ondernemers kunnen projecten indienen met…

Meer over Kapitaal op Maat

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van Kapitaal op Maat en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten