Geldvoorelkaar

Lening - 7% rente

Intrica

Intrica

Beschrijving van het bedrijf

Intrica B.V. is opgericht in 1990 en is actief in het vervaardigen van kantoor- en winkelmeubilair. Het bedrijf, gevestigd in Rotterdam, heeft 9 werknemers. Sinds 2007 wordt het geleid door Jeroen Bovekerk.
Beschrijving van het project

Het bedrijf leent €185.000 met een looptijd van 48 maanden, inclusief een aflossingsvrije periode van 6 maanden, voor haar continuïteit na de gevolgen van de COVID-19-crisis voor haar activiteit. Dit project is een Flexible Bridge Loan, een lening met een standaardverplichting voor de eerste 9 maanden en de mogelijkheid van vervroegde aflossing zonder kosten voor de rest van de looptijd van de lening, zelfs in geval van herfinanciering door andere financiële instellingen. De Nederlandse Staat steunt deze onderneming met een garantie. De hoofdsom is gegarandeerd tot 67,5%. Indien de onderneming de lening niet kan terugbetalen, zal de Staat namens de onderneming de kredietgevers gedeeltelijk terugbetalen.
Het bedrag dat op het platform wordt aangeboden is beperkt tot €90.640 wat overeenkomt met de wettelijke limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
7% rente
Streefbedrag
€ 90.640
Looptijd
4 jaar
Publicatie datum
30 augustus 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Industrie
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

132 projecten, +/- € 32 miljoen gefinancierd

October is het platform voor MKB-financiering in continentaal Europa. Het bedrijf is actief in Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland.
October stelt kleine en middelgrote ondernemingen in…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van October en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten