Geldvoorelkaar

Lening - 8% rente

ISTECH groeit

ISTECH groeit

ISTECH Metal Finish B.V. heeft de mogelijkheid gekregen om mee te gaan participeren in de scheepsonderhoudsector in de Perzische Golf regio. Hier gaat ISTECH tank reparaties en gas scrubbers onderhoud uitvoeren. Voor deze activiteit wordt een nieuwe handelsnaam toegevoegd aan de bestaande BV, ISTECH Bahrein. Om deze activiteiten op te zetten is extra materiaal en werkkapitaal nodig. U kunt hierin participeren. Lees er alles over bij dit project!

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
8% rente
Streefbedrag
€ 324.000
Looptijd
3 jaar, 6 maanden
Publicatie datum
7 oktober 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Industrie
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via Waardevoorjegeld
Waardevoorjegeld

Over Waardevoorjegeld

38 projecten, +/- € 11 miljoen gefinancierd

Waardevoorjegeld is gelanceerd in 2017 en faciliteert het liefst crowfunding-campagnes die meer opleveren dan alleen een financieel rendement. Beleggers kunnen zowel investeren in reguliere crowdfunding-projecten…

Meer over Waardevoorjegeld

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van Waardevoorjegeld en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten