Lening - 7,5% rente

Johannes Koeriers

Johannes Koeriers

Beschrijving van het bedrijf

Johannes Koeriers B.V. werd opgericht in 2016 en is actief in de post- en koeriersdiensten. Het bedrijf, gevestigd in Epe, heeft 10 werknemers. Sinds 2016 wordt het geleid door Migerdich Nalbandian die meer dan 10 jaar ervaring heeft in de sector.
Hoofdactiviteiten:
Koeriersdienst als onderaannemer voor grote internationale koeriers-, pakketbezorgings- en exprespostdiensten.
Beschrijving van het project

Het bedrijf leent €150.000 met een looptijd van 36 maanden om de toenemende debiteurenpositie te financieren in verband met de groei en de langere betalingstermijnen van klanten. Indien het bedrijf de lening niet kan terugbetalen, zal de aandeelhouder persoonlijk aansprakelijk zijn. Het op het platform aangeboden bedrag is beperkt tot €73.500, hetgeen in overeenstemming is met de reglementaire limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
7,5% rente
Streefbedrag
€ 73.500
Looptijd
3 jaar
Publicatie datum
2 oktober 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Transport
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

132 projecten, +/- € 32 miljoen gefinancierd

October is het platform voor MKB-financiering in continentaal Europa. Het bedrijf is actief in Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland.
October stelt kleine en middelgrote ondernemingen in…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van October en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten