Geldvoorelkaar

Lening - 3,5% rente

LEAVV | elektrische campers

LEAVV | elektrische campers

Heb jij altijd al een roadtrip willen maken, maar maak je je ook zorgen om de huidige klimaatontwikkelingen? Met een elektrische camper ga je duurzaam op reis. Onze campers zijn 100% elektrisch, gloednieuw en dus geniet je van het grootste kilometerbereik. De LEAVV e-campers zijn standaard uitgebreid uitgerust en snelladen is mogelijk. Wil jij comfortabel en klimaatbewust op reis? Let’s LEAVV!

Lees het verhaal
Investeerderservaringen

LEAVV is het eerste bedrijf in Nederland dat gloednieuwe elektrische campers verhuurd. En dat vinden we heel gaaf!

Wie ben ik
Hoi! Ik ben Robbert van Goethem en al bijna 9 jaar werkzaam in de reisbranche. Ik geloof dat duurzaam reizen een leuke manier is om een steentje bij te dragen aan een positieve impact op het klimaat. Onder de naam LEAVV, verhuur ik 100% elektrische camperbusjes vanuit Haarlem. Zo kan jij zo duurzaam mogelijk op reis!

In mei 2021 gingen de eerste e-campers op pad en ondertussen zijn ze niet alleen in Nederland geweest, maar ook in bijvoorbeeld Spanje, Italië en zelfs in Finland en Noorwegen! Laadpalen zijn er ondertussen voldoende in Europa en het aantal groeit iedere dag. Onze campers zijn gloednieuw, dus je maakt gebruik van het meest uitgebreide accupakket van dit moment. In de praktijk betekent dit dat je zo’n 250 kilometer op een volle accu kunt rijden en dat is heel netjes! Snelladen is mogelijk, dus binnen 30 minuten kun je alweer beschikken over een accu van 80%. Op vakantie rijd je iedere dag iets verder en ga je lekker relaxt de omgeving verkennen; en dit alles zo duurzaam mogelijk!

Wat is het plan?
Mijn droom is om verder te groeien, zodat zoveel mogelijk mensen een zo’n duurzaam mogelijke roadtrip kunnen maken en we samen een nog grotere positieve impact kunnen creëren op het klimaat. Ik heb jouw hulp nodig om dit te kunnen realiseren.

> Met het minimale doelbedrag van 40.000 euro is het mogelijk om 4 extra e-campers te laten rijden en ze helemaal klaar te maken voor nieuwe huurders. Zorg jij, samen met mij, dat er volgend jaar 8 elektrische campers verhuurd kunnen worden? Samen werken we aan een toekomst waarin onze kinderen ook nog de mooiste plekjes in Europa kunnen ontdekken.

> Met een hoger investeringsbedrag kunnen we er ook voor zorgen dat we een mooie promotiecampagne kunnen opzetten, zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken. Ook kunnen we dan een geavanceerder reserveringssysteem aanschaffen en dus ook onze website verder ontwikkelen. Daarnaast help je LEAVV aan een startkapitaal, zodat we eventueel tegen een stootje kunnen.

> De droom voor de toekomst is om e-campers te gaan verhuren én verkopen vanuit een mooie duurzame locatie. Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn : )

We geloven dat ons concept enorm schaalbaar is en we op termijn ook vanuit meerdere locaties in Nederland en in het buitenland kunnen verhuren.

Waar staan we nu?
LEAVV is begin 2021 gestart en ons eerste seizoen is helemaal volgeboekt met vier e-campers! We hebben gemerkt dat er voldoende draagvlak is onder onze doelgroep en dat de camperbranche booming is op dit moment. Ook binnen ons eigen netwerk wordt er heel enthousiast gereageerd op onze toekomstplannen en de behaalde resultaten. LEAVV is ondertussen al door verschillende bedrijven opgepikt en in de schijnwerpers gezet

We zetten ons graag in om meer mensen bewust te maken van de positieve impact op het klimaat, door te kiezen voor elektrische voertuigen. Wist je dat een elektrische camper meer dan 6.500 kilo CO2 minder uitstoot, dan een dieselcamper op jaarbasis? Dat staat gelijk aan ruim 250 bomen – en dit is nog maar per camper, dus bij 8 campers zorgen we samen voor minimaal 50.000 kilo minder CO2 per jaar. Dat lijkt ons de moeite waard!

Hoe kan je helpen en wat krijg je ervoor terug?
Je kunt ons helpen door te investeren in LEAVV en hierdoor mee te helpen aan een positieve impact op het klimaat en duurzame reizen. Dit doe je door een geldbedrag te investeren van minimaal € 250. Hier krijg je, verspreid over 5 jaar, 3,5% rente per jaar voor terug. Het eerste jaar lossen we nog even niet af, zodat we genoeg ruimte hebben om door te groeien. Natuurlijk ontvang je uiteindelijk over alle jaren gewoon de rente en je investering terug.

Als extra bedankje hebben we verschillende beloningen bedacht. De beloning hangt af van hoeveel je wilt investeren en varieert tussen een uitnodiging om onze campers te komen bewonderen op een inspiratiedag met een hapje en drankje tot 5 dagen op reis met de elektrische camper!

Hopelijk ben je net zo enthousiast als ik? Laten we samen zorgen dat het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk wordt om een duurzame roadtrip met een e-camper te maken!

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
3,5% rente
Streefbedrag
€ 40.000
Looptijd
5 jaar
Publicatie datum
12 november 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Objectfinanciering
Branche
Recreatie
Ontwikkelfase
Startend
Investeer via CrowdAboutNow
CrowdAboutNow

Over CrowdAboutNow

436 projecten, +/- € 47 miljoen gefinancierd

CrowdAboutNow is opgericht in 2009 en is hiermee een van de eerste crowdfunding-platforms in Nederland. Het platform staat bekend om campagnes met een sociale insteek. Naast leningen- en aandelencampagnes zijn er ook projecten op basis van donaties.

Meer over CrowdAboutNow

Disclaimer: De beschrijving en project-details zijn opgesteld op basis van de plaatsing op CrowdAboutNow. Ben jij eigenaar van dit project en wil je het aanpassen of verwijderen? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten