Lening - 6,5% rente

Mailbox

Mailbox

Beschrijving van het bedrijf

Mailbox B.V. werd opgericht in 2012 en is actief in de verpakkingsactiviteiten. Het bedrijf, gevestigd in Obdam, heeft 11 werknemers. Sinds 2015 wordt het geleid door Marc van der Leest die meer dan 6 jaar ervaring heeft in de sector.
Hoofdactiviteiten:
Productie en bedrukken van verpakkingen
Beschrijving van het project

Het bedrijf leent €50.000 met een looptijd van 36 maanden voor de financiering van de groei van het bedrijf. Door de groei van de onderneming in de afgelopen jaren heeft de onderneming extra personeel in dienst genomen en geïnvesteerd in machines. De machines zijn betaald uit de cashflow waardoor er behoefte is aan extra liquiditeit om verdere groei te financieren. Indien de vennootschap de lening niet kan terugbetalen, zal de aandeelhouder persoonlijk aansprakelijk zijn. Het op het platform aangeboden bedrag is beperkt tot €50.000, hetgeen in overeenstemming is met de reglementaire limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
6,5% rente
Streefbedrag
€ 50.000
Looptijd
3 jaar
Publicatie datum
25 november 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Industrie
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

144 projecten, +/- € 34 miljoen gefinancierd

October is in 2015 opgericht in Frankrijk onder de naam Lendix. Vanwege de internationale ambities veranderde het bedrijf haar naam eind 2018 in October. Ook…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project-details zijn opgesteld op basis van de plaatsing op October. Ben jij eigenaar van dit project en wil je het aanpassen of verwijderen? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten