Lening - 3% rente

NeoVital Nutrition

NeoVital Nutrition

Bij Neovital Nutrition staan gezondheid en duurzaamheid voorop! Ons bedrijf is gestart in 2019 met onze eerste eigen ontwikkelingen van supplementen op plantaardige, veganistische en allergenenvrije basis. Om nog meer consumenten te kunnen helpen aan een mooie gezondheid willen wij uitbreiden met maar liefst 8 nieuwe unieke producten. Onze slogan: Nature Knows Best!

Lees het verhaal
Investeerderservaringen

Wie zijn wij?
Wij zijn Chantal en Jordi en hebben in 2019 Neovital Nutrition opgezet. Neovital is niet zomaar ontstaan. Ik (Chantal) ben 9 jaar lang erg ziek geweest door tekorten aan vitamines en mineralen. Dit is er langzaam ingeslopen met de jaren, en kreeg steeds meer last! Alhoewel ik enorm gezond leefde, kreeg ik toch niet genoeg binnen met gezondheidsproblemen en chronische klachten als reuma, darmklachten, eczeem en meer als gevolg.

Nadat ik jaren dokter in dokter uit ben gelopen en 100000 euro´s aan vitamines en mineralen en diëten uitgaf en gewoonweg niks hielp, dacht ik: dit moet anders kunnen! Ik ben gaan bestuderen wat natuurlijk, plantaardige voeding en suppletie voor je kan doen. Vanuit daaruit hebben wij onze eigen supplementen ontwikkeld samen met een Nederlandse producent waar de expertise ligt op plantaardig en natuurlijk. Onze supplementen zijn op natuurlijke, veganistische en allergenenvrije basis en in te zetten op allerlei gebieden, van huidverbetering naar afvallen, van herstel na operatie tot ouderdomsklachten, van chronische aandoeningen naar diabetes.

En dit heeft mij WEL geholpen, ik ben gezond, heb geen tekorten meer, ben van mijn aandoeningen verlost voor 99%, en meerdere mensen met mij, de positieve resultaten zijn inmiddels al behoorlijk opgelopen! Dat is onze missie.

Ook Jordi heeft zeer positieve veranderingen doorstaan met de producten, Jordi kampte zijn hele leven met overgewicht en had moeite met afvallen. Nadat Jordi zelf ook begon is met de supplementen is hij 28 kilo kwijt en heeft geen problemen meer met zijn pijn en chronische aandoeningen.

Onze supplementen
Onze supplementen zijn op natuurlijke, veganistische en allergenenvrije basis en in te zetten op allerlei gebieden: van huidverbetering naar afvallen, van herstel na operatie tot ouderdomsklachten, van chronische aandoeningen naar diabetes.
Gezondheid voor iedereen!
Iedereen die aan een mooie gezondheid wil werken, lekker in het velletje willen zitten en aandoeningen en chronische aandoeningen kunnen verlichten met de kracht van de natuur. Inmiddels hebben artsen, homeopathische artsen, huidklinieken en fysiotherapeuten ons al gevonden en zetten onze producten in bij hun cliënten.

Nature Knows Best! Ons bedrijf heeft als klap op de vuurpijl ook nog eens het mooie Vegan Friendly Label mogen ontvangen dat mensen ondersteunt om te gaan voor een gezond en misschien Vegan leefstijl.

Wat is het plan?

Waarom zijn wij een crowdfunding begonnen? Wij hebben enorme plannen en ontwikkelingen klaar liggen!

Zo hebben we 8 nieuwe producten ontwikkeld die meerdere mensen kunnen helpen, die de gezondheid kunnen verbeteren en we een grotere doelgroep kunnen bereiken. We hebben jou nodig om die producten daadwerkelijk te produceren! Een greep uit onze nieuwe productlijn:
– We hebben voor onze kinderen een product ontwikkeld wat hen gaat helpen bij het aanvullen van tekorten, het lichaam in balans te brengen en dat op een speelse en gezonde manier!
– Daarnaast gaan we ons meer richten op nog meer chronische aandoeningen en de verlichting daarvan.
– We gaan ons richten op supplementen voor herstel na een operatie, voor ziekte of ouderdom;
– Tot slot hebben we een vitamine ontwikkeld voor de zwangere vrouw, die de hormonen in balans zullen houden en tegelijkertijd de zwangerschap ondersteunen.

En zo nog veel meer!
Niet alleen ontwikkelingen horen bij dit plan, we staan namelijk ook te stuiteren om nieuwe opleidingen te gaan volgen, we hebben er meerdere op het oog, zo willen we starten met een masterclass in ayurvedische kennis en onze opleiding in orthomoleculaire therapie verder uit te breiden naar volledig arts, die ons aanbod in ¨hulp¨ uit kunnen breiden. We gaan persoonlijk met al onze klanten om, en met deze opleidingen kunnen we ze ook net dat beetje meer aanbieden. En omdat we nu nog alles vanuit de zolderkamer regelen en we natuurlijk uit onze voegen groeien, gaan we ook een deel van de investering gebruiken voor een grote ruimte die wel al op het oog hebben.

3. Waar staan we nu?
We zijn in November 2019 begonnen met ons bedrijf op te starten, we hadden nog een lange weg te gaan, maar in Maart 2020 kwamen daar de eerste supplementen dan ook binnen. Om ervoor te zorgen dat we onze supplementen direct konden verkopen hebben we veel reclame gemaakt en een pre-order actie gevoerd. Vanwege de groeiende vraag hebben we onze productlijn snel uitgebreid en hebben we al moeten bijbestellen. Genoeg vraag dus!
We hebben een flink vaste klantenbestand opgebouwd, omdat mensen tevreden zijn met onze producten.

De aandacht wordt al gauw getrokken en zowel tv als bladen krijgen ons in de gaten. Zo zijn we al op tv geweest bij Altijd Jong op RTL4, klik hier om de uitzending te bekijken, we hebben al meerdere interviews gegeven aan bladen zoals zakenvrouwen Brabant en PR Beauty en staan we op de planning voor een aantal grote bladen. Welke bladen dit zijn moeten nog nog even stil houden, maar we zullen dit aanvullen op onze pagina en is zeker te volgen op onze socials en website, dit is dan ook te bekijken op onze in de media pagina.

We werken ook inmiddels samen met 13 retailers die na uitgebreide training van ons de verkoop zijn gestart met onze producten in hun onderneming en deze interesse neemt op het moment enorm toe. Ook zijn we gestart met Podcasts en zijn te beluisteren op Spotify en andere kanalen.

4. Waar gaan we de financiering voor gebruiken?

Om onze groei in producten en kennis te vergroten hebben we jullie hulp nodig. Met €35.000,00 kunnen we 8 nieuwe producten ontwikkelen, ook deze producten zullen weer volledig uit eigen ontwikkeling komen en op basis van natuurlijke ingrediënten.
Hier hoort het design bij, de labels, de ingrediënten, de ontwikkeling, de potten/zakken/potjes, het afvullen, de veiligheid kwaliteitscheck en de aanpassingen bij, dit duurt 8 tot 12 weken om dit proces te doorstaan voordat we onze nieuwe producten in huis zullen hebben en dus kunnen gaan inzetten voor de verkoop.
Het is dus erg belangrijk dat we het minimale bedrag snel binnen hebben, omdat we graag voor het einde van dit jaar al onze producten in huis willen hebben om onze klanten snel te kunnen helpen vooral ook in de wintertijd. De offerte ligt er al en onze producent heeft een mooie prijs gemaakt speciaal voor ons omdat er 100000% vertrouwen is!

Ook gaan we van dit minimale bedrag de cursussen aanschaffen om zo snel mogelijk klanten te kunnen helpen en extra te kunnen adviseren en uit kunnen breiden in behandelingen en consult.
Halen we meer dan €35.000,00 op, dan kunnen we:
-4 extra luxe producten op de markt brengen, allemaal gericht op huid, haar, nagels etc.
-Pure kruiden voor o.a. thee, superfoods e.t.c. inkopen om ons assortiment nog meer uit te breiden.
-Een ruimte huren zodat we ons kantoor van de zolder kunnen verhuizen.

Maar waarom hebben wij nu voor crowdfunding gekozen? Wij willen juist JOU betrekken bij onze groei en JOU natuurlijk ook iets laten verdienen aan deze groei. We zijn zelf enorme mensen mensen en we houden van de kracht van samenwerken. Daarom hebben we gekozen voor Crowdfunding en wij zouden het geweldig vinden als we JOU dadelijk persoonlijk kunnen bedanken voor het helpen te realiseren van onze groei!

5. Hoe kan je helpen en wat krijg je ervoor terug?
Het is voor ons beiden een droom om deze onderneming op te zetten en te laten groeien, maar wat bij ons heel belangrijk is, is de hulp aan mensen die kwakkelen met hun gezondheid. Ons doel is mensen helpen. Vooral ook de kinderen…. om ze al vroeg te laten leren wat gezondheid is en het aanvullen van vitamines en mineralen hun juist minder problemen kunnen geven voor de toekomst. Onze producten zijn uniek, uit eigen ontwikkeling en een aanvulling op het dagelijkse leven. Wij zijn niet net als de 1000 andere, nee onze producten worden snel opgenomen in het lichaam, juist op een goede manier, waardoor alles sneller word aangevuld.

Jij kunt ons helpen door mee te investeren in Neovital. Je krijgt je investering binnen 6 jaar met 3% rente. Daarnaast hebben we nog leuke beloningen voor je bedacht zoals een leuke korting op al onze producten of zelfs een gratis vitamine pakket! Maar het belangrijkste is: jij helpt hiermee andere mensen om zich weer gezond en fijn te voelen zonder pijn en / of aandoeningen.
Je helpt ons om nog meer te ontwikkelen op het gebied van gezondheid en je helpt de mensheid doordat wij laten zien dat de kracht uit de natuur komt!

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
3% rente
Streefbedrag
€ 35.000
Looptijd
6 jaar
Publicatie datum
14 oktober 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeer via CrowdAboutNow
CrowdAboutNow

Over CrowdAboutNow

436 projecten, +/- € 47 miljoen gefinancierd

CrowdAboutNow is opgericht in 2009 en is hiermee een van de eerste crowdfunding-platforms in Nederland. Het platform staat bekend om campagnes met een sociale insteek. Naast leningen- en aandelencampagnes zijn er ook projecten op basis van donaties.

Meer over CrowdAboutNow

Disclaimer: De beschrijving en project-details zijn opgesteld op basis van de plaatsing op CrowdAboutNow. Ben jij eigenaar van dit project en wil je het aanpassen of verwijderen? Neem dan contact met ons op.