Lening

Nutto & Frutto

Nutto & Frutto

Beschrijving van het bedrijf

Nutto & Frutto B.V. werd opgericht in 2016 en is actief in de groothandel in ander voedsel, waaronder vis, schaal- en weekdieren. Het bedrijf, gevestigd in Rotterdam, heeft 4 werknemers. Sinds 2016 wordt het geleid door Ferhat Yildiz die meer dan 15 jaar ervaring heeft in de sector.
Hoofdactiviteiten:
Im- en export van biologische walnoten
Het bedrijf heeft meerdere certificaten (Bio, USDA Organic, ISO (voedselveiligheid), enz.) om biologische en hoogwaardige voedingsmiddelen (noten) te verkopen. Dankzij hun distributienetwerk kan het bedrijf klanten bedienen in meer dan 25 landen wereldwijd.
Beschrijving van het project

Het bedrijf leent €375.000 met een looptijd van 36 maanden voor de voortzetting van de groei van het bedrijf en de verdere ontwikkeling van een nieuwe biologische versie van de walnoot, de naakte walnoot. Dit project wordt volgende maand gerealiseerd. Het bedrag dat op het platform wordt aangeboden is beperkt tot €183.740 wat overeenkomt met de wettelijke limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Streefbedrag
€ 183.740
Looptijd
3 jaar
Publicatie datum
7 oktober 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Branche
Groothandel
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via October
October

Over October

132 projecten, +/- € 32 miljoen gefinancierd

October is het platform voor MKB-financiering in continentaal Europa. Het bedrijf is actief in Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland.
October stelt kleine en middelgrote ondernemingen in…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van October en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten