Geldvoorelkaar

Lening - 5,5% rente

Pinas

Pinas

Pinas B.V. werd opgericht in 2017 en is actief in de groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en onderdelen. Het bedrijf, gevestigd in Zoetermeer, heeft 4 werknemers. Sinds 2017 wordt het geleid door Gino Kok die meer dan 10 jaar ervaring heeft in de sector.
Hoofdactiviteiten:
Verkoop van IT-onderdelen zoals harde schijven, compact flascards en Airpods
Beschrijving van het project

Het bedrijf leent €570.000 met een looptijd van 48 maanden voor werkkapitaal. De onderneming is een handelsonderneming en er is contant geld nodig. Met meer werkkapitaal heeft de onderneming een betere onderhandelingspositie bij haar leveranciers. Dit project wordt volgende maand gerealiseerd. Het bedrag dat op het platform wordt aangeboden is beperkt tot €279.300 wat overeenkomt met de wettelijke limieten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
5,5% rente
Streefbedrag
€ 279.300
Looptijd
4 jaar
Publicatie datum
15 november 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Werkkapitaal
Branche
Groothandel
Ontwikkelfase
Groei
Investeer via October
October

Over October

144 projecten, +/- € 34 miljoen gefinancierd

October is in 2015 opgericht in Frankrijk onder de naam Lendix. Vanwege de internationale ambities veranderde het bedrijf haar naam eind 2018 in October. Ook…

Meer over October

Disclaimer: De beschrijving en project-details zijn opgesteld op basis van de plaatsing op October. Ben jij eigenaar van dit project en wil je het aanpassen of verwijderen? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten