Max Crowdfund

Lening - 5,5% rente

Pioenroosstraat

Pioenroosstraat

Verbouwde tussenwoning in Eindhoven

Voor de exploitatie van deze verbouwde tussenwoning in Eindhoven willen Michel Wijers en Eke Maters de €155.000 overbruggingsfinanciering van de bank herfinancieren via crowdfunding. Het pand is reeds hun eigendom en volledig verhuurd. Het verschil tussen de marktwaarde en de kredietbehoefte van €110.000 kan als eigen vermogen of inbreng aangemerkt worden.

Investeerders ontvangen een rente van 5,5% per jaar met zekerheid van een eerste recht van hypotheek en verpanding huurcontracten en verzekeringen. De looptijd van de lening is 60 maanden. U ontvangt tijdens de hele looptijd per maand rente en totdat er een ‘loan-to-value’ van 50% is bereikt, wordt er maandelijks (lineair) afgelost.

Beide initiatiefnemers Michel Wijers en Eke Maters richten zich naast de werkzaamheden voor hun installatiebedrijf ook sinds 5 jaar actief op het beheren van panden in Eindhoven en zorgen voor het onderhoud en de contacten met verhuurders.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
5,5% rente
Streefbedrag
€ 155.000
Looptijd
5 jaar
Publicatie datum
15 november 2018
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Objectfinanciering
Branche
Vastgoed
Ontwikkelfase
Startend
Investeer via Crowdbricks
Crowdbricks

Over Crowdbricks

5 projecten, +/- € 355 duizend gefinancierd

Crowdbricks word het crowdfunding platform voor financiering van alle vormen van vastgoed. Of het nu deelfinanciering is of financiering in zijn geheel. De selectie van…

Meer over Crowdbricks

Disclaimer: De beschrijving en project-details zijn opgesteld op basis van de plaatsing op Crowdbricks. Ben jij eigenaar van dit project en wil je het aanpassen of verwijderen? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten