Lening - 7% rente

TBR Finance Holding B.V.

TBR Finance Holding B.V.

De financiering vanuit Collin Crowdfund zal worden aangewend voor het investeren in het verbeteren en verduurzamen van het bedrijfsmatig onroerend goed en tevens het vernieuwen en uitbreiden van het wagenpark. Er zullen elektrische bedrijfsbussen worden aangeschaft om daarmee al vooruit te lopen op de aangekondigde eisen van haar opdrachtgevers om elektrisch te bezorgen. Reparaties en onderhoud van de bussen zullen door deze investering in eigen beheer worden uitgevoerd, wat naar verwachting zal leiden tot een verlaging van kosten.

Project details

Platform
Type financiering
Lening
Rente
7% rente
Streefbedrag
€ 410.000
Looptijd
3 jaar
Publicatie datum
7 oktober 2021
Minimaal € 100K
Nee
P2P lening
Nee
Land
Nederland
Investeringsdoel
Objectfinanciering
Branche
Vastgoed
Ontwikkelfase
Volwassen
Investeer via Collin Crowdfund
Collin Crowdfund

Over Collin Crowdfund

1.376 projecten, +/- € 323 miljoen gefinancierd

Collin Crowdfund – dat verwijst naar collectief investeren – is opgericht in 2014 en focust zich op leningsaanvragen uit het midden- en kleinbedrijf. Met een…

Meer over Collin Crowdfund

Disclaimer: De beschrijving en project details zijn letterlijk overgenomen van Collin Crowdfund en zijn (eventueel) gecorrigeerd voor persoonsgevens. De redactie van Crowdfundmarkt kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Vergelijkbare projecten

Alle projecten