Er zijn geen projecten gevonden.

Crowdfunding in Duurzame energie

Crowdfundmarkt biedt u alle actuele crowdfundingprojecten in Nederland in diverse categorieën, waaronder Energie en Duurzaamheid. Als bezoeker van Crowdfundmarkt heeft u de mogelijkheid een objectief en onafhankelijk vergelijk te maken tussen de verschillende energie- en duurzaamheidsprojecten die op dit moment beschikbaar zijn.

Sectoren binnen Crowdfunding Energie en duurzaamheid

Crowdfunding in de categorie Duurzame energie bestaat uit een groot aantal uiteenlopende initiatieven. Deze projecten worden aangeboden door innovatieve ondernemers op zoek naar financiering om hun plannen te kunnen realiseren. Een ondernemer in deze categorie is eigenaar van een bedrijf in één van de onderstaande sectoren:
  • elektriciteit
  • gas
  • warmte
  • biomassa
  • windenergie
  • zonne-energie
Crowdfundingprojecten in de branche Duurzame energie worden door verschillende crowdfundingplatformen aangeboden, zowel in de vorm van een lening als in de vorm van aandelen.

Voorbeelden van Crowdfunding Energie en duurzaamheid

Er zijn veel voorbeelden van crowdfunding in de categorie Duurzame energie te benoemen. Een ondernemer op zoek naar financiering voor het neerzetten van windmolens kan crowdfunding gebruiken om dit te realiseren. Voor het plaatsen van zonnepanelen op daken via een crowdfundinglening geld opgehaald worden. Maar ook een energiebedrijf die de 'crowd' gebruikt voor het ontwikkelen van een project in duurzame energie is exemplarisch voor crowdfunding in de categorie Duurzame energie.

Vinden en vergelijken Crowdfunding in Energie en Duurzaamheid

Door alle proposities in de categorieEnergie en Duurzaamheid overzichtelijk op een rij te zetten hoopt Crowdfundmarkt u zo goed mogelijk te helpen met uw keuzes bij het investeren door middel van crowdfunding. Aan de linkerkant van het scherm is het mogelijk meerdere zoekcriteria te gebruiken om een energiebedrijf, windmolenpark, zonnepark, biomassie-installatie, gascentrale of elektriciteitsnetwerk te vinden binnen uw voorkeuren. Het vergelijken van crowdfundingprojecten binnen de categorie Energie en Duurzaamheid is vervolgens heel eenvoudig mogelijk door middel van knop ‘Vergelijk’ bovenaan de zoekresultaten.

Updates van Crowdfunding Duurzame energie ontvangen?

Om op de hoogte te blijven van nieuwe crowdfundingprojecten binnen de categorie Duurzame energie heeft Crowdfundmarkt een updatefunctie ontwikkeld. U kunt eenvoudig een gratis account aanmaken via Mijn Account. Als u Duurzame energie als één van uw voorkeurcategorieën instelt ontvangt u direct, dagelijks of wekelijk van ons een bericht zodra een ondernemer in Nederland een project aanbiedt via crowdfunding, ongeacht het crowdfundingplatform!