Geldvoorelkaar

Over Crowdfundmarkt

Crowdfundmarkt is begin 2015 gestart en heeft als doel vraag naar en aanbod van crowdfunding in Nederland bij elkaar te brengen. Er wordt gestreefd een zo compleet mogelijk overzicht te tonen van alle crowdfunding-projecten met financieel rendement bestaande uit: leningen of aandelen. Deze vorm van crowdfunding wordt ook wel crowdfinance genoemd. Crowdfundmarkt is zelf geen crowfunding-platform.

AFM-geregistreerde platformen

Crowdfundmarkt.nl biedt investeerders alle Nederlandse crowdfunding-projecten met financieel rendement van AFM-geregistreerde platformen. Op onze pagina crowdfunding-platformen vindt u uitgebreide informatie per platform.

Onderdeel van Eurolutions

Crowdfundmarkt is opgericht door Beek & Linden B.V. Het was hun eerste online concept gericht op crowdfunding. Op 1 augustus 2021 is het platform overgenomen door Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT DE MEERN (UTRECHT)

Doelstelling

Crowdfundmarkt maakt het voor potentiële investeerders in crowdfunding mogelijk om een overzicht te maken van de verschillende projecten en platforms. De kosten voor het maken en onderhouden van deze website worden terugverdiend door middel van advertenties. Naast artikelen, projecten of platforms kunnen dan ook advertenties staan zoals Google Adsense-banners of door Eurolutions zelf verkochte advertenties. Ook bij platforms of projecten verwijzen we soms door via affiliate-links en soms krijgen projecten of platforms een hogere prioriteit of worden deze uitgelicht op bepaalde delen van de website. De content zelf is echter altijd (met de intentie tot) onafhankelijk. Voor meer informatie zie de pagina met uitleg over cookies en privacy.

Andere uitgaves van dezelfde uitgever

Redactie

De dagelijkse redactie van Crowdfundmarkt.nl wordt verzorgd door Eurolutions, een internetbureau gevestigd in De Meern (Utrecht). KvK: 37102174. Je kunt ons mailen, tweeten of gewoon bezoeken.