Logo

Crowdfundmarkt.nl

Crowdfundmarkt.nl is begin 2015 gestart en heeft als doel vraag naar en aanbod van crowdfunding in Nederland bij elkaar te brengen. Wij streven naar een zo compleet mogelijk overzicht van alle crowdfundingprojecten met financieel rendement bestaande uit: leningen of aandelen. Deze vorm van crowdfunding wordt ook wel crowdfinance genoemd. Crowdfundmarkt.nl is zelf geen crowfundingplatform.

Bezoekers

Crowdfundmarkt.nl maakt het voor potentiële investeerders in crowdfunding mogelijk een objectief en onafhankelijk vergelijk te maken tussen de beschikbare projecten van verschillende aanbieders. Bezoekers van Crowdfundmarkt.nl zijn op zoek naar actuele crowdfundingprojecten. Op basis van diverse criteria (locatie, categorie, doel, looptijd, rendement, etc.) kan een bezoeker de crowdfundingprojecten met elkaar vergelijken.

AFM-geregistreerde platformen

Crowdfundmarkt.nl biedt investeerders alle Nederlandse crowdfundingprojecten met financieel rendement van AFM-geregistreerde platformen. Op onze pagina crowdfundingplatformen vindt u uitgebreide informatie per platform.

Crowdfundpanel.com

Door middel van een persoonlijk account op Crowdfundpanel.com kan een serieuze belegger in crowdfunding een eigen portefeuille met crowdfundingprojecten beheren. Crowdfundpanel.com helpt hiermee investeerders risico's van een totale crowdfundingportefeuille in te schatten en te monitoren.

Over ons

Beek & Linden B.V., 100% eigenaar van Crowdfundmarkt.nl en Crowdfundpanel.com, heeft geen eigendomsrelatie met de verstrekkers van informatie op Crowdfundmarkt.nl en Crowdfundpanel.com. Crowdfundingplatformen waar Beek & Linden B.V. een commerciële relatie mee heeft genieten een voorkeursbehandeling op Crowdfundmarkt.nl. Zo worden projecten van deze crowdfundingplatformen getoond op de homepage van Crowdfundmarkt.nl en staan ze boven projecten van andere crowdfundingplatformen in de zoekresultaten. Het KvK nummer van Beek & Linden B.V. is 63752603.