Geldvoorelkaar

CrowdAboutNow

3.6

CrowdAboutNow

CrowdAboutNow is opgericht in 2009 en is hiermee een van de eerste crowdfunding-platforms in Nederland. Het platform staat bekend om campagnes met een sociale insteek. Naast leningen- en aandelencampagnes zijn er ook projecten op basis van donaties.

Werkwijze CrowdAboutNow

Veel crowdfunding-platforms werken vanuit de belangen van de investeerder. CrowdAboutNow stelt de ondernemer centraal, waardoor het rendement vaak lager is dan gebruikelijk. Mensen die investeren doen dit veelal omdat ze de ondernemer willen helpen. Het financiële rendement is dan ondergeschikt.

Bij CrowdAboutNow komt relatief veel geld uit het warme netwerk van de ondernemer. Gemiddeld is dit zo’n dertig tot veertig procent. Voor ondernemers die werk en privé liever gescheiden houden, is dit dus niet het beste platform. Een groot deel van de aanvragers komt uit de horeca, maar in principe kan elke mkb’er die op zoek is naar financiering bij CrowdAboutNow terecht.

Investeren via CrowdAboutNow

CrowdAboutNow rekent transactiekosten van 0,35 cent per transactie, verder betaal je niets als belegger. Investeren kan uitsluitend via iDeal.

Platform details

Adres
Herenstraat 35, 3512 KB Utrecht, Nederland
Telefoonnummer
+31 6 49099097
Aantal projecten
449 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 56 miljoen
Minimale investering
€ 5
Investeringskosten
Per transactie de kosten van iDeal
Ga naar CrowdAboutNow

Ervaringen met CrowdAboutNow

3.6

op basis van 25 reviews via Google Maps

Alexander Pols

Alexander Pols

2 maanden geleden

Bij uitblijven van de terugbetaling aan het einde van de afgesproken periode ben je volledig op jezelf aangewezen. Slechte communicatie vanuit CrowdAboutNow. Dankzij eigen inspanningen kreeg ik mijn inleg terug, maar op antwoord van CrowdAboutNow zit ik nog te wachten

Vincent van Rijsewijk

Vincent van Rijsewijk

6 maanden geleden

Fijne partij om mee te werken, lekker helder, geen fratsen en to the point. Tijdens de campagne een prima begeleiding gehad. Dat hielp om ver boven ons doelbedrag te eindigen. Wij hebben de samenwerking als heel prettig én effectief ervaren!

Samira Salman

Samira Salman

9 maanden geleden

Gisteren heeft mijn campagne de 100% gehaald en haalde ik ruim € 40.000,- op. Echt zo gaaf dat het gelukt is! Mede dankzij de goede begeleiding van Crowd About Now. Als je campagne loopt, krijg je toegang tot allerlei bestanden met tips en voorbeelden, maar je krijgt ook nog persoonlijke begeleiding om de campagne in goede banen te leiden.

Vicky van der Krogt

Vicky van der Krogt

een jaar geleden

Bijzonder crowdfunding traject doorgemaakt, leerzaam, fijne organisatie, professioneel en actief, voor herhaling vatbaar

Beat “Beatthedrum” Thedrum

Beat “Beatthedrum” Thedrum

11 maanden geleden

Lees vooral eerst de kleine letters voordat je begint. Het platform lijkt succesvol doordat elke campagne een begin plafond heeft, anders word je niet op de site gepubliceerd. Als het puur om rendement investering gaat, zijn er betere platforms. Met vooral betere begeleiding.

Bekijk alle 25 reviews op Google Maps