CrowdAboutNow

3.6

CrowdAboutNow

CrowdAboutNow is opgericht in 2009 en is hiermee een van de eerste crowdfunding-platforms in Nederland. Het platform staat bekend om campagnes met een sociale insteek. Naast leningen- en aandelencampagnes zijn er ook projecten op basis van donaties.

Werkwijze CrowdAboutNow

Veel crowdfunding-platforms werken vanuit de belangen van de investeerder. CrowdAboutNow stelt de ondernemer centraal, waardoor het rendement vaak lager is dan gebruikelijk. Mensen die investeren doen dit veelal omdat ze de ondernemer willen helpen. Het financiële rendement is dan ondergeschikt.

Bij CrowdAboutNow komt relatief veel geld uit het warme netwerk van de ondernemer. Gemiddeld is dit zo’n dertig tot veertig procent. Voor ondernemers die werk en privé liever gescheiden houden, is dit dus niet het beste platform. Een groot deel van de aanvragers komt uit de horeca, maar in principe kan elke mkb’er die op zoek is naar financiering bij CrowdAboutNow terecht.

Investeren via CrowdAboutNow

CrowdAboutNow rekent transactiekosten van 0,35 cent per transactie, verder betaal je niets als belegger. Investeren kan uitsluitend via iDeal.

Platform details

Adres
Herenstraat 35, 3512 KB Utrecht, Nederland
Telefoonnummer
+31 6 49099097
Aantal projecten
524 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 69 miljoen
Minimale investering
€ 5
Investeringskosten
Per transactie de kosten van iDeal
Ga naar CrowdAboutNow

Ervaringen met CrowdAboutNow

3.6

op basis van 25 reviews via Google Maps

Alexander Pols

Alexander Pols

11 maanden geleden

Bij uitblijven van de terugbetaling aan het einde van de afgesproken periode ben je volledig op jezelf aangewezen. Slechte communicatie vanuit CrowdAboutNow. Dankzij eigen inspanningen kreeg ik mijn inleg terug, maar op antwoord van CrowdAboutNow zit ik nog te wachten

Samira Salman

Samira Salman

een jaar geleden

Gisteren heeft mijn campagne de 100% gehaald en haalde ik ruim € 40.000,- op. Echt zo gaaf dat het gelukt is! Mede dankzij de goede begeleiding van Crowd About Now. Als je campagne loopt, krijg je toegang tot allerlei bestanden met tips en voorbeelden, maar je krijgt ook nog persoonlijke begeleiding om de campagne in goede banen te leiden.

Marco van Stappershoef

Marco van Stappershoef

8 maanden geleden

Crowdaboutnow is een fijne partij om mee samen te werken, tussendoor fijne en goed tips en een mooie website waar je alles naar eigen inzicht kan inrichten.

Peter-Paul Biermans

Peter-Paul Biermans

een jaar geleden

Een mooie innovatieve manier om te starten met naamsbekendheid en marketing. CrowdAboutNow biedt een professioneel en doordacht stramien voor crowdfunding. Fijn om mee te werken en met uitstekende begeleiding.

Margot Vandevoort

Margot Vandevoort

2 jaar geleden

Willicroft heeft via CAN succesvol 250 000 euro kunnen ophalen!          Eerlijk toegegeven, onze eerste keuze lag bij een ander internationaal platform aangezien onze community lang niet enkel in Nederland gebaseerd is en zij via CAN geen kans hebben deel te nemen aan de campagne (nog steeds een werkpuntje voor de groei van het platform).       Toch was dankzij de eerlijkheid en toewijding van de CAN'ers, aslook de handige format van het platform, het ophalen vanlees meer

Bekijk alle 25 reviews op Google Maps