Crowdrealestate

4.2

Crowdrealestate

Crowdrealestate is opgericht in 2016 en richt zich op het crowdfunden van vastgoed. Beleggers kunnen investeren in vastgoedprojecten in de Benelux en Duitsland. De campagnes zijn onder meer gericht op het (her)financieren van bestaande vastgoedobjecten, het kopen van nieuwe objecten of het financieren van een (her)ontwikkeling.

Mogelijkheden Crowdrealestate

Via Crowdrealestate kunnen vastgoedondernemers zowel terecht voor het financieren van (langdurig) bestaand vastgoed als voor de financiering van projectontwikkeling. Geldnemers moeten minimaal een hypotheekrecht afgeven als zekerheid. De projecten hebben een looptijd van drie maanden tot maximaal 10 jaar. De omvang van de lening loopt uiteen van 250.000 tot 2,5 miljoen euro. Investeren kan vanaf vijfhonderd euro.

Rendement en kosten

De rentepercentages voor bestaand vastgoed variëren over het algemeen van 3,5 tot zes procent per jaar. Voor projectontwikkeling ligt de jaarlijkse rente doorgaans tussen de vier en 6,5 procent. Het rendement kan – afhankelijk van de risico’s – oplopen tot maximaal elf procent. Crowdrealestate brengt bij elke investering eenmalig 0,9 procent aan bemiddelingskosten in rekening.

Platform details

Adres
Rat Verleghstraat 3, 4815 NZ Breda, Nederland
Telefoonnummer
+31 76 700 2445
Aantal projecten
54 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 233 miljoen
Minimale investering
€ 500
Investeringskosten
Eenmalige bemiddelingsfee 0,9% van de investering
Ga naar Crowdrealestate

Ervaringen met Crowdrealestate

4.2

op basis van 5 reviews via Google Maps

Jan Fransen

Jan Fransen

4 jaar geleden

Een club zonder poespas, heldere informatie, snelle antwoorden en een realistisch rendement.Ik ken Guido Verhoorn van zijn Princenhoftijd en haar vastgoedobligaties. Hij en dat gaf mij het vertrouwen hier in te stappen.

Frans Wittenberg

Frans Wittenberg

3 jaar geleden

vlotte communicatie, interessante projecten met mooi rendement. tot op heden altijd keurig betaald

Amin J

Amin J

3 jaar geleden

Een jaar lang wat geld geïnvesteerd en maandelijkse rente ontvangen en vandaag mijn oorspronkelijke investering teruggekregen. Het is betrouwbaar geweest, maar ik ben niet blij met de communicatie. Op mijn laatste e-mail is nooit gereageerd en ik verwachtte een e-mail te ontvangen dat mijn geld aan mij zou worden terugbetaald (aangezien het een paar maanden vertraging had opgelopen), maar niets. Dus als de communicatie verbetert, zou het best goed zijn

ruud abrahams

ruud abrahams

4 jaar geleden

Jan Van Genderen

Jan Van Genderen

3 jaar geleden

Bekijk alle 5 reviews op Google Maps