Geldvoorelkaar

Crowdrealestate

Crowdrealestate

Crowdrealestate is opgericht in 2016 en richt zich op het crowdfunden van vastgoed. Beleggers kunnen investeren in vastgoedprojecten in de Benelux en Duitsland. De campagnes zijn onder meer gericht op het (her)financieren van bestaande vastgoedobjecten, het kopen van nieuwe objecten of het financieren van een (her)ontwikkeling.

Mogelijkheden Crowdrealestate

Via Crowdrealestate kunnen vastgoedondernemers zowel terecht voor het financieren van (langdurig) bestaand vastgoed als voor de financiering van projectontwikkeling. Geldnemers moeten minimaal een hypotheekrecht afgeven als zekerheid. De projecten hebben een looptijd van drie maanden tot maximaal 10 jaar. De omvang van de lening loopt uiteen van 250.000 tot 2,5 miljoen euro. Investeren kan vanaf vijfhonderd euro.

Rendement en kosten

De rentepercentages voor bestaand vastgoed variëren over het algemeen van 3,5 tot zes procent per jaar. Voor projectontwikkeling ligt de jaarlijkse rente doorgaans tussen de vier en 6,5 procent. Het rendement kan – afhankelijk van de risico’s – oplopen tot maximaal elf procent. Crowdrealestate brengt bij elke investering eenmalig 0,9 procent aan bemiddelingskosten in rekening.

Platform details

Aantal projecten
63 projecten
Totaal gefinancierd
+/- € 61 miljoen
Minimale investering
€ 500
Investeringskosten
Eenmalige bemiddelingsfee 0,9% van de investering
Ga naar Crowdrealestate

Laatste projecten van Crowdrealestate

Alle projecten