Seedrs lanceert exclusieve dealroom

Seedrs lanceert exclusieve dealroom

Crowdfundingplatform Seedrs uit Engeland beschikt vanaf nu over een afgeschermde dealroom. Vermogende en ervaren investeerders krijgen toegang tot bijzondere deals. De dealroom introduceert namelijk ook drie nieuwe investeringsmogelijkheden.

Seedrs is een equity-crowdfundingplatform waar investeerders aandelen kopen van bedrijven die financiering ophalen. Het platform introduceert nu een afgeschermde dealroom, met een lijst van investeringsmogelijkheden die alleen toegankelijk zijn voor vermogende en ervaren investeerders.

Interessante investeringsmogelijkheden

Gebruikers van de dealroom kunnen meedoen in financieringsrondes voor Seedrs-portfoliobedrijven. Voorheen waren deze rondes alleen toegankelijk voor bestaande aandeelhouders, maar met de nieuwe nominatiestructuur van de dealroom mogen vermogende investeerders meedoen in deze beperkte groeirondes.

De afgeschermde dealroom maakt beginnen met angel-investeringen makkelijker.

Beginnen met angel-investeringen is in de afgeschermde dealroom ook makkelijker. Het platform lanceert namelijk introductie-campagnes, met investeringen vanaf 29.000 euro krijgen investeerders een prominente rol in de ontwikkeling en groei van startups die meedoen aan deze campagnes.

Ook start Seedrs met Premium durfkapitaalfondsen. Met deze service hebben investeerders toegang tot fondsen die voorheen moeilijk te betreden waren. Bekende durfkapitaalfondsen waar investeerders in de dealroom toegang tot krijgen zijn Passion Capital en het momenteel openstaande Zinc. fonds.

Gerelateerde berichten