Geldvoorelkaar Beste Crowdfundplatform Cashcow Awards

Geldvoorelkaar Beste Crowdfundplatform Cashcow Awards

Weer neemt crowdfunding-platform Geldvoorelkaar een award mee naar huis. Tijdens de uitreiking van de Cashcow Awards won het platform de award Beste Crowdfundplatform. Het bedrijf heeft dit jaar al meerdere prijzen gewonnen.

Afgelopen vrijdag kon de BeleggersFair weer in levenden lijve plaatsvinden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op deze beurs komen beleggers en professionals uit de financiële wereld af. Op initiatief van Cashcow.nl vonden ook de Cashcow Awards plaats.

Toonaangevende prijs

Op Cashcow.nl zien duizenden beleggers dagelijks nieuws en beleggerstips. Zij mochten organisaties nomineren voor de awards. De beleggers zelf beslissen dus welke partijen uitblinken. De Cashcow Award is hierom een toonaangevende prijs in de wereld van beleggen en investeren.

Geldvoorelkaar won de award in de categorie: Beste Crowdfundplatform. Dit is niet de eerste award die het bedrijf dit jaar wint. Geldvoorelkaar won vorige maand nog de Gouden Stier en werd daarmee uitgroepen tot het beste crowdfunding-platform van 2020. Ook steeg het platform dit jaar in de Emerce Top 100.

Het platform groeit hard

Naast de prijzen die het platform heeft gewonnen, behaalde Geldvoorelkaar recentelijk ook mooie mijlpalen. Eerder deze maand liet het bedrijf weten dat er meer dan 300.000 investeringen via het platform werden gedaan. In totaal zijn bijna 1900 projecten gefinancierd.

Er zijn meer dan 300.000 investeringen via Geldvoorelkaar gedaan.

Het bedrijf dat in 2010 als eerste crowdfunding-platform in Nederland werd opgericht, is dus flink gegroeid in de afgelopen tijd. Het is het eerste crowdfundingplatform dat is toegelaten tot de BMKB-C regeling. Ook verwacht het platform begin november over een portefeuille boven de 300 miljoen euro te beschikken.

geldvoorelkaar cashcow award

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel. Ze schrijft nieuws- en achtergrondartikelen voor meerdere titels, zoals Crowdfundmarkt.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten