Zelf geld lenen?
< vorige

Onze aangesloten adviseurs kunnen u persoonlijk helpen met het bepalen van de beste manier voor uw financiering (intake is gratis).

Gratis intake Liever digitale hulp
Zelf geld lenen via crowdfunding?
  

Logo

Bent u op zoek naar een obligatie met een aantrekkelijke rente van 7%? - gesponsord - image
Details

Bent u op zoek naar een obligatie met een aantrekkelijke rente van 7%? - gesponsord -

IEX Group is marktleider als het gaat om beleggingsinformatie in Nederland en België en bekend van merken als IEX, Belegger, Beursduivel, Participaties, Eurobench, Beursonline en Guruwatch. Beste investeerder, Bent u op zoek naar een obligatie met een aantrekkelijke rente van 7%? Dan is de 7% IEX Obligatie mogelijk interessant voor u. De 7% IEX Obligatie in het kort:

  • Een couponrente van 7% per jaar (maandelijkse betaling);
  • Deelnemen kan al vanaf 2.500 euro per obligatie;
  • Looptijd van 5 jaar;
  • Uitgevende instelling: IEX Group NV.

Over IEX Group NV

IEX Group is marktleider als het gaat om beleggingsinformatie in Nederland en België en bekend van merken als IEX, Belegger, Beursduivel, Participaties, Eurobench, Beursonline en Guruwatch. In amper negen maanden tijd heeft IEX meer dan 5.500 nieuwe, betalende beleggers mogen verwelkomen. Nu wil IEX verder investeren in zijn platform en dienstverlening, om zo de best beschikbare beleggingen bereikbaar te maken voor alle beleggers in Nederland en België. En u als investeerder kunt daar een actieve rol in spelen via de 7% IEX Obligatie. IEX biedt u in ruil voor uw participatie een aantrekkelijk rentepercentage. In totaal wil IEX maximaal EUR 4,9 miljoen ophalen. De eerste tranche van EUR 1 miljoen is op 1 augustus succesvol afgerond. Vanaf augustus zal er maandelijks een uitgifte plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze bijzondere obligatie, vraag dan hier de brochure aan.