Zelf geld lenen via crowdfunding?
  

Logo

Lendico stopt met investeren voor consumenten image
Details

Lendico stopt met investeren voor consumenten

Nadat eerder al bekend werd dat Lendico per 1-10-2017 is uitgeschreven uit het AFM register crowdfundingplatformen meldt Lendico nu dat het definitief stopt met investeren door consumenten. Onderstaand bericht is door Lendico vandaag verstuurd naar alle investeerders. Geachte investeerder, Lendico zal in de toekomst geen mogelijkheden meer bieden om als consument te investeren in kredietprojecten. Wij zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van onze organisatie en ons businessmodel. Een van de keuzes die we daarbij hebben gemaakt, is om ons alleen nog te richten op het aanbieden van krediet aan mkb’ers. Daarbij heeft ook de strenger geworden regulering vanuit de overheid een rol gespeeld. Uiteraard blijven we de lopende investeringsovereenkomsten met private investeerders uitvoeren en beheren. De actuele status van uw portfolio blijft ook inzichtelijk via het persoonlijke dashboard op www.lendico.nl. Als u vragen heeft over deze ontwikkeling, kunt u op werkdagen tussen 9 en 18 uur terecht bij onze klantenservice: 0800 53 63 426 of investeerder@lendico.nl. Onze hartelijke dank gaat uit naar alle investeerders die ons in de afgelopen jaren hun vertrouwen hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Ruurd Heijting Hoofd Business Development 0800 53 63 426 Op basis van data van Crowdfundmarkt heeft Lendico in de afgelopen jaren 74 projecten gefund via consumenten met een totale waarde van € 4.752.500. Het laatste project dat beschikbaar was voor consumenten dateert van eind juni 2017.

Ondernemer?
Crowdfundscout geeft u binnen één minuut advies over welk crowdfundingplatform het beste past bij uw financieringsaanvraag.
Investeerder?
Ontdek hier alle actuele crowdfundingprojecten in Nederland van de AFM-geregistreerde crowdfundingplatformen. Met Crowdfundpanel beheert uw totale crowdfundingportefeuille ongeacht het crowdfundingplatform.